Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Cu parere de rau si cu mare durere in suflet azi am aflat ca unul din pritenii mei si coleg de rulotisma, Jianu Viorel (52 de ani)a decedat in data de 27.12.2011.
Poate colegii din Braila si Galati il cunosc mai bine sau nu, el fiind din Braila.
Pe acest om l-am cunoscut acum 3 ani la o intalnirea ad-hoc care s-a petrecut la campingul Ozunca Bai.
A fost un om discret care nu s-a implicat in discutii pe acest forum, dar cand timpul i-a permis, atunci si-a aratat disponibilitatea de a participa la intalnirile rulotistilor si la fel de discret a trecut in nefiinta.
A participat la intalniri in Delta, Lepsa, Cheile Rasnoavei..., un om deosebit si un priteten de neuitat.
Condoleante sotiei Gabriela si Dumnezeu sa-l odihneasca.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Nu imi vine sa cred,l-am cunoscut personal, a raspuns prezent la cateva iesiri organizate de mine,Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i dea putere sotiei . Gabi sa fii puternica sa treci cu bine peste acest necaz.
MIHAELA & FLORIN MARIUS PETRE
MEGANE II + CHATEAU CHIARA 400 tel. 0728628909.
Fiind din Galati,apropiat Brailei ,nu am avut onoarea de al cunoaste,dar fiind inzestrat cu suflet ,sincer imi pare rau .Dumnezeu sa il ocroteasca .
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.