Rusu Mihail scrie:Calin stie ce frumos am deschis un site cu Dan, intr-o perioada asemanatoare in care fusesem invadati de sefi si discutii. Sa stiti, ca pe acest forum, totul a decurs perfect !
Acel forum este numai cu excursii si imagini din excursii, plus discutii numai pe teme rulotistice. Nu e stufos, nu e colorat si veti gasi si poze din excursii, ce aici nu mai sint.
Oare de ce ? Vedeti ce frumos ne punem intrebarea ? Asa si eu ma intreb ca foarte multi altii, oare de ce nu se poate si aici asa ceva ?"Oare de ce" timp de 2-3 ani cit a functionat in plin siteul campere.ro, nu am intrvenit ca moderator decit o singura data ? Si am fost, chiar 65 de "scriitori"
Pai si cine nu va lasat sa continuati daca era numai lapte si miere ?????????????
Oare de ce ???
Aceasta intrebare am avut-o si noi acum 6 sau 7 luni cand ne-am hotarat sa schimbam ceva ...Lucru destul de vizibil ...numai faptul ca in 8 luni de la 50 membrii am ajuns la 126 ne da o satisfactie.
Parteneriatele incheiate , facilitatile pt membrii, sensul bun in care a luat-o clubul ar trebui sa va faca sa incetati odata cu aceste intepaturi .
Incercam sa organizam iesiri frumoase , daca suntem ajutati ies si mai reusite .
Mihai ai dat nastere la niste discutii fara sens ...
NU trebuia sa te autopropui pt organizare unei intanliri nationale a clubului trebuia sa te alaturi grupului organizator cum ar fi fost firesc. ....
NU trebuia sa ceri ca noi CD-ul sa stam deoparte sa ne demonstrezi tu ca poti ...( fara implicarea lui Nelu nu ai fi avut acest curaj , il stiai ambitios ).
Ne putem uita in urma sa vedem cate iesiri ai organizat in 6 ani ?? Dar asta ai facut-o din ambitie ...Aceasta ambitie a mai fost facuta de voi odata si sa rupt clubul in doua.
Poate functiona forumul clubului Ungar fara moderatori, pt ca si pot !....acesta in stilul unora se autoinchide singur .
Chiar trebuie sa cautam cate un topic in care sa intepam ??
Chiar trebuie sa avem aceste topicuri ????
Chiar nu putem MACAR SA INCERCAM sa ne abtinem ????
Este simpu postam strict esentialul ....dar nuuuu trebuie sa mai adaugam noi ceva ...
Sunt multe de spus ...dar cititori nostri nu au nici o vina sa participe la astfel de dispute .
Eu propun sa inchidem orice discutie si comentariu si sa revenim la starea de dinainte .
Noi toti suntem aici sa
RULOTIM
Haideti sa incercam asta sa si facem ....