Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut dragi rulotisti!Nu am gasit nimic postat despre Corbu 2011.Nu mai e nimic de spus?Eu am fost in 2009 si 2010,dupa care au venit ''domnii'cu amenzile.As vrea sa revin in 2012 daca se mai poate si astept ceva informatii despre ce si cum....Multam! :?:
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
Cinci postari,multe cuvinte,nimic concret de inteles.Poate voi sunteti prea subtili si eu prea tampit.Astept totusi si ceva pe intelesul meu.Chiar nu a fost nimeni in 2011,sau nu vrea sa vorbeasca?Care mai e rostul forumului? :?:
NU mai am bani de dat,NU mai am datorii la STAT!!! FORD FOCUS TOURNIER+HOME CAR 382
AI primit raspunsul mai sus. Daca au aparut pe plaja de la Corbu salvamari, puncte de prim ajutor inseamna ca e o plaja amenajata si in afara de Garda de Mediu poti fi amendat si de politia locala, jandarmi etc.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE
In urma unui e-mail primit se pare ca nu se va mai putea campa la Corbu...
Plaja Corbu Residence este primul proiect rezidential cu asezare de-a lungul ultimei plaje libere si accesibile de la tarmul Marii Negre. Este deosebit si prin faptul ca puteti achizitiona intai terenul de constructie in rate, fara dobanda si documente de venit (credit de la dezvoltator), la care se adauga posibilitatea de a alege proiectul si momentul constructiei in functie de propria disponibilitate.
Unicul ansamblu de case de vacanta de la malul marii, care nu se amesteca cu hoteluri, cluburi sau nebunia statiunilor.
Doar tu si Marea
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com