Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
In sfarsit, visul nostru a devenit realitate. Dupa lungi cautari, am gasit-o pe dansa, HOBBY CLASIC, si am decis sa o luam acasa. Deci, este o Hobby din 1992, intretinuta impecabil, este pentru 3-4 persoane, are incalzire TRUMA, frigider Electrolux, aragaz cu 3 ochiuri, chiuveta, sertare pentru vase, multe dulapioare, plase de insecte si jaluzele la toate geamurile, cort mare. Singurul minus, cel putin pana acum, este faptul ca nu are baie, adica toaleta, dar dupa o vizita la Motorhome, vom rezolva aceasta problema. Acum nu mai ramane decat sa o scoatem la plimbare, prima data ca sa n e acomodam unii cu 'alta'.
Deci, suntem fericiti!!!!!!
Am sa incerc sa pun si poze, ca nu le-am facut degeaba :lol:
Sa o stapaniti sanatosi. Este foarte frumoasa. Si eu am vrut sa-mi iau una la fel, dar mi-a iesit altceva in cale. Am vrut sa-mi iau Beyerland sau Hobby, dar pana la ura am gasit o okazie f buna cu o KIP KG40EK.
E foarte intretinuta. Sper sa ne vedem la munte sau mare.