bancuri, zvonuri, hobby-uri, imagini, filme haioase, chat, ID-urile membrilor...
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Chiar daca uneori nu sunt de acord cu ce fac membri CD, nu pot decat sa ii multumesc public lui Gigi Catalin pentru felicitarea trimisa cu ocazia anului nou.
Sarbatori fericite!
Ultima oară modificat 21 Dec 2011, 21:37 de către Relu Buliga, modificat 1 dată în total.
Relule, sunt si eu cu ochii pe cutia de scrisori.
Trimiterea unei astfel de felicitari, prin posta, reprezinta in ziua de azi un gest tot mai rar intalnit.
Acea felicitare nu va mai fi stocata in hard, cum sunt mai toate in ziua de azi.
Macar pentru cele cateva zile de sarbatoare ii vom gasi un loc undeva la vedere, alaturi de noi la trecerea dintre ani.
Felicitari membrilor CD pentru o astfel de surpriza !
PS. Cu o asemenea grafica, cred ca ii voi gasi un loc permanent, nu doar pentru cateva zile.
Foarte frumoasa felicitarea si binevenita initiativa.Multumiri CD si d-lui Curelea.SARBATORI FERICITE SI UN AN PLIN DE BUCURII SI REALIZARI tuturor membrilor Club rv.
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Am primit si eu felicitarea si multumesc tuturor celor care s-au implicat in acesta frumoasa surpriza.
Va doresc tuturor Sarbatori Fericite si un An Nou cu bucurii, impliniri si sanatate.
Cu stima,
reludeliu@yahoo.com
0723.34.39.15
Beyerland 380-2
HYMER B 654
De-a lungul anilor am primit tot felul de urari si felicitari de sarbatori, unele materiale , unele verbale , altele electronice , dar niciuna nu m-a miscat atat de adanc in suflet ca cea care am gasit-o de dimineata intr-un colt al cutiei postale : simpla felicitare de la clubrv.
Va multumesc !
Sarbatori fericite si Un An Nou plin de bucurii si excursii reusite( cu rv'ul normal)
Multumesc de urari CLUBRV.
Am fost placut impresionat sa gasesc aceasta felicitare. Nu pot decat sa urez Sarbatori Fericite si un an plin de excursii si iesiri cat mai frumoase cu casutele noastre, la toti membrii clubului si nu in ultimul rand celor care fac ca acest club sa existe si sa creasca.
LA MULTI ANI!
SARBATORI FERICITE!
invata repede si aplica... tot repede.
RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Multumim si noi pentru felicitare! Desi Dany cand a venit acasa nu a verificat cutia, surpriza am avut-o eu!!! Inca odata multumim!!! Sarbatori fericite tuturor!!
OPEL ASTRA CARAVAN 1.6 FARA RULOTA...RULOTA ESTE LA UN HYUNDAY TUCSON 2.0 CRDI SI SE NUMESTE HOBBY DELUXE 530.
TEL: 0722.672.011
EMAIL: ralucapui@yahoo.com
Traiti viata la maxim...nu se stie cat mai avem din ea!