Aventuri si locuri de neuitat de pe unde am umblat

Excursii facute cu masina, avionul, vaporul ...
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Traian Baltateanu
Membru forum
13
Oras: Rosiorii de Vede
Data nasterii: 19 Mai 1954

Aventuri si locuri de neuitat de pe unde am umblat

Mesaj de Traian Baltateanu »

Incerc sa deschid un topic in care sa descriem unele intamplari remarcabile din calatoriile pe care noi le-am facut prin lume.
Dar nu numai din calatoriile cu RV-ul vreau sa relatam. Ma gandesc ca noi suntem cu totii pasionati de calatorii si putem visa la locuri unde se poate ajunge numai cu avionul.
Sa zicem ca in 10-20 de fraze cineva povesteste o aventura deosebita avuta in concediul lui din Antalia de exemplu.
Scopul este de a atentiona pe cei ce citesc despre anumite probleme sau de a lauda anumite zone etc.
Daca administratorii vor considera ca acest topic are o alta locatie decat aceasta ii rog sa il mute.
O sa fac un fel de cuprins succint a ce intentionez sa postez eu aici fara pretentia ca voi atinge toate temele sau a nu mai adauga altele.

- Doua saptamani in Las Vegas
- O saptamana in peninsula Yukatan in plin uragan de 5 grade.
- cum poti lua teapa cumparand o proprietate Timeshare.
- Avantaje ale statutului de proprietar timeshare.
- Parcuri de distractii in Germania, Franta, Spania, California.
- Circuitul clasic al Greciei
- Hurghada in Martie- scuba in Marea Rosie
- Egiptul, piramidele si croaziera pe Nil.
- Croatia, Plitvice, Dubrovnic si Coasta Dalmata.
- Pestera Postoina-Slovenia
- Cu autoturismul in Turcia: Cushadasi si Antalia
- O comparatie intre nisipurile de pe plajele lumii
- o comparatie proprie intre piramidele egiptene si piramidele mayase

Voi astepta bineinteles postari cu remarci si cu amintiri ale celorlalti despre aventurile lor.
Exista oameni care stiu foarte multe. Cati dintre acestia pricep ce stiu?
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Re: Aventuri si locuri de neuitat de pe unde am umblat

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salut , ma pot alatura si eu la acest topic unde vreau sa-mi scriu amintirile pe unde am umblat si am ramas surprins de ceea ce am vazut ;

- Albania 6 luni (acolo m-am nascut) - nu am vazut mare lucru decat o pata alba de lumina si pe unde am iesit .
- Iugoslavia fosta - la 4 ani la fel nu stiu mare lucru
- Pe continentul African , in Ethiopia , Adis Abeba capitala Ethiopiei la altitudinea de 2780 m , aici am stat 1 an unde am avut ce vedea si unde am prins si razboiul celor liderilor (nu stiu exact cum se numeau ) , de vizitat am avut destul printre care lacuri , moschee , parcuri Zoo intalnirea cu Babuinii , si alte animale , am hranit maimute si erau dalea cu una in mana , una in gura si ochi pe a3a , ca atat din Africa .
- Hungaria 2 ani , aici este destul de vizitat , mi-a placut foarte mult .
- Cehia , Praha 2 ani , aici vorbim alta limba , merita sa mergeti sa vedeti acest oras si multe altele printre care KarloVyvari , Palsen , Marian e lasle etc . Merita vazuta aproape toata Cehia ca avem ce vede .
- Serbia 6 luni , foarte frumoasa si oameni de milioane .
- Continentul American si anume New York , Manhatten exact in centru linga Central Parc , aici nu am cuvinte ce este de vazut , mai multe va povestesc la o intalnire , ca nu am timp si nici spatiul necesar pentru a povesti . Aici este o poveste lunga de la plecarea din aeroportul nostru unde eram sa pierdem avionul , pana la sosirea in State unde nu gaseam copilul , aici a fost show .
In trecere am mai fost In Olanda , Germania , Austria , Franta , Spania , Bulgaria dar aici am fost doar cate 2,3 zile cand eram in cursa , .

Tot mai frumos este acasa la mine , aici in tarisoara mea unde suportam totate grautatile .

Va multumesc si ma bucur ca sint alaturi de asa oamnei extraordinari..
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Am citit cu atentie ce intentionati si este o idee foarte buna de a descrie si alte excursii facute in locuri deosebite. Deci, pregatiti pozele si textul :)

Atit ca, ( stau si ma gindesc cum sa facem ), ca aceste descrieri de excursii cu autotusisme sau altele, sa nu se amestece cu topicurile "Clubrv rulote"
Ori deschide Sandu un topic " Excursii in lume cu masina, avionul etc " care sa fie topic separat- ori , specificati in titlu, cu ce e facuta excursia dvs.

In acest fel, cred ca nu s-ar amesteca excusiile cu RV ul ( specifice acestui forum ) cu celelalte excursii. Luati legatura cu Sandu T pe PM sau telefonic.
Observ ca " bat la usa multe alte excursii fara RV" ceea ce cred ca se va deschide un nou topic la cele din Strainatate, de ex " Excursii in lume fara RV "

* Sint convins ca nu gresesc cu ceea ce gindesc si ca sinteti de acord cu propunerea deschiderii unui alt Topic, ce va separa cele doua feluri de excursii.
.

Imagine

.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

La sugestia moderatorului acestei sectiuni, Vali Panait, fiecare "plimbare" va fi descrisa intr-un topic nou, care in titlu va cuprinde neaparat Locatia vizitata !
Multumim !
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns