Programul iesirilor pe 2012, organizare !

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Programul iesirilor pe 2012, organizare !

Mesaj de Catalin Gigi »

Imi doresc sa incepem cu propuneri de locatii dar si cu data si cu oferte de implicare in organizare.
Odata cu iesirea de la Rasnov am constatat ca iesirile cat mai dese sunt cheia comunicarii si apropieri dintre noi.
Chiar daca anumite iesiri sunt mai limitate ca si numar de participanti o sa ne ,,lege,, ca si familie care de fapt este si rolul acestui forum.
Astept propuneri,incep eu .
1.Pustnicu .Deja este o traditie.Astept ,,goarna,, lui Relu Buliga sa sune adunarea.
2.Pastele la Boboci .
3.Pensiunea Rasnov,cum da firul ierbii, imi doresc sa facem una mare si tare :mrgreen:

Astept sugestii si propuneri.
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Programul iesirilor pe 2012, organizare !

Mesaj de Dan Iliescu »

Pai si tu cu ce apari ca nu mai ai rulota !!!!!
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Sorin.Sibiceanu
Membru forum
16
Oras: ora
Data nasterii: 21 Mar 1908

Mesaj de Sorin.Sibiceanu »

Salutare , va rog sa nu uitati de intalnirea de la Iepuresti 1 Mai muncitoresc ..Rugam initiatorul intalniri de la Iepuresti sa ia parte la programul pe 2012 ..

Multumesc
Dacia Duster 4x4 + Fendt Karaat 470TF
Tel: 0766652014
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Doresc sa ma implic in 2012 la intalniri si organizare si nu numai , cu mentiunea ca nu doresc sa-mi asum raspunderea cu tabele , liste etc .....
Ce pot oferi eu clubului ( gratis ) referitor la organizare :
- sonorizare ( NU PROFESIONALA ) , amplificare , microfon , primire in statie ( intrare ) instrumente muzicale max 2
- lumini color "disco " scaner ,laser , stroboscop ( blitz ) , headmover ( robot ) mini - multicolor
- videoproiector , ecran 120cm diagonala sau pe material textil (exemplu un cearsaf) se poate proiecta pana la dim de 3-4 m diagonala
- energie electrica 220v A.C............... pt. cele de mai sus in cazul in care sunt solicitate la o intalnire off camping
IN masura in care se implica din ce in ce mai multi membrii Club Rv in a oferi cate ceva, care poate ajuta la intalnirile comune , NU vom mai fii nevoiti sa cheltuim bani pt unele servicii sau bunuri necesare la aceste intalniri ! Sa ne vedem cu bine !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Doresc sa ma implic in 2012 la intalniri si organizare si nu numai , cu mentiunea ca nu doresc sa-mi asum raspunderea cu tabele , liste etc .....
Ce pot oferi eu clubului ( gratis ) referitor la organizare :
- palinca;
- apa minerala, eventual bauturi racoritoare pentru copii.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Inceputul e bun ! continuam !! Tineti aproape !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bratulescu Ionut
Membru forum
15

Mesaj de Bratulescu Ionut »

Sorin.Sibiceanu scrie:Salutare , va rog sa nu uitati de intalnirea de la Iepuresti 1 Mai muncitoresc ..Rugam initiatorul intalniri de la Iepuresti sa ia parte la programul pe 2012 ..

Multumesc
Ar fi pacat sa se renunte la intalnirea de la Iepuresti 1MAI ,care ...se pare... ca devenise o traditie pentru ClubRV de cativa ani...
Personal ,o consider "Intalnirea Primaverii"...locatia aleasa, era foarte inspirata pentru perioada aceea a anului
Burstner 4303+papuc diesel 1,9...Sunt atatea legi, incat nimeni nu este scutit de a fi spanzurat ...(de Bonaparte)
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Sunt sigur ca Mihai se va implica in organizarea acestei intalniri !
Orice problema are o rezolvare practica
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Iepureşti este cu predilecţie o locatie de socializare si relaxare dupa o perioada de inactivitate rulotistica. Sigur ca ea va exista si in primavara urmatoare de 1 Mai, poate cu mai mare anvergura. Ma voi ocupa sa fie cel putin la fel de bine, dar mai vorbim pana atunci intr-un topic care va fi deschis la " Program Intalniri 2012", deocamdata "Sarbatori cu bine!"
Rusu Mihail
Moderator
20
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

O intilnire care s-a cam practicat in luna februarie ar fi la Balvanyos - dar atentie, fara rulote, caci nu e spatiu si nu-s nici conditii de asa ceva...
La Pensiunea Cetate, ca turisti de ziua indragostitilor, (nu-i cazul nostru :) ) ne-am simtit f f bine si am sarbatorit o intilnire de iarna cu colegii.
Daca exista doritori, se poate organiza. Preturi f bune si condtii pe masura, iar de produse... nu mai spun...Detalii in topicurile mai vechi + aici :
http://www.cazaretransilvania.ro/Baileb ... s149a.html
Pentru cei ce doresc un 1 Mai la relaxare pe malul Dunarii, le reamintim de reusita iesirii de anul trecut sub organizarea unui mare om, Mihai Soare.
Noi vom reveni anul acesta, in aceiasi locatie SEIMENI, care ne-a surprins prin spatiul imens de campare, curatenie, dar mai ales pt pozitia superba.
Pentru la Seimeni in organizare bineinteles ca vor fi cei din zona, dar sprijiniti si de seniori ca noi de exemplu. Muzica Dobrogeana in timpul meselor
Loc pt pus pe apa ambarcatiunile. In apropiere stina cu produse specifice. Intilnire pt "povesti la foc de tabara". Invitati: "toata lumea". Costuri 0 lei.

Imagine

Imagine

Imagine
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Aurelian Zarnescu
Membru forum
16

Mesaj de Aurelian Zarnescu »

Subscriu antevorbitorului meu, merita sa repetam iesirile de la Seimeni, in anul 2012.
Incepem asa:
Imagine
continuam asa:
Imagine
sau asa:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
un desert:
Imagine
inainte de culcare:
Imagine
a doua zi putina plimbare cu sefu' barcilor:
Imagine
Imagine
si-n ultima zi ... tristete, sus pe cui:
Imagine
Volkswagen Passat B7 Variant 2.0 tdi bluemotion + Lunar Chateau 450

E-mail:
aurelianz74@yahoo.com

Telefon mobil:
0740 126 956
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Bine inteles ca va exista si in 2012 Seimeni 1 Mai, la timpul potrivit vom deschide topic cu invitatie pentru colegi.
Stau si ma uit la pozele de deasupra...ce bors de peste...ce scrumbii...ce mielut la ceaun...ce plimbari cu barca...ce atmosfera...ce prieteni Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Scrie răspuns