Propunere de parteneriat pentru parcarea rulotei

localizare, facilitati, preturi
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Propunere de parteneriat pentru parcarea rulotei

Mesaj de Traian Baltateanu »

Am vazut ca multi rulotisti parcheaza rulota pe perioade lungi intr-o locatie pe care o prefera in micile vacante.
Si eu vreau sa postez rulota undeva unde pot merge mici sejururi.
Concret
Vreau sa gasesc un partener care sa puna rulota in curtea mea, unde o tin pe a mea acum, sa o alimentam la curent si tot ce e nevoie
In acelas timp eu sa o parchez rulota mea unde o tine el acum, si la fel sa o legam la curent.
In felul acesta poate veni oricand sa locuiasca in ea si eu la fel in a mea.
Eu stau la munte si prefer locatii cu acces la mare sau la un lac sau bai termale, nu stiu... astept propuneri.

Propunerea mea se vrea un exemplu de posibila colaborare intre membrii clubului.

O alta varianta ar fi sa imi pun la dispozitia colegilor o anumita rulota cu toate dotarile, in care un coleg sa vina sa se cazeze platind o suma modica.
Daca as propune cuiva unui necunoscut, sa se cazeze la rulota si nu la o pensiune s-ar considera jugnit. Dar noi suntem rulotisti si tratam acest subiect altfel.
Daca am putea creea o retea de rulote fixate in diferite locatii cu vad turistic nu ar mai trebui sa taram dupa noi tona in fiecare sfarsit de saptamana.
Oricum nu folosim rulota decat mult mai rar deact e disponibila.

Ce parere aveti ?
Care idee va surade ? Credeti fezabila vreuna dintre ele?
Aveti alta idee, Sa vedem .
Astept cat mai multe propuneri, comentarii, etc.
Acest topic vreau sa fie rampa de lansare a propunerilor de parteneriat intre noi dupa care se poate muta pe telefon sau PM.

Varianta initiala este propunere concreta si astept propuneri concrete de colaborare cu mine.
Rog Moderatorii sa mute daca este cazul acest topic in ramura pe care o va considera adecvata subiectului.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Marius Beldiman

Re: Propunere de parteneriat pentru parcarea rulotei

Mesaj de Marius Beldiman »

Foarte interesanta prima idee!

Eu stau in Bucuresti, deci nu am nici o sansa nici la munte si nici la mare! :(
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Tragi rulota la mine si vara fecem bulion si saracilat impreuna iar eu o duc la tine si face fecioru facultatea la Bucuresti 😉 ce este asa greu !!!!
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Parerea mea este ca propunerea lui Traian este una destul de serioasa si mai ales de luat in seama.
Astept sa vad infiripate primele parteneriate de acest fel !
Din pacate si locatia mea este tot la deal/munte (doar 520m altitudine) !
Acum chiar imi pare rau ca am vandut a doua rulota :(
Orice problema are o rezolvare practica
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Da, nu cred ca ar fi rau astfel de parteneriate care pot fi interesante si pentru un sfarsit de saptamana, nu numai concedii.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Pai nici la mare nu traieste numai un rulotist asa ca poti gasi si tu un partener (ce ramane de la mine...)
Marius ca sa raman in stilul lui Ninel cauta si tu o alta capitala pentru parteneriat.
Da ce crezi ca nu exista oameni care merg des la Bucuresti cu treaba si vin de la distante mari.
Trebuie sa incercam.
Mai intai trebuie sa facem o lista cu cei ce au rulote, au loc de parcare in curte pentru ele, si sunt interesati de un astfel de parteneriat.
Dupa aia ne "imperechem".
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

eu pot oferi stationare 4 luni la Paltinu,pe timpul verii .
Catalin Gigi
Membru forum
14
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

Sandu Matei locatia ta se afla intr-o zona frumoasa si linistita , incearca sa dai mai multe detalii .Cate rulote pot fi parcate si ce implica ??? eventual pt cei care nu cunosc poti atasa linkul cu pozele de la iesirile voastre in care se vede peisajul destul de clar.
Buna ideea Traiane felicitari .
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

daca sunt inclus si eu in calcul,exceptind faptul ca stau la 10 km de mare,stau in chirie.Dar nu ar fi un impediment,eventualii beneficiari sunt prieteni de familie,oficial vorbind.Deci care vrea la mare la italieni? :)
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

Propunere excelenta, mai ales pentru cei care au o tinta fixa,;mare-munte.Si eu am posibilitate de ;cazare; la multe in Maneciu-Cheia Prahova.Dl Traian a gandit o asemenea propunere,pe care am discutat-o in principiu de 1 martie si mie mi s-a parut oportuna si benefica multor colegi rulotisti.Doresc sa se faca un topic special pentru eventualelor propuneri de partenierat.Felicitari Dl-ui Traian.
Traian Baltateanu
Membru forum
13

Mihnea, glumesti cu Italia?
Da-ne mai multe detalii la modul serios.
Mareeee.... oauuu.
Hai fratilor ca nu va invadam.
Dar si Oradea, Felix si 1 Mai, Ocna Sibiului, Tusnad, Covasna, Lacul Rosu, Delta, Apuseni, Lacul Amara, Malul Dunarii, ... haideti ca orice locatie poate fi interesanta.
Sandu Matei, tu ai vazut unde stau si cum se poate face acest parteneriat. Astept detalii.
Gigi, te rog sa nu interpretam gresit propunerea mea, nu vreau sa fac un camping la mine, ce vreau e un schimb cu una sau doua locatii (asta ca am 2 rulote care cam stau tot timpul anului). Oare din aceasta cauza acest topic a fost mutat la rubrica pensiuni cu parcare de rulote?

Eu parca asi dormi uneori vara in rulota in loc sa dorm in casa.
Chiar vara trecuta imi faceam somnul de frumusete (ala de dupa masa de pranz) in rulota, pana s-a prins nevasta unde dispaream (inainte sa ma gaseasca spera ca sunt la vreo amanta :P ).
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Domnul Traian,la mine puteti lasa rulota pe timpul verii nu neaparat in urma unui parteneriat.
sa ne vedem cu bine
Scrie răspuns