Cutremurator...

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Cutremurator...

Mesaj de MihaiBlaj »

TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
MihaiBlaj
Membru forum
15
Oras: Timisoara
Data nasterii: 20 Mar 1971

Re: Cutremurator...

Mesaj de MihaiBlaj »

TOYOTA RAV4 + ce va urma

" Poti sa ai orice iti doresti, daca renunti sa mai vrei " ( Lester Levenson )
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Re: Cutremurator...

Mesaj de Rusu Mihail »

Cred ca tot la topicul asta, ar fi locul unor fotografii ale colegilor ce au prins imagini de la aceasta zapada. Poate, as explica portughezilor cum e iarna...citeodata.
Am gasit 3 poze, dar cred ca ar putea fi si altele mai reprezentative, mai ales de la cei din zonele extracarpatice de care se tot vorbeste la tv. Va dorim "caldura" !

Imagine

Imagine

Imagine

PS: Chiar daca stam aici, stau zilnic pe net si urmaresc antena3 si realitatea, care de fel le mai infloresc verbal, mai ales la exprimari, dar din ce vad e "cam groasa"...
.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Scrie răspuns