Se da militaria jos din pod !?

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Nelu Predonu

Se da militaria jos din pod !?

Mesaj de Nelu Predonu »

Cristian Irimescu scrie:Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.

... este binevenit, un indemn pentru cei ce bifeaza ca au citit regulamentul... dar habar nu au...despre el.. :mrgreen: ...
Au trecut mai bine de 30 de ani de cand nu mi s-a mai amintit atat de des de reguli si regulamente, respectiv, din armata. Citatul anterior este un exemplu in sustinerea acestei afirmatii. Si asta culmea, se intampla acum cand satisfacerea stagiului militar nu mai este obligatorie. Se pare ca unii care am trecut prin acest serviciu, am ramas cu ceva sechele.
De atatea ori in ultima perioada ni se aminteste de reguli si regulament incat am ajuns sa cred, ca in curand, ni se va da si un extemporal din "aleasa opera".
Cristian Irimescu scrie:...Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Consideram de bun simt trecerea obligatorie a locatiei si a numelui real, dar chiar TOATE (cu majuscule) datele personale ? si ...nr. de telefon si adresa de domiciliu si marca masinii si a rulotei din dotare...
Nu comentez absurdul acestei solicitari, dar, cand faceti astfel de formulari oficiale care apar in toate sectiunile forumului, faceti-le cu un pic mai multa maturitate. Daca iau formularea asa cum este facuta, trebuie sa inteleg ca proprietarii de campere trebuiesc sa-si cumpere rulota ? ...pentru a nu fi stersi din baza de date ? Daca tot sunteti pasionati de reguli, redactati-le macar cum trebuie !
Cristian Irimescu scrie: ...Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum ... ...
Am incercat si eu "sa ma asigur" ca am citit regulamentul si pot sa va asigur ca nu mi-a fost deloc usor sa mi-l si "insusesc".
Am luat-o de la coada la cap, adica de la a doua postare din acel topic in care ni se precizeaza originea acestui Regulament:
"Este in fapt versiunea veche, cu mici modificari sau adaugiri care fac prevederile mai clare si neinterpretabile."

Si acum sa vedem regulamentul propriuzis:

Pct. 1, litera d) "Responsabilitatea juridica pentru mesajele postate apartine in totalitate autorului mesajului. Dupa postare mesajele vor deveni proprietatea http://www.clubrv.ro si nu mai pot fi sterse decat in conditii speciale...." conditii speciale - precizare "clara si neinterpretabila";

Pct. 1, litera e) "Dreptul unui utilizator de accesare a forumului se acorda de catre administratori si poate fi revocat oricand cu o notificare prealabila." - si asta cu "poate fi revocat oricand" este clara si neinterpretabila. Eu credeam ca accesul poate fi restrictionat nu oricand, ci numai in anumite situatii de incalcare ale prezentului Regulament.

Pct. 3, litera a) - aliniatul 1 - greseala gramaticala - pluralul la cuvantul "postare" nu este "post-uri", ci "postari"
Pct. 3, litera b) - ultimul aliniat - dezacord gramatical.
Pct. 3, litera c) - aliniatul 2 - formulare ambigua si neclara, nu se justifica.
Pct. 3, litera h) "Forum-ul nu trebuie confundat cu un chat. ... Drept urmare, se pedepseste folosirea in exces a pictogramelor emotive (iconitele animate), scrierea de mesaje alcatuite exclusiv din astfel de pictograme" - mentiune care nu mai este de actualitate - nu se poate posta decat un emoticon / postere.
Pct. 3, litera k) "Nu se accepta postarea de link-uri ... Totusi se accepta link-uri ..." - asta este si mai "clara si neinterpretabila"
Pct. 3, litera n) - aliniatul 2 - formulare confuza - si neclara si interpretabila.
Pct. 3, litera o) - formulare incorecta si incomleta. Pluralul la "topic" in sensul folosit, nu este "topice", chiar daca cuvantul nu a fost inca asimilat in DEX, in vorbirea curenta, in lumea forumistilor, folosim pentru plural cuvantul "topicuri".
Pct. 3, litera p) - metiune incorecta, formulare confuza.
Pct. 3, litera q) - aliniatul 1 - mentiune incorecta sau prost formulata.

Pct. 5, litera j) - mentiune incorecta !!! - ce facem, ne intorcam la dictatura ?

Pct. 6, litera i) - aceasta sanctiune este deja prevazuta la litera "g" - nu se justifica existenta acestei litere.

Pct. 7, litera a) - mentiune incorecta, nedemocratica. Exista si varianta corecta, insa se pare ca este mai simplu asa.

In general sunt un om care tine la astfel de lucruri si cauta sa le respecte, dar in cazul de fata consider ca deja se abereaza si ca sa justific acest cuvant, poate dur, mai citez ceva din a doua postare a aceluiasi topic in care gasim regulamentul. Cu litere de-o schioapa se mentioneaza:

"Prin "Regulament Forum" se intelege cumulul tuturor Regulilor Globale si speciale pentru anumite sectiuni."

