Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Salut.
Ma numesc Capra Danut sunt din Galati si de cateva zile sunt in posesia unei rulote TEC model TM2A an 1992 agatata de un Hyundai Tucson 2WD benzina, o sa revin cu poze dupa inmatriculare
Sper sa nu am probleme la inmatriculare si sa ma bucur de ea alaturi de membrii ClubRV.Am multe de invatat despre viata de rulotist dar sunt deschis la orice sugestie de la cei cu experienta.
Cu stima
Danut Capra
VW passat 2.0TDI , Hyundai Santa Fe + rulota in asteptare
Tel: 0744618812
Bun venit Danut, in marea familie a rulotistilor : CLUBRV !
Asteptam sa te cunoastem si totodata, asteptam intrebarile si nelamuririle tale pentru a-ti putea raspunde !
Succese multe in viata de rulotist ! :D
Multumesc pentru asemenea primire, in legatura cu numerele rosii nici pe alea nu le am :) am adus-o pe riscul meu pt ca nu se putea scoate numere in weekend si asa ca sa nu mai fac drumul inca o data ca combustibilul este asa cum e, am decis sa risc. Cu ajutorul divin am ajuns fara evenimente. Multumesc pt invitatie si sper sa ne intalnim in cel mai scurt timp
Stima
VW passat 2.0TDI , Hyundai Santa Fe + rulota in asteptare
Tel: 0744618812