Sfat achizitie suport biciclete

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Sfat achizitie suport biciclete

Mesaj de Ionita Bogdan »

As dori sa achizitionez un suport de biciclete pt haion auto. Exista modelul dedicat vw la reprezentanta cu un pret pe masura :( , si doua produse ...after market
1. Fiamma Carry Bike
http://www.motorhome.ro/suporturi-bici- ... itare.html

2. Thule 973
http://www.portbagajeauto.ro/suporturi- ... 73-18.html

Astept sugestii / pareri constructive.

PS. Bicicletele merg exclusiv pe masina. Din pacate nu pot sa merg cu rulota in parc...asa ca va rog nu ma intrebati de ce nu cumpar suport de rulota. !
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Ioan Ruscanu
Membru forum
17
Oras: vatra dornei
Data nasterii: 20 Noi 1968

Re: Sfat achizitie suport biciclete

Mesaj de Ioan Ruscanu »

VW CROSS TOURAN LMC musterland 400 tp 0745867567
Adrian.Apreotesei
Membru forum
13
Oras: Bacau
Data nasterii: 10 Mai 1977

Mesaj de Adrian.Apreotesei »

Vezi la Sellgros. Am vazut aseara dar nu am fost atent la pret. Daca ai drum nu strica daca arunci un ochi.
Cu stima Apreotesei Adrian, tel. 0730559613
WV SHARAN 1.9 TDI, 115CP + TEC TE 490P2 Siena (BC 06 YRV)
adrian.apreotesei@gmail.com tel 0730559613
Daniel Mihai
Membru forum
16

Mesaj de Daniel Mihai »

Un suport de biciclete care se monteaza direct pe carlig nu ar fi bun?Stiu ca exista..
Am zis si eu...
Tucson si ...Adria Optima ...

Tel: 0727.772.444

"Acta non verba!"
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Bogdan, mi-e asta mi-a placut cel mai mult! se prinde pe carlig si este foarte discret! si pretul tot la fel de discret! 😉
http://www.decathlon.ro/RO/nomad-premium-160715065/

PS: daca te duci si il vezi ai sa-ti dai seama ca, cu ajutorul unui strungar poti sa-l faci si singur; de fapt toata smecheria este data de cele doua semisfere concave care prind bila de la carligul de remorcare ca intr-o menghina! restul este doar un cadru sudat!
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Bogdan...daca asa ceva(poza) te "coafeaza"....este al tau pentru 150 lei ! Initial suportul pentru 2 biciclete, l-am cumparat din targ de la Ploiesti (nu-i nou), pentru al monta pe spatele rulotei ,dar m-am razgindit pentru ca nu mai puteam sa deschid geamul.
Suportul este pentru auto,montaj pe haion...dar nu ma intreba, cum ca nu stiu . Mai are 2 chesti care nu apare in poza.
Daca nu pe tine , poate intereseaza pe altcineva !!!
Fişiere ataşate
Fotografii-0175.jpg
Fotografii-0175.jpg (64.11 KiB) Vizualizat de 2509 ori
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
StereCornel
Membru forum
13
Oras: Cernavoda
Data nasterii: 13 Mar 1969

Mesaj de StereCornel »

Suport cum este cel de la Decathlon am achizitionat in urma cu 2 ani si nu-l recomand,deoarece nu incap mai mult de doua biciclete pe el si daca bicicletele sunt mari va trebui sa demontezi o roata deoarece este foarte aproape de nivelul solului.Eu am patit-o, noroc cu flash-urile celui din spate ca altfel eram la un pas sa pierd roata de la o bicicleta.Un alt inconvenient este modul de prindere al bicicletelor.De asemenea trebuie sa mai cumperi si sistemul de semnalizare,care se vinde separat, pentru ca bicicletele vor acoperi lampile spate.Sistemul separat de semnalizare se prinde cu niste chingi si nu reusesti sa-l pui tot timpul simetric si paralel asa ca arata(vazut din spate) destul de aiurea.Sfatul meu este sa-l cumperi pe cel sugerat de cineva mai inainte, respectiv "Suport biciclete Peruzzo Siena 669" dar sa ti cont ca nu poti deschide portbagajul cu bicicletele montate.Timpul e un sfetnic bun!
O seara buna!
Skoda Superb + Burstner 435TS(2008)
Ionita Bogdan
Membru forum
18

Mesaj de Ionita Bogdan »

Multumesc pt oferte si sugestii. Maine cred ca fac o vizita la ....portbagajeauto.....daca or avea magazin de prezentare. Se pare ca modelul cel mai smecher ramane tot cel de pe carlig. Sunt curios daca cele mai noi au si antifurt al sistemului sau ti-l ia cu tot cu biciclete il baga in cuiul lui si ..gata. :!:
0722.296.538
bogdanionita_jean@yahoo.com
VW Caravelle + Tabbert Baronesse 620
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Scrie răspuns