1 Mai Iepuresti 2012

Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

1 Mai Iepuresti 2012

Mesaj de Catalin Gigi »

Acum am ajuns acasa ...as mai fi ramas dar cativa colegi cu servici au plecat si sa ,,spart,, gasca :D ...

Marea majoritate cunoasteti atmosfera de la Iepuresti ...Un numar de 32 de echipaje am petrecut cateva zile de relaxare .

Ma bucur ca am petrecut alaturi de prieteni vechi dar la fel ma bucur ca am cunoscut colegi noi .

Strambeanu nu a venit cu mana goala ..a adus 2 blonde ))))) pe care ma bucur ca le-am cunoscut Nico si Ileana ...

Am avut si rulotisti in vizita Calin Jurca impreuna cu Amalia dar si Marius Beldiman cu Pop Claudiu Teofil , Bogdan Ionita cu cei mici si inca alti cativa care nu ii cunosc si imi cer scuze ca nu ii trec ...

Atasez cateva poze ca sunt obosit de pe drum si maine revin si cu alte impresii .
Dar si povesti cu cei 2 cautatori de aur ...partidele de pescuit ...etc etc

In fiecare seara am avut foc de tabara.

Multumesc organizatorului Mihai Gheorghe dar si tuturor participantilor ..... va astept sa postati impresii si poze !!!

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Mihai Gheorghe

Re: 1 Mai Iepuresti 2012

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Anul acesta 1 Mai se pare ca nu a fost "muncitoresc" de vreme ce au fost atatea zile libere, dar meritate ! La Iepuresti au raspuns invitatiei efectiv 27 rulote, 2 campere, 1 campervan si 6 corturi care au avut la bord in jur de 100 persoane. Au mai fost asa cum s-a mai spus, colegi in vizita, musafiri si rude. Camparea a fost organizata deja de-acum clasic, cu spatiu in mijloc pentru activitatile curente de joc/joaca, foc de tabara,"cinema la gradina" prepararea la ceaun ciorba de peste, ( Zana ) ciorba de perisoare,( Geanina & co.) iar pe o latura in colt, accesul la Neajlov a carui apa era curata si pe care s-au desfasurat scaldat, pescuit, adunat de scoici pentru gatit, cautat de aur, ( si gasit, vedeti in poza) rafting si zorbing. Pentru cei care am dorit si o plimbare, a fost posibila pe traseul din padure pe langa Neajlov, ocazie cu care ne-am racorit la umbra, avand in vedere ca au fost temperaturi ridicate, 32C. Serile au fost placute cu 14 C si caldura focului de tabara care tinea pana spre dimineata. As vrea sa evidentiez ca atmosfera a fost una firesca, fara a fi fortata in ideea de a epata, tocmai de aceea cred ca oamenii s-au simtit bine, mai ales ca nu li s-a impus nimic.
De-acum asteptam impresii si poze ale participantilor, si cand am sa pot voi pune si eu un film al intalnirii.
Multumesc participantilor, si-mi pare rau pentru cei care initial au dorit sa vina si n-au mai putut. :D
Imagine
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Traditia cautatorilor de aur am impresia ca este transmisa din generatie in generatie deoarece eu am prins cateva momente cu unul dintre fii unuia dintre ei cautand pe ascuns...eu pun poze cu fiul iar el ar trebui sa puna poza cu bunicul :mrgreen: sa putem avea arborele complet )))))...

Imagine

toti copii se jucau el cauta ))))))))

Imagine

Imagine

Cand uni potentiali concurenti il perturbau incerca sa elibereze locul ...

Imagine

Sper ca in dupa amiaza asta sa fac o selectie a pozelor deoarece am foooooarte multe ....1500 cu cei 30-40 de copii si vro 6000 cu mamici ....aaaaa am si vro 200 cu tatici )))))))))) ...revin dupaamiaza ca am fugit cu treaba ....
Sa auzim de bine ...

ps; subscriu si eu Mihai ....
Multumesc participantilor, si-mi pare rau pentru cei care initial au dorit sa vina si n-au mai putut.
Mihai Gheorghe

Dintre pozele primite de la Gigi, va pun si eu! :D
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Alooo eu ti le-am trimis sa muncesti la un film nu sa ,,copii paste,, pe forum :mrgreen:

Hai la treaba ...
Mihai Gheorghe

Da, da..., filmul presupune munca si materialul este filmat de mine urmand sa capete finalitate, dar ceea ce mi-ai trimis este un material care va suporta anumite prelucrari si in final va arata ca o succesiune de poze( slideshow) cu fundal sonor. :D
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Intr-o locatie superba ,cu traditie si oferita cu placere de Mihai Gheorghe (multumim pe aceasta cale si domnului primar ),am sarbatorit un 1 MAI cu ... di tati :lol:
Voi posta niste imagini,cu cei care au avut placerea sa convietuiasca intr-un mod civilizat cateva zile .Imagineorganizatorul Mihai Gheorghe Imagine Imagine se executa ciorba de peste ,Nelu este fochist Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine ImagineImagine
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Partea a 2 a :P Imagine Imagine Imagine Imagine
Mihai Gheorghe

Asa cum spuneam ma ard degetele sa fac filmul Iepuresti si iata un promo. :D
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Ce tari sunt pustii din poza lui bucataru de la focul de tabara ...dormeau deja :lol: la cat au alergat si inotat ...normal !!!!!!
Nastase Andy
Membru forum
13
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 16 Oct 1974

Mesaj de Nastase Andy »

Buna seara.Mi-a facut o mare placere sa cunosc asemenea oameni si ma simt onorat ca fac parte din acest grup.Totul a fost superb si sper sa ne revem cat de curand.Asteptam cu nerabdare intreg filmul si prin asta le multumim domnilor Mihai Gheorghe si Catalin Gigi.
Bine v-am gasit .Ma bucur ca m-am alaturat rulotistilor.Am o rulota Swift Silhouette Diamond 1991 fabricatie si Opel Astra Caravan 2.0 DTI 2002 an de fabricatie.Andy,Mioara si
Bella.Tel:0766213020
Sandita Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 18 Noi 1978

Mesaj de Sandita Gabriel »

A fost o intalnire foarte reusita, atmosfera placuta, multumim organizatorului si tuturor celor prezenti
Sa ne revedem cu bine!
Knaus 450 TF
BMW X3 2.0D
0722111405
Scrie răspuns