Asta ce inseamna ? Nu este suficient sa respecti doar Regulamentul, mai trebuie sa respecti si toate regulile "globale si speciale" mentionate si imprastiate pe toata aria forumului.
Va spun eu ca in cazul unui extemporal, nu stiu cine va trece clasa.
Intreb si eu, nu era mai bine ca toate aceste reguli imprastiate pe forum sa se regaseasca in Regulament ?

Nu aveam de gand sa intervin pe aceasta tema, insa vazand cum "se da militaria jos din pod", nu am putut ramane indiferent.
Un moralist francez de recunoastere universala spunea: "Cu cat regula este mai stricta, cu atat capul celui care a conceput-o este mai prost"

La ce concluzie va ajunge un eventual vizitator al acestui forum vazand in capul tuturor paginilor din forum acea mentiune cu rosu, citata si de mine aici ? Ne facem de ras !
Ati luat rosul de la nume si acum il lipiti pe toate paginile ? Stiti cum se numesc fiintele care-si tot schimba culoarea. Incercati sa fiti consecventi !

Am crezut ca intrand intr-o astfel de comunitate altele sunt lucrurile ce trebuie sa ne caracterizeze, sa ne apropie, nu instructia si acest mediu ce incepe sa devina cazon.
Deschidem topicuri ce au ca scop intocmirea de liste ce duc la scindarea comunitatii pe anumite criterii ce tin de gustul fiecaruia. Asa ceva nu se face nici macar in gluma pe un forum serios.
Daca doriti sa ne indreptam spre o comunitate elitista si cautam motive sa stergem useri pe motive puerile, eu ma retrag din acest demers nedeclarat, dar constatat. Din mare este usor sa faci mic, sa tai, invers e mult mai greu. Eu am considerat acest club, nu ca pe unul elitist sau de nisa, ci ca pe cel mai mare club rulotistic din Romania.
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Se da militaria jos din pod !?

Mesaj de Dan Iliescu »

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Buna ziua i-ati dat , pe dracu' l-ati capatat! :D Propun, ca celor care au redactat regulamentul si li se sterga datele personale si sa fie dati afara din Romania!
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Cu cat regula este mai stricta, cu atat capul celui care a conceput-o este mai prost
EU am redactat regulamentul. Sunt de acord cu price pedeapsa. Oricum, daca cititi poatarea lui Nelu o sa va dati seama ca eu sunt persoana vizata.
Ati luat rosul de la nume si acum il lipiti pe toate paginile ? Stiti cum se numesc fiintele care-si tot schimba culoarea.
Suna-ma Nelule si spune-mi ce ai pe suflet, nu sunt un om suparacios.

Dan Iliescu
0740136733
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Pacat ca in aceste zile premergatoare unei sarbatori, in care cineva spunea sa fim mai buni, mai intelegatori, mai civilizati, neuitand insa sa ne aminteasca si de grosimea si flexibilitatea soriciului, sunt pus in situatia de a continua sa fac cateva ultime mentiuni in acest topic deschis de mine.
Dan Iliescu scrie:... Oricum, daca cititi poatarea lui Nelu o sa va dati seama ca eu sunt persoana vizata ...
In parte Dane ai dreptate, dar nu numai tu:
Cristian Irimescu scrie:... Incepand de azi, militez pentru un Club RV dezvoltat pe principiul CALITATII si nu pe cel al CANTITATII.
V-as pune doar o intrebare: Stie cineva sa cuantifice calitatea oamenilor ? Nu am stiut ca ar exista o asa persoana, dar ...vad ca exista.

Daca prin "calitate" intelegem oameni ce ne sunt supusi si nu ies din rand, amatori de unanimitati, oameni pentru care proverbul "capul plecat, sabia nu-l taie" reprezinta un lucru de capatai, oameni cu care ne place "sa ne pupam pe gura", atunci: No Comment !

Eu credeam ca acest club este al tuturor rulotistilor indiferent de afinitati, de calitati mai mult sau mai putin exprimate, al tuturor celor care au o conduita decenta fie ei manelisti sau nu, al celor care au scoala mai multa sau mai putina, al celor care au RV-ul mai scump sau mai ieftin ...al tuturor intr-un cuvant.
Diversitatea de oameni si de opinii trebuie sa caracterizeze o astfel de comunitate. Defecte, cred ca avem toti intr-o mai mica sau mai mare masura, nimeni nu este scutit de acestea.
Am sustinut ca voi sprijini demersurile clubului in masura in care acesta se indreapta intr-o directie buna, in folosul tuturor rulotistilor.
Constatand ca se doreste altceva, in acest moment imi revizuiesc afirmatia facuta si voi cauta sa nu mai deranjez cu astfel de opinii ce pot fi considerate rebele.
Poate punctele mele de vedere exprimate sunt eronate si de aceea va rog sa fiti ingaduitori, asa le vad, asa le exprim.
Imi iau o pauza, cred ca am deranjat destul.

