Tarile nordice sau Cap Nord 2011.

impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Re: Tarile nordice sau Cap Nord 2011.

Mesaj de Panait Valentin »

Pana ajungeti in Norvegia va supun atentiei urmatorul link
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Vali, vezi ca harta e veche, e din 2010, cu ce ti-am gresit de ne arati peisajele alea :) ? Oricum mi-as programa timpul nu pot sa ajung anul asta, astept impresii si sfaturi si poate la anu'... Bafta celor ce pot merge in vara asta !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Mesaj de Catalin Gigi »

http://www.visitnorway.com/360/geiranger/ e mai simplu asa 😉
ms Vali 😉
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Ca initiator a acestui topic va invit sa ne punem deacord pt ,,sedinta,,propusa ....am zis sa o lasam dupa sarbatori...ok au trecut :D
Ca si locatie mai ramane valabila oferta colegului Gigi Vezeteu??pt Vatra Dornei.... daca da il rog pe acesta sa ne propuna o data iar noi sa incercam sa ne conformam...
NU se acccepta absente fie ele si motivate :lol: :lol: :lol:
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

bineinteles ca oferta ramane valabila. Euva propun ca perioada sa fie 29-31 iaqnuarie perioada cand speram sa fie si zapada . de fapt la vatra dornei incepand cu data de 22 ianuarie se preconizeaza sa inceapoa serbarile zapezii in conditiile ca va fi zapada . M- am gindit la poerioada sus mentionata in speranta ca atunci sa puteti si skia pentru cei carte sint aamatori de sporuri de iarna. astept confirmarea numarului de echipaje gigivezeteu@yahoo.com
Isdraila Ioan
Membru forum
15
Oras: Arad
Data nasterii: 14 Iun 1954

Mesaj de Isdraila Ioan »

Imaginile erau din Norvegia daca am inteles bine .Ce pot spune.Sunt nemaipomenite si cred ca nu este cineva care nu si-ar dori sa fie pe acolo.Panoramele sunt extraordinare,iti incinta ochiul in modul cel mai placut.Sunt unul dintre cei care mi-as fi dorit sa merg pe acele meleaguri ,dar.... :( ..Mult succes celor ce pleaca intr-o astfel de plimbare.Adevarati temerari. 😉
fam.Isdraila Ioan si Valentina
Volvo V50 2.0 HDi+
Camper Ford Meridian CI International 314
Tel.0729929120-Nea Nelu e-mail gl99vrc@yahoo.com . "Partea interesