Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am sarbatorit pastele catolic acolo si pentru ca a plouat de ne-a rupt si in ultima zi a si nins, am hotarat sa fim acolo si de pastele ortodox. Cine doreste sa vina este primit cu drag.
1. Serpescu Gheorghe- M.Ciuc;
2. Kubanda Levente- Sf. Gheorghe;
3. Alex Ticsa;
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Eu am uitat aparatul foto acasa si pana o sa deschid un topic si o sa pun acolo poze, aici o sa dau un link: http://caravanclub.ro/forum/viewtopic.php?f=44&t=1008
Rog moderatorii sa nu-l sterga, a nu se considera reclama la forumul lui Peti care de fapt e si al nostru.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Bravo Gigi ,frumoasa zona ,pacat ca stam asa departe de voi (si javrele astea nu vor sa faca o autostrada ca lumea )
Multe salutari si lui Lori ,se vede langa tine la masa :D
foarte scurt a fost timpul cat am putut discuta cu Serpescu...de aceea a fost si trist...
poate Pastele romanesc iese mai bine !
de aceea-mi place cand nu e impreuna ca pe la noi atunci e de doua ori sarbatoare .
nu,noi nu ne ciocnim ouale....le ciocnim pe cele de gaina vopsite in rosu sau...cui ce culoare -i place...
dupa intrebare presupun ca la voi este asa o traditie ?