Cristian Irimescu scrie:Cam ce inseamna asta? ...
Pai, depinde daca mai sunt amatori. Daca sunt, traseul il vom stabili impreuna.
Daca nu, avem mai multe variante, fie ne oprim la rudele mele din nordul Olteniei, urmand ca impreuna cu ei sa mergem spre Baia de Arama la Manastirea Tismana si probabil la Manastirea Lainici din defileul Jiului, iar ulterior sa trec prin Parang sa-l salut si pe Tomi Coconea, fie vom face Transalpina, iar de la Obarsia Lotrului, daca drumul va fi acceptabil, o luam spre Sebes pe la lacul Oasa, ulterior, venind dea lungul Carpatilor Meridionali pana la Laguna Albastra unde as dori sa mai discut ceva cu Ovidiu, apoi, spre casa. E bine ca de data asta avem cam 5-6 zile la dispozitie. Anul trecut, traseul prezentat l-am facut in 3 zile.
Cristian Irimescu scrie: ... Undeva vineri seara pot impartasi cu voi o bere la Horezu...
Ne bucura sa auzim asta. :D O putem face oricum, in orice varianta prezentata mai sus. Sa inteleg ca vei sarbatori 1 Mai prin munca, la Varful lui Roman ? Chiar as dori sa vad cum iti merge constructia, poate dam o fuga pana acolo.
Cum zici si tu, ne auzim la telefon cu cateva zile inainte.
Daca sunt amatori de o vizita in nordul Olteniei, cum spuneam, traseul il putem stabili impreuna. Sunt nenumarate obiective turistice, o multime de manastiri (Manastirea Dintr-un Lemn, Bistrita, Arnota, Hurezi, Polovragi, Tismana, Lainici), chei (Bistritei, Oltetului, Galbenului), pesteri (Polovragi, Muierilor, etc.) si popasuri atractive.
In general in aceste zile in care in restul tarii e o forfota de multe ori deranjanta, aici, este o liniste desavarsita. Anul trecut, de 1 Mai, am intalnit doar 2 corturi pe parcursul a 10 Km din Cheile Oltetului, in cheile Bistritei Valcene nici un cort sau rulota, iar in cheile Galbenului, deasemenea, am fost singurii turisti campati.
Este o zona inca salbatica si curata, cum din nefericire, putine au ramas in aceasta tara.