Un gest frumos!

bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Relu Buliga
Membru forum
18

Un gest frumos!

Mesaj de Relu Buliga »

Chiar daca uneori nu sunt de acord cu ce fac membri CD, nu pot decat sa ii multumesc public lui Gigi Catalin pentru felicitarea trimisa cu ocazia anului nou.
Sarbatori fericite!
Ultima oară modificat 21 Dec 2011, 21:37 de către Relu Buliga, modificat 1 dată în total.
Tel:0744649371;0788649371
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Re: Un gest frumos!

Mesaj de Bratulescu Ionut »

La fel si domnului Constantin Curelea pentru felicitarea electronica trimisa de dansul !
Sarbatori cu bine !!!!!
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

Si eu vreau sa multumesc tuturor celor care mi-au urat si or sa-mi ureze ! :lol:
Tuturor va doresc sarbatori fericite !

P.S. Grafica felicitarii este realizata de colega noastra Mona , careia ii multumim pentru stradania depusa !
Orice problema are o rezolvare practica
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Relule, sunt si eu cu ochii pe cutia de scrisori.
Trimiterea unei astfel de felicitari, prin posta, reprezinta in ziua de azi un gest tot mai rar intalnit.
Acea felicitare nu va mai fi stocata in hard, cum sunt mai toate in ziua de azi.
Macar pentru cele cateva zile de sarbatoare ii vom gasi un loc undeva la vedere, alaturi de noi la trecerea dintre ani.
Felicitari membrilor CD pentru o astfel de surpriza !

PS. Cu o asemenea grafica, cred ca ii voi gasi un loc permanent, nu doar pentru cateva zile.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Frumos gestul si le multumesc tuturor celor implicati. Deasemenea, inca o data urez TUTUROR, "Sarbatori Fericite"!
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Foarte frumoasa felicitarea si binevenita initiativa.Multumiri CD si d-lui Curelea.SARBATORI FERICITE SI UN AN PLIN DE BUCURII SI REALIZARI tuturor membrilor Club rv.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Sandu Matei

Mesaj de Sandu Matei »

Si eu tin pe aceasta cale sa multumesc CD-ului si Domnului Corelea pt felicitari si sa le urez din suflet toate cele bune.
Sa ne vedem cu bine
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Nelu Predonu scrie: ... Cu o asemenea grafica, cred ca ii voi gasi un loc permanent, nu doar pentru cateva zile.
Pentru grafica si nu numai, trebuie sa multumim colegei noastre Mona a lu' Octav ! :D
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Am primit si eu felicitarea si multumesc tuturor celor care s-au implicat in acesta frumoasa surpriza.
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou cu bucurii, impliniri si sanatate.
Cu stima,
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
Cristi Argesanu
Membru forum
14
Oras: Dragasani
Data nasterii: 17 Iul 1981

Mesaj de Cristi Argesanu »

De-a lungul anilor am primit tot felul de urari si felicitari de sarbatori, unele materiale , unele verbale , altele electronice , dar niciuna nu m-a miscat atat de adanc in suflet ca cea care am gasit-o de dimineata intr-un colt al cutiei postale : simpla felicitare de la clubrv.
Va multumesc !
Sarbatori fericite si Un An Nou plin de bucurii si excursii reusite( cu rv'ul normal)
Nissan Pathfinder + RULOTA HOBBY 460 ufe
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Multumesc de urari CLUBRV.
Am fost placut impresionat sa gasesc aceasta felicitare. Nu pot decat sa urez Sarbatori Fericite si un an plin de excursii si iesiri cat mai frumoase cu casutele noastre, la toti membrii clubului si nu in ultimul rand celor care fac ca acest club sa existe si sa creasca.
LA MULTI ANI!
SARBATORI FERICITE!
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Gheorghe Raluca
Membru forum
16
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 03 Mai 1979

Mesaj de Gheorghe Raluca »

Multumim si noi pentru felicitare! Desi Dany cand a venit acasa nu a verificat cutia, surpriza am avut-o eu!!! Inca odata multumim!!! Sarbatori fericite tuturor!!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.

TEL: 0722.672.011

EMAIL: ralucapui@yahoo.com

Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!
Scrie răspuns