Dupa o mica pauza in Urziceni, unde ne-am aprovizionat cu covrigi calzi si pateuri, la Kaflandul din Slobozia, ne-am facut plinurile cu toate cele necesare unei mici sederi de 5-6 zile

Nu am scapat de ai nostri copii, care au vrut sa ni se alature. Nick si-a pregatit Sprinterul, cu saltea, masa scaune, aragaz,soba etc iar Ana si-a luat cort cam subtire si-un pavilion
Cu mic cu mare, am strabatut soseaua veche spre mare si la Hanul Morilor am facut dreapta spre Dunarea. Acesti 30 km sint de o frumusete deosebita dar mai ales in ultima parte
Am campat in aceiasi locatie de anul trecut. Peisajul e superb, pajistea curatata de Viorel Grosu si azi se va mai extinde aria curateniei, prin munca voluntara, oricum, arata bine..

Claudiu si Maria s-au asezat strategic linga vaioaga unde sta generatorul silentios, iar noi ca de obicei in aceiasi pozitie, in asa fel incit pe geamul lateral, vad bratul Dunarii, e superb !
E loc atit de mult loc, incit in aceasta zona, cum am mai scris cinva, se poate face cea mai mare adunare a rulotistilor fara probleme de spatiu, intilnire insa in conditiile de off camping

Pe la seara a aparut Vali Panait si Viorel G. cu care am stat la povesti. A iesit o seara f. frumoasa in care am sarbatorit-o pe Maria Holom, ce ne-a delectat cu palinca si un gratar pe cinste..
Generatorul lui Claudiu ne-a dat stingerea, dupa care a urmat o noapte linistita dar cam racoroasa. Stelele de pe cer, ne-au indicat o zi superba, iar la ora asta cind scriu, se poate confirma

Peste noapte a fost cam rece, 6 grade cu vint in rafale. De dimineata a venit Soare Mihai cu "soarele" contrar prognozelor ce anuntau ploi. Este o zi superba cu soare din plin dar cu ceva vint
Maria, a reusit a reactiva cartela de Vodafone si avem net, chiar pe malul Dunarii, off camping, deci va putem trimite vesti si noutati in direct. Detalii despre ziua de azi in postarea viitoare.
PS: Deocamdata se monteaza corturile, Mihai Soare ne-a adus o brinza de telemea cum rar intilnesti, soare e din belsug, mai trebuie vorbit cu "vintu'" sa se potolesca. Ies sa mai fac ceva poze
:)
.