Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca este cineva in masura sa dea date concrete despre campinguri pe litoralul bulgar , in speta la Nisipurile de aur sau Albena :!: eventual adrese de net
In Albena exista un camping sau o ramasita se poate spune. Ceea ce a fost candva cred un camping ei au umplut acel spatiu cu casute si bungalouri majoritatea de tip familial chiar si cu etaj. Se mai poate campa undeva in marginea acestiu asa zis camping Destul de curat acum doi ani dusurile erau mixte si locul de campare este intr-o padure.Exista doua restaurante in interiorul campingului .In vara lui 2005 tariful pentru o rulota (all inclusiv ) era de 15 leva /zi (1euro=1.95 leva atunci). In Nisipurile de Aur nu exista camping. Campingurile frumoase sunt in sud . Acolo un pic mai jos de Sozopol am stat intr-un camping asemanator cu ce a pus Coupe poza din Franta (cel de langa Paris ) dar pretul era pe masura adica 22 de euro /zi tot all inclusiv. Dca vrei manunte la telefon sau pe PM. Vezi ca sunt mari probleme cu limba . In afara de rusa nu prea stiu alta limba.Totusi unii sub 25 de ani mai te poti intelege cu ei.
Incerc sa pun o schita a statiunii Albena. Vezi ca in dreptul terenurilor de fotbal in padure sunt niste casute in partea din spate se pot campa corturi si rulote.
Intrarea in statiune este pe la sensul giratoriu de sus , iesirea tot pe acolo. In rest stiunea este inconjuratade un mare si impunator gard de fier. Cred ca aveau de gand sa impuna un fel de taxa gen ,,Mazare'' pentru ca am vazut niste gherete la intrare. In acel an ( 2005 ) nu era taxa.