PS. Tot respectul pentru IT-stul Dan Iliescu. In acest domeniu chiar esti profesor Dane !
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

NElu Predonu a scris :
"Deschidem topicuri ce au ca scop intocmirea de liste ce duc la scindarea comunitatii pe anumite criterii ce tin de gustul fiecaruia. ",
.
Ai dreptate !
...cat despre regulli cred ca o combinatie intre cele 2 ar fi buna ! cele 2 fiind pt mine :
- moderare mai prietenoasa , permisisva - atata timp cat se respecta o regula a bunului simt si regulamentul in sine
- aplicarea regulamentului : "DURA LEX SED LEX " cum spuneau latinii , chiar daca unii se supara ca se aplica atunci cand "sar calul "..... Observ ca acesti "unii " care intra si aici si pe alte forumuri , comenteaza inclusiv deciziile moderatorilor de aici cea ce nu ma deranjeaza , ce ma deranjeaza este ca aplicandu-se aici regulamentul deodata devenim "comunisti- nomenclaturisti " pt. ei ...
.........de aceea cred ca e buna din cand in cand o deratizare , chiar daca ramanem mai putini ramanem rulotisti dornici de a oferi informatii.......sau a ne documenta , chiar daca pierdem 30-40 de trolleri sau post hunteri.
POSt hunter = cel care este e avid de a posta oriunde si oricum chiar daca n-are ceva concret de scris, intra si in off topic F F F DES ....care devine de multe ori si troller - povocator ...intrigant,,,,etc....
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Ce le mai place unora sa vada cum le creste numarul postarilor.
Dar voi nu aveti ce discuta decat care si cum se aplica regulamentul?
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Atrag atentia colegilor membri cotizanti, care au de facut propuneri pentru imbunatatirea Regulamentului Forumului, ca exista deja un topic viewtopic.php?f=115&t=4638 unde pot supune atentiei AG sau CD propunerile lor constructive.
Postatul la intamplare sau creearea de noi topicuri "paralele" nu poate duce la niciun rezultat bun !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Arcadie Sandu
Membru forum
14
Data nasterii: 16 Oct 1973

Mesaj de Arcadie Sandu »

Buna ziua,
Nu inteleg dece sa trec adresa completa (poate sunt eu mai paranoic) localitatea de domiciliu si eventual zona nu este de ajuns? iar numarul de telefon as dori sa-l pot da doar cui doresc (la cerere PM)
Multumesc!
Fendt 420 Saphir+ Passat
Roman Vasile
Membru forum
16
Oras: Cluj
Data nasterii: 13 Mai 1950

Mesaj de Roman Vasile »

Lupu Ciprian scrie:.
.........de aceea cred ca e buna din cand in cand o deratizare , chiar daca ramanem mai putini ramanem rulotisti dornici de a oferi informatii.......sau a ne documenta , chiar daca pierdem 30-40 de trolleri sau post hunteri.
POSt hunter = cel care este e avid de a posta oriunde si oricum chiar daca n-are ceva concret de scris, intra si in off topic F F F DES ....care devine de multe ori si troller - povocator ...intrigant,,,,etc....
Explicatii frumoase despre ce e un vanator de posturi....ce e un troll....dar cine sunt rozatorii ce trebuiesc deratizati (cu verde , ca doar asa-i sade bine unuia cocotat pe post de moderator sa scrie!) nu se explica. Adica, in intelesul domnului cu pix verde cei care nu doresc sa-si intoarca si chilotii pe dos pe un forum PUBLIC si nu doresc sa-si puna la dispozitia intregii lumi (binevoitoare ori nu) datele personale de identificare sunt sobolani???? Iarasi se confunda forumul cu asociatia. Da, asociatia are nevoie de toate datele de identificare, dar pe forum trebuie sa apara doar date care in acceptiunea celui inscris nu-i poate leza in nici un fel intimitea! Daca cel inscris pe forum vrea sa stie si clanul Bubulinilor numele exact, adresa, telefonul atunci cu muuuult curaj le pune la dispozitie! Daca nu...nu. Asta nu inseamna ca daca calca in strachini nu poate fi moderat, atentionat, banat! Am mai scris la o alta discutie ca platforma pe care ruleaza forumul este ca un svaitzer...plin de gauri numai buni pentru toti hackerii lumii sa bantuie pe unde vor si sa faca ce vor cu datele noastre! Sunt membru pe multe forumuri (deh....avantajul de timp al pensionarului :D ), multe cu subiect RV, in patru limbi, dar acesta este singurul care isi obliga membrii sa posteze la vedere date personale de identificare. Forumul trebuie sa fie un rezervor imens de informatii-dar cu date necesare activitatii care ne aduna aici impreuna si nu cu date de identificare cautate cu asiduitate de unii pentru varii (in majoritatea cazurilor necinstite) motive!
In fata cabanei mele pe roti nu-si construieste nimeni un bloc!
Camper Chausson/Fiat Ducato
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

...." e ceva putred in Danemarca" :roll:
Sarbatori fericite !!... ClubRV
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

@Olah Laszlo
Stimate coleg, vad ca sunteti membru al forumului din 10 Jan 2009, 08:16, dar se pare ca nu ati avut timp sa va completati macar Localitatea din care sunteti.
Banuiesc eu ca nu poate fi un secret asa de mare...
Orice problema are o rezolvare practica
Încuiat