1 Mai la Seimeni 2012

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

1 Mai la Seimeni 2012

Mesaj de Rusu Mihail »

A doua Editie a intilnirilor de 1 Mai la Seimeni a inceput din 27 aprilie 2012. Primele 4 echipaje sosite inca din ziua de 27 , a fost "grupul Ialomita" Gigi Stoica & Nicolae Nasalciuc

Imagine

Imagine

A urmat Virgil Boglea si mai pe seara Mihai Soare, cu care ne-am intretinut toata seara la povesti. Locatia aleasa de noi linga padure, se pare ca e perecta. Noaptea a trecut repede..

Imagine

Imagine

De dimineata Dunarea arata ca un lac, nici o adiere, frumos e putin zis. Pescarii amatori (vecinii) ce s-au stabilit sub plopi, si-au incercat norocul..Dar mai bine sa punem citeva poze.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La prinz a sosit si grupul de 4 rulote din Bucuresti, Gheorghe George si careul a inceput sa prinda contur. Baieti de treaba si prietenosi, am socializat repede, azi facem masa comuna.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

In timp ce Maria cu Carmen s-au apucat sa prepere o ciorba de perisoare, a aparut Panait Valentin si familia Duret din Braila. Trupa s-a intregit cu Gabi Dragomir si Aurelian Zarnescu.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A urmat o distractie pe cinste cu tot felul de glume. Toti erau bine dispusi dupa revedere. Cu grupul nou de bucuresteni ne-am imprietenit rapid. In episodul urmator, aventuri pe apa.. :)

Distractie placuta tuturor !

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Re: 1 Mai la Seimeni 2012

Mesaj de Mihai Soare »

Salutare tuturor!
Am plecat cateva ore de la Seimeni pt a-mi rezolva niste urgente.
Ceea ce a prezentat nea Mihai, e doar varianta "soft".
Atat el cat si Gabi Dragomir au niste inregistrari supertari : "Aventuri la apa" cu Clubrv.ro.
In rest, vremea e f frumoasa, echipa e super si distractia e la maxim.
Am fugit inapoi la seimeni!
Pa!
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Pina la " evenimentul zilei " intitulat " Aventuri la apa ", in completare citeva poze cu diverse activitati si personaje. Imagini de la sezatori, povesti si alte evenimente specifice...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ne-am bucurat ca in sfirsit ieri, l-am avut printre noi si pe Mihai soare care destul de rar are ocazia de ceva timp liber. S-a intins masa cea lunga si s-a trecut la executarea prinzului..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Un grup restrins de "curajosi" ai colectivului Seimeni ClubRV, au decis a " testa " barca cu motor electric a lui Mihai Soare. Evenimentul a avut un final neasteptat de "spectaculos"...

:) va urma..
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Imagini de la evenimentul zilei, fara prea multe comentarii. Din cauza unei "defectiuni a carei natura nu este inca cunoscuta", barca s-a rasturnat "inexplicabil" cu cei 3 pasageri la bord..
Evenimentul s-a produs la nici doua minute dupa "lansarea la apa". Urmarea a fost comica pentru moment si tragica dupa sperietura pasagerilor cit si la constatarea pierderii motorului.
Toata actiunea de lansare cit si esecul startului, a fost imortalizat de doua camere, film ce urmeaza a fi postat, dupa aprobarea "comitetului de lansare la apa" Seimeni. Citeva imagini :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Spectatorii evenimentului au aplaudat in hohote de ris salvarea echipajului de la inec. Au urmat filmari de pe margine si s-a inceput cu dificultate actiunea de recuperare a motorului 1
Echipajul a facut greu fata cursului rapid al Dunarii, dar intr-un final, au sosit doi tineri din tabara bucurestenilor, ce au incercat din rasputeri a recupera motorul de pe fundul fluviului.

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa incercari indelungate ale salvatorilor, ce nu au dat rezultat, cu sprijinul cumnatului organizatorului, pescar expermentat, s-a aflat locul epavei dupa aruncarea cu undita acestuia
Cei doi tineri ce au scos motorul dupa locul indicat exact de localnicul expert in arta recuperarii bunurilor, urmeaza a fi premiati de cei 3 membrii ai echipajului in perioada urmatoare
In ropot de aplauze s-au facut citeva imagini cu bunul recuperat, proprietatea organizatorului, fericit ca i-a scapat in primul rind "echipajul". A urmat o festivitate in cinstea celor trei

Imagine

Imagine

Imagine

Toata seara s-a derulat sirul actiunii cu final fericit. Echipajul navei cit si spectatorii, au fost premiati cu o mare prajitura Diplomat, facuta special de doamna unuia din "naufragiati"

Imagine

Intr-un final, dupa consumul "calmantelor contra sperieturii" , echipajul s-a retras fiecare "care cum a putut" la casele lor. Spectatorii au ramas cu o imagine ce nu se va uita asa de usor :)
Ca pagube, se pot mentiona una bucata baterie auto noua, o pereche de ochelari -0,5 si o bricheta. Tigarile cit si cutia de bere aflate in barca, s-au recuperat ude in totalitate. Va urma ..
.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Aventuri la Dunare - Seimeni 1 Mai 2012

Link Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=XJ0YESIVnDo

Distractie placuta ! :)
.
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Continuare cu citeva imagini din ziua de 29 si 30 aprilie. Pe teren foarte multa lume, temperaturile ziua au fost sufocante, 31 grade la umbra, masa comuna ( somn 14 kg ) si altele ..

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ne-am trezit si cu o surpriza foarte placuta, participarea lui Dana si Nelu Predonu. Seara de seara a fost cite un mic foc de tabara, muzica de tot felul fiind asigurata de la vecinii bastinasi.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Somnul pregatit de maestrul Aurelian Zarnescu & Virgil, Vali, plus trupa feminina, a fost pregatit in varianta prajit la tigaie.. Nu comentam gustul, esential e ca nu a mai ramas nimic.. :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

A venit si ultimul echipaj tocmai dupa un drum lung, ce nu a vrut a rata intilnirea, Viorel Grosu. Mihai Soare, ne-a super-sprijinit ca de obicei, de data asta cu 3 ture de apa potabila..
Din tabara bucurestenilor reprezentata de Gheorghe George, baieti de viata cu care am socializat rapid, am fost instiintati, ca vor participa si la alte iesiri, inclusiv Laguna Albastra.
Avem si "noi membrii in ClubRV", familia Duret ce a si trimis cotizatia si datele pt inscrierea in Club. Exista posibilitatea maririi numarului de membrii, in functie de evolutia in timp.

Imagine

Imagine

Imagine

Urmeaza si alte fotografii ale celorlalti participanti. Concluzia asupra "reusitei" se vede din poze. Azi, 2 Mai, pe teren mai sintem noi si familia Grosu cu care am petrecut o seara linistita.
Azi ne vom indrepta spre litoral, pentru a profita in continuare de vremea buna si pentru o trecere in revista a citorva campinguri. Salutari tuturor din Dobrogea, unde vom reveni cu drag

Multumiri gadelor !
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Ieri 1 Mai 2012, in ultima zi de sedere, zi grea a despartirilor, dupa plecarea colegilor cu care am petrecut aceste zile minunate, am fost vizitati si de echipajul Lili & Cristi Anghel.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Ieri seara, am ars gunoaiele ramase, dar la aceasta ora, pajistea arata impecabil, gratie initiativei primarului din Seimeni, ce merita toata stima pentru echipa de curatenie trimisa pe teren.
In continuare las loc altor imagini ce vor fi postate de colegii nostri, participanti la a doua iesire a editiei 1 Mai Seimeni 2012. Multumim tuturor si va dorim vacante placute in continuare ! :)

.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Bravo, domnilor ! Frumoasa distractie ! Peripetiile marinarilor au fost in cele din urma eclipsate de frumosul exemplar de 14 kg, pe care l-ati devorat pana la ultima bucatica. Ma bucur mult ca aceasta iesire de 1 Mai a fost o reusita si toti colegii au ramas cu amintiri de neuitat. Astept cu nerabdare sa ne revedem.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Doamna Popa, chiar ca a fost o adevarata distractie in general, dar chestia cu rasturnatul celor 3 viteji, a stirnit hohote de ris nu numai intre ai nostri ci si in preajma. :)
In curind va incarca si Gabi Dragomir filmuletul lui, unde veti auzi mai bine ce s-a petrecut acolo si sigur veti mai trage o portie de ris. Au ris chiar si ei in apa, dar noi ..
Azi joi 3 mai ne-am despartit de familia Grosu, oameni deosebiti ce au petrecut cu noi aceste ultime 2 zile, cu adevarat linistite, raminind singuri pe platoul Seimeniului.
Am petrecut doua seri frumoase, ne-am luptat cu calduri de mijlocul lui august, a fost frumos. Sincer, astazi nu-mi venea sa plec, dar vom reveni cit de curind la Seimeni

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

La plecare, am trecut prin Silistea, dar nu l-am mai sunat pe Mihai deoarece stiu ca are destule activitati in perioada asta, iar la bifurcatia cu DN 2A...am facut drepta spre mare.

Imagine

Imagine

Arata prea tentant indicatorul din imagine ca sa fi mers spre Ploiesti si am decis o trecere in revista a ceea ce-i nou pe litoral inainte de sezon. Pentru asta voi deschide topic nou.

Imagine

La prinz eram la Camping Lebada ce deschide la 1 iunie, Hanul Piratilor tot inchis, asa ca am campat la camping S pentru doua zile. Gabi, baga clipul cu Seimeni, ca merita din plin !

Imagine

Ultima imagine este din camping S unde deocamdata se lucreaza intens la diverse amenajari. Va dorim " Vacante placute tuturor ", caci dupa noi, sezonul de excursii, a cam inceput !

.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Dupa 3 zile am reusit sa finalizez clipul cu marea rasturnare in HD... La final Cheile Dobrogei. Vor urma si pozele...

Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Cristi Nastase

Mesaj de Cristi Nastase »

Bravo baieti ,a fost super ,Nelu are dreptate trebuia sa-ti arati namolosul :lol:
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

"O intalnire cu final fericit" :D Ma gandesc ca dupa toate cele care s-au intamplat pozitiv, respectiv" Seimeni Reloaded", ar fi fost trist un deznodamand nefericit, dar bine cand se termina cu bine. Felicitari!
Scrie răspuns