Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ninele draga, am vazut cu mare placere ;averea ;ta- e minunat,totul e ca la carte. intrebare::::cand ai timp de toate, si EU am gradina cu casa mare,si casa de vacanta la munte, si crede-ma ca nu apuc sa le fac pe toate. Orcum nu voi trece prin zona fara sa te caut la fata locului. Cu drag janOmvesel.Pupici la toata familia.
Foarte frumos ,imi plac animalele din curte, si in mod special iedutul maro :D
Gainile si curcile urca singure pe rastel sau au fost plantate ptr. poza
Ai grija cu blitul sa nu dea in ORBUL GAINII
Gospodar finu' asta al meu...sa-i zic ceva de freza !
Pe blonde le stiu, da...aia mica, neagra si cu par cine este ? :D
Salutari lu' tataie si mamaie, frumoasa gospodarie Ninele !!
Ce sa mai zic, Ninele, m-ai umplut de invidie! Trebuie sa vin cu un carnetel sa iau notite! Fa-ti dom`le o scoala de gradinarit ca sa vezi cati cursanti o sa ai...
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Multumes :) pentru aprecierile daruite cu foarte multa generozitate, postarea se vrea a fi o provocare pentru toti membri forumului si nu doar o przentare a ,,,,casei mele de la tara "
ps. eu doar am aruncat manusa ....
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Cu scuzele de rigoare, va atentionez ca pe forum, care este public, intra si multi ,,vizitatori".
Amanuntele domiciliare sau de la alte proprietati pe care le detineti, este bine sa le prezentati doar in cercuri restranse.
Multumesc
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Ninele, ai grije de curcanii aia ca vecinii pot afla unde dorm.
M-ai provocat si voi raspunde mai jos dar nu cu casa de la Rosiorii de Vede, unde probabil nu se mai vede casa de "atata verdeata", acum.
Fişiere ataşate
Daca vad tot ce voi posta aici cei ce nu trebuie sa vada ar putea sa fure cainele, ca zidurile si florile nu sunt detasabile.
DSCF2655.JPG (45.68 KiB) Vizualizat de 2682 ori
glicina are un miros ...
DSCF2630 - Copy.JPG (71.05 KiB) Vizualizat de 2682 ori
si un smochin are o fructa
DSCF2631 - Copy.JPG (65.07 KiB) Vizualizat de 2682 ori
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?