Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna seara , m-am hotarat ca in perioada 08 - 11 03 2012 sa fac intalnirea Rulotistului Vesel a anului 2012 si prima din calendarul ClubRV . Aceasta se va tine intr-o locatie Off Camping (aici astept propuneri de locatie off camping ) pentru a nu deranja pe nimeni ,pentru a putea sa facem dezmat total cu MUZICA ,veselie si voie buna ,socializare , pe aceasta cale rog pe toti care participa sa fie VESEL ca asa se numeste intalnirea.
Din programul acestei intalniri fac parte ;
- focul de tabara
- bank show
- stand up comedy
- mult divertisment distractie , caterinca etc
Ar merge la Iepuresti sau chiar la Pustnicul,o locatie aproape... ce zici?
Niky si Lavinia Radu
Megane II 2005 1,9dci , Pajero MK2 1993 2.5 GLS TD + Bessacarr 2004
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
Chanakia Pandita 275 a.c.India
Ar fi o idee, Ciprian sta prin zona, el stie mai bine, cand am fost ultima data pe acolo erau santuri facute sa nu poti intra in padure.
Niky si Lavinia Radu
Nu se poate acoperi cu aur nici un moment de viata.Ce alta mare pierdere atunci, decat timpul pierdut fara rost?
...sa intre Lupu, tine locatia numai pentru el?...sa ne zica daca merge ceva facut aici
Niky si Lavinia Radu
Intra pe stanga pe platou si 100 de rulote.... in padure nu se poate intra deloc , cu rulota sau auto,se intra cu atv, jeep... apa se aduce de acasa pt ca nu te agreeaza cei de la restaurant Phoenix daca esti grataragiu, iar restaurant Cernica este deschis doar in sezon . se poate sta off fara probleme acolo ca si la Pustnicu.
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Salut , deci avem pana acum 3 locatii ; Iepuresti , Pusnicu , Cernica . Eu zic sa punem pe lista si Calugareni , km 36 , Paltinu sau chiar Fetesti la Dunare , Cheia , Baile Govora in strand .
Vreau sa tragem la sort sa vedem unde este cea mai buna locatie
1.La PALTINU voi face EU o intalnire de RULOTISTI VESELI in data de 1-3 iunie.
TOT ce va tine de organizarea acestui eveniment,v-a fi conceput de mine,atat financiar cat si organizatoric.....!
2.Sunt 2 activitati in aceeasi perioada,cea propusa de tine si cea propusa de Gigi,nu crezi ca ar trebui sa stati de vb?........anul are 365 de date in care se pot face intalniri,nu cred ca ar rebui sa incepem competitii,,vi la mine sau la ei,,.Sorin eu ti-am facut prog. organizatoric,tu cauta o data in care sa il pui in aplicare.
Cred ca Iepuresti este locul ideal pt ceea ce vrei tu sa organizezi.
Sandu Matei scrie:1.La PALTINU voi face EU o intalnire de RULOTISTI VESELI in data de 1-3 iunie.
2.Sunt 2 activitati in aceeasi perioada,...anul are 365 de date in care se pot face intalniri,....
Ca o informatie... in perioada 1-4 iunie sunt Rusaliile, conform traditiei atunci are loc intalnirea anuala a rulotistilor, organizata anul acesta de seniori !