Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
As propune o locatie sa fie si o stana in apropriere,sa putem face traditia romaneasca pe viu.Cineva care are ceva cunostinte cu un brav stapan de stana,si sa o facem asa cum stiu rulotistii mai bine. cu tot respectul cuvenit,rulotistilor veseli. jan
@ Vasiliu Ion
,, Traditia ,, cu taiatul mielului este copiata din alta parte
Un cioban cunoscut este Gigi Becali ... are curtea mare la palat ,intra vre-o 10 rulote
M-am tot gindit si am ajuns la cocncluzia ca, tare as incerca un Paste la ses, la cimpie, unde oricum e mai cald...Asa ca, o locatie indragita "off", ar fi.. Seimeni.
Cu aceasta ocazie, pun intrebarea marelui om al zonei, Mihai Soare ce aduce soare :) Ar fi posibil o astfel de actiune acolo, sau in alt loc apropiat ? Ce zici M.S ?
Tare mi-ar fi drag, sa repetam reusita intilnire de la 1 Mai de anul trecut, alaturi de colectivul de nota zece, Virgil B , Aurelian Z, Vali P, Viorel G si ceilalti prezenti
Acum totul depinde de Mihai Soare. Numai daca e posibil si numai daca nu ar insemna obligatii. Sau la Capidava, daca e mai usor ? Esentialul e sa avem voie buna!
Mihai, Vali, e pe teritoriul vostru, ce ziceti ? Ciocnim doua oase de miel la un foc de tabara ? Hai ca noi ne oprim de aici direct acolo si poate stam si pina la 1 Mai !