Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Deschid acest topic pentru cei care vor sa petreaca 4 zile de liniste off-camping la LEPSA - VN si vor sa ne tina companie. Noi o sa plecam Sambata dimineata si vom sta pana pe 1 MAI, iar locul de campare este undeva la iesire din Lepsa, pe partea stanga langa raul Putna. De 2 ani merg acolo pentru a-mi linisti gandurile, si credeti-ma este un loc super.
Hristos a Inviat! Ma bate un gand sa vin si eu in zona, dar mai mult m-ar trage ata inspre Soveja. Fac apel aici la cei care cunosc si pot sa ma informeze: in Soveja se poate campa off? Sau macar in vreo parcare mai retrasa, ceva? Cred ca va fi mai multa liniste decat la Lepsa! V-as fi foarte recunoscator celor care ma puteti ajuta cu informatii!
Opel Zafira C (2012) - Fleetwood Garland 165/5 (1993)
In principiu nu am nimic inpotriva sa mergem si la Soveja, doar ca acolo nu stiu locuri de campare off, iar cei care stiu se pare ca se inghesuie sa ne ajute. Oricum nici nu as pleca de acasa din fata blocului ca sa campez tot intr-o parcare pe asfalt in Soveja !
Domnule Manea, eu nu pot pleca decat duminica pe la pranz din Tecuci, dar, dupa cum spuneam, voi merge inspre Soveja. Vad ca nu ne-a ajutat nimeni pana acum cu ceva informatii suplimentare legate de camparea la Soveja insa, amintirea multor clipe frumoase petrecute in copilaria mea acolo, ma fac sa aleg aceasta locatie. E posibil insa sa gasesc acolo prea multa paragina (stiu ca nu prea s-a investit in aceasta statiune in ultimii 15 ani) sau sa nu gasesc un loc de campare care sa-mi placa si, din acest motiv, e foarte probabil sa ma reorientez catre Lepsa. Oricum, am inregistrat numarul dumneavoastra de telefon si va voi contacta imediat ce ma hotarasc. Vreme buna si distractie placuta va urez daca plecati inca de maine! :D
Opel Zafira C (2012) - Fleetwood Garland 165/5 (1993)
Multumesc pentru urari si intradevar plecam de astazi in jur de ora 10 A.M. Am retinut si eu numarul de telefon si daca voi merge catre Soveja si voi gasi un loc frumos o sa-ti transmit. Observi ca in text am folosit persoana 1 si te rog sa faci acelasi lucru cu mine. Multumesc inca odata, drum bun si distractie placuta in caz ca nu ne vom intalni.
Probabil ca nu a-ti primit informatii despre camparea la Soveja deoarece drumul spre aceasta locatie se face prin Panciu si nu este grozav. La iesirea din Soveja spre Lepsa era un loc de campare insa drumul Soveja-Lepsa era impracticabil anul trecut la Paste. Daca doriti un loc frumos de campare in aceasta zona, cum veniti de la Focsani, treceti de Lepsa si la vre-o 5-6 km spre Tg.Secuiesc, pe partea stanga, ve-ti gasi niste locuri de campare, pe malul apei, superbe. In aceasta zona drumul este asfaltat de curand si va ve-ti bucura de niste peisaje minunate. Poate cineva sa aiba informatii mai noi despre starea drumurilor spre Soveja, Insa ma indoiesc ca ruta Panciu-Soveja se poate face cu rulota. Informatiile pe care vi le-am dat sunt de anul trecut cand am petrecut la manastirea Lepsa sarbatorile Pascale. Tot atunci am aflat, de la doi tineri ce prospectau zona cu ATV-ul, ca drumul Soveja-Lepsa era impracticabil, fiind rupt de ape. Sper sa mai primiti si alte informatii care sa va fie de ajutor.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Multumesc domnului George pentru urari dar scuze pentru raspunsul intarziat deoarece azi este prima zi cu semnal de internet, adica dupa ce am ajuns acasa. Cat despre informatiile date de doamna Violeta, sunt foarte complete fapt pentru care-i multumesc foarte mult. Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, drumul intre Focsani si Soveja este perfect, iar pentru a ajunge la Lepsa exista un drum intre Campuri prin localitatea Vizantea si se iese la Vidra de unde se face dreapta si se ajunge la Lepsa. Deasemenea si acest drum este foarte bun dar cam ingust. In caz ca vreti sa vizitati mausoleul Marasti, nu mergeti degeaba pana acolo deoarece este inchis pentru renovare. Acelasi lucru este valabil si pentru mausoleul Soveja, unde desi este afisat un numar de telefon in geam pe care-l poti apela, nu raspunde nimeni la el, sau poate nu am avut eu noroc fiind sambata dupa amiaza cand am ajuns eu. In Lepsa am campat off pe o poiana langa raul Putna, la iesire din localitate pe partea stanga unde cred ca ar incapea aproximativ 20 / 25 rulote. Inca odata va multumesc pentru urarile de bine si pentru informatiile oferite.