Foarte interesanta si tentanta, invitatia colegilor a clubului rusesc. Am studiat rapid oferta dinsilor si cred ca-s bune si citeva scurte precizari.
Se pare ca adresa corecta si mai usor de gasit, e cu
K in loc de
i in cuvintul " Saint" , adica : Ulitsa Makarova, 12 -
Sankt-Peterburg , Russia.
Coordonate
GPS : 59.86817 - 29.978696 - Distanta ( aproximativa )- din ce-am studiat eu in doua variante = 2300 km.
Detalii mai clare :
http://maps.google.com/maps?q=59.86817, ... 6&t=h&z=17
Shuvalovka Camping
Complexul de agrement "Shuvalovka" a fost deschis în 2003, zic ei. Asa nu arata rau locatia, daca ne uitam un pic pe harta virtuala.
Este o reconstrucţie a unui mic sat din Rusia a secolului al XIX-lea dupa poze si descriere. Ansamblul ocupa de 8, 5 hectare de parc !
Cuprinde clădiri diferite tradiţionale din Nord-Vest, arhitectura din lemn Rusia: un muzeu etnografic, fierărie şi ateliere de ceramică.
Deasemeni si obiective ca: Capela Sfintei Fecioare, Ocol şi păsări de curte curte (bun) Casa de Moş Crăciun şi de colibă de Baba Yaga.
În Shuvalovka există muzee "Peterhof", "Oranienbaum", Constantin Palace.
Campingul, din " Complexul de agrement Shuvalovka", ofera in ansamblu :
1. Parcare pentru rulote / caravane ÅŸi teritoriu special pentru corturi
2. De energie electrică (220 V)
3. Punct de conexiune apa
4. Grup sanitar - WC
5. 24 H de securitate
6. Internet ( WI-FI )
7. loc de joacă pentru copii
8. Restaurant, cafenea
9. Sauna
10. Hotel cu camere duble - (micul dejun este inclus)
11. Grădină zoologică
12. Teren de fotbal ÅŸi de volei
Pentru oaspeţii se fac urmatoarele reduceri de camping: ( nu am vazut nimic referitor la pret, dar sigur e ok )
Toate programele de divertisment din sat din Rusia - 10% - Saună - 10% - Cina la restaurant şi cafenea - 10%
Vad ca programul este destul de simplu dar si interesant. Din ce se vede, ar fi ceva "ocupatie" in aceste 3-4 zile.
Avind in vedere ca perioada e f buna, fiind pina la inceputul sezonului, se pare ca oferta nu este tocmai rea... :)
In caz ca descoperiti mai multe detalii, e bine de dat orice amanunte, poate totusi cineva se incumeta sa mearga si intr-o astfel de excursie...
.