,,,apoi se poate ajunge la Budeasa Mare in 5 min unde se face intrarea in acest strand care e ceva gen LAGUNA ..... Albastra .
UN prieten , Florin Crisu , care este manager la Spring Time , a vb cu admin ul de acolo si de la 70 lei ne a lasat la 60 lei de echipaj cu tot cu electricitate si intrarea la piscina , acces auto , TOT .
avand in vedere ca e vb si de bazin eu zic ca e ok .....
daca nu se beneficiaza de piscina mi se pare mult , DAR daca te gandesti ca dai numai la strand 3 pers sau 2 undeva la 50 lei ,,,,,,, pana la urma e ok .
am inteles ca daca suntem mai mult de 7 rulote mai face un 10 % .. ceva de acest gen .....

alte detalii casuta cu etaj 150 lei pe seara ( psicna / intrare incluse pt 2-3 pers ) , pescuit gratis
acces dus wc etc etc
Observatie : POOL bar s a transformat in psicina de copii deci acolo e o modificare nu mai e bar la bazin
Locatia nu e optimizata pt a fi camping , dar omul e deschis... catre colaborare ...
Momentan am fost doar odata acum 1 luna acolo ,, am sa revin cu poze .... inclusiv din casute... ( colegul Florin a stat la casuta ) , noi in rulota..
se poate accesa si link ul
http://complexmojo.ro/main/
mentionez ca sunt si gratare de caramida , si 2 spalatoare de vase,..
casutele sunt pe 2 nivele cu living + dormitor si au TV , baie , frigider