Complex Mojo plaja Budeasa jud AG-

topicuri de prezentare, impresii, imagini, facilitati, preturi
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Complex Mojo plaja Budeasa jud AG-

Mesaj de Lupu Ciprian »

Va prezint o locatie aflata in Budeasa MAre langa baraj Budeasa ( dupa ce se termina autostrada Pitesti se face dreapta ) exact in capatul autostrazii...
,,,apoi se poate ajunge la Budeasa Mare in 5 min unde se face intrarea in acest strand care e ceva gen LAGUNA ..... Albastra .

UN prieten , Florin Crisu , care este manager la Spring Time , a vb cu admin ul de acolo si de la 70 lei ne a lasat la 60 lei de echipaj cu tot cu electricitate si intrarea la piscina , acces auto , TOT .
avand in vedere ca e vb si de bazin eu zic ca e ok .....
daca nu se beneficiaza de piscina mi se pare mult , DAR daca te gandesti ca dai numai la strand 3 pers sau 2 undeva la 50 lei ,,,,,,, pana la urma e ok .
am inteles ca daca suntem mai mult de 7 rulote mai face un 10 % .. ceva de acest gen .....

Imagine
Imagine

Imagine
Imagine

Imagine

alte detalii casuta cu etaj 150 lei pe seara ( psicna / intrare incluse pt 2-3 pers ) , pescuit gratis

acces dus wc etc etc
Observatie : POOL bar s a transformat in psicina de copii deci acolo e o modificare nu mai e bar la bazin

Locatia nu e optimizata pt a fi camping , dar omul e deschis... catre colaborare ...
Momentan am fost doar odata acum 1 luna acolo ,, am sa revin cu poze .... inclusiv din casute... ( colegul Florin a stat la casuta ) , noi in rulota..

se poate accesa si link ul

http://complexmojo.ro/main/

mentionez ca sunt si gratare de caramida , si 2 spalatoare de vase,..
casutele sunt pe 2 nivele cu living + dormitor si au TV , baie , frigider
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Complex Mojo plaja Budeasa jud AG-

Mesaj de Lupu Ciprian »

In completare va spun ca lacul de acumulare Budeasa este accesibil din localtitatea Budeasa si din exteriorul acestui complex... aici se poate merge la plaja si neintrand in acest complex , eu m-am invartit in jur putin .. avem si un topic al unui coleg scris inca de acum 4 ani .... despre Budeasa Lac...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... it=budeasa
am sa revin cu poze din complex facute de noi ( am vizitat locatia inainte de paste )
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

In completare va spun ca lacul de acumulare Budeasa este accesibil din localtitatea Budeasa si din exteriorul acestui complex... aici se poate merge la plaja si neintrand in acest complex , eu m-am invartit in jur putin .. avem si un topic al unui coleg scris inca de acum 4 ani .... despre Budeasa Lac...
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f= ... it=budeasa
am sa revin cu poze din complex facute de noi ( am vizitat locatia inainte de paste )
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da,arata bine, multumim de informare.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns