Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Este vorba de ub TEC TE 490 P2 Saphire din 1994, la pretul de 2700Euro.
Cu patru locuri, boiler si aer conditionat (portabil ce-i drept , da este)
Fordul de 109CP se comporta impecabil la cele 970kg ale rulotei si la 1300 MMA.
Ne vedem in curand.
Nu are un raft la frigider si rafturile de pe usa. Frigiderul este electrolux, daca are cineva prin magazie si ii prisoseste, le achizitionez imediat. Si nici cosul pentrui vase care apare in foto nu este.
Am vrut sa ii pun si cuptor dar nu incape pe nicaieri
Fişiere ataşate
schoener-gepflegter-tec-foto-bild-58502586.jpg (24.42 KiB) Vizualizat de 3044 ori
schoener-gepflegter-tec-foto-bild-58502592.jpg (12.21 KiB) Vizualizat de 3044 ori
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Am plecat cam cu emotii de acasa, dar fordul nu m-a dezamagit. Merge super cu rulota dupa el, pote si din cauza antibalansului, am mai mers cu un Mitsubushi Pajero Sport cu un peridoc si barca pe el cu greutate de 650kg fara antibalans si m-a scuturat tot drumul pana la Murighiol si inapoi.
La drum drept merge fordul linistit cu 80 90km/h intr-a 5a (mai mult nu am avut curaj sa merg) si nu trec de 1800 - 2000rpm. La urcare pe Bretcu a2a si a3a, la coborare nu impinge nu m-a chinuit absolut de loc la drum. Abia astept prima iesire. Consumul de la Tg Secuiesc la Bacau 5.4% pe bord. tinand cont ca de la Bacau la Tg Secuies a consumat 4.3%.
Nu am afinata, dar o cornată buna aduc sigur. Doar vremea sa tina cu noi.
anul trecut la mare la bulgari pe ruta bacau galati vama veche albena, dus intors media pe bord 4.2l, iar la urmatorul plin cand pe bord arata 5.1l dupa ce am mai mers prin oras, consumul calculat dupa cantitatea de motorina era de 5.6l.
Chiar daca nu ar fi corect si ma incadrez cu consumul cu rulota dupa mine la un consum pana in 7 eu ma declar multumit. Urmand sa creasca sau sa scada functie de vant.
PS. a ta poate nu consuma atat, dar e motor de 200 si 140CP la asa motor si eu as apasa mai tare pe pedala. si chiar nu m-as mai uita la consum (prea des)
Mai sa fie . Ce consum minunat ! A mea nici singura nu consuma atat de putin . Cel mai bine sa faci treaba cu rezervorul . In privinta achizitionarii iti doresc sa te bucuri de ea. Iti doresc drumuri bune !!!
Sa o stapanati sanatosi,drumuri bune si vant din spate
Te-ai referit la consumul masinii fara rulota in spate?
Daca nu poti sa fii fericit....eu sub 10% nu scot cu ea agatata