impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Frumos la Cetateni Ninele :lol:
Si cateva de la Bucale din sectorul lui EL"CORDACIO sau almanahe . Ala din dreapta este Mercedesul (am dat zapada de 4 ori dupa el ...acum la primavara ... ) Podul Izvor cu pescarusi o cioara oportunista
Zapada si pe "ulita" mea.Ieri si noaptea trecuta au facut ceeace se vede .S-a lucrat din plin cu utilajele.De...."iarna nu-i ca vara "cum spune cineva.
Fişiere ataşate
jarna la Galati 2012 005 (Copy).jpg (63.56 KiB) Vizualizat de 2541 ori
jarna la Galati 2012 006 (Copy).jpg (73.48 KiB) Vizualizat de 2541 ori
jarna la Galati 2012 007 (Copy).jpg (68.84 KiB) Vizualizat de 2541 ori
jarna la Galati 2012 008 (Copy).jpg (68.72 KiB) Vizualizat de 2541 ori
jarna la Galati 2012 009 (Copy).jpg (63.13 KiB) Vizualizat de 2541 ori
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Iarna pe ulita ;
Azi dimineata am cuplat toate lopetile si a trebuit sa trec la dezapezit ....daca nu as fi dat zapada de cateva ori pe zi din curte poate as fi iesit si eu tot pe horn ca Mos Craciun...
Daca ati vazut acelasi junior in mai multe poze la diferiti colegi , asemanarea catelusului este pur intamplatoare ... :mrgreen:
Am avut si ajutoare ...
Am dat zapada de pe oglinda sa se vada ca e acolo ))))))
Si am dat-o jos si de pe casa ca incepuse sa se inmoaie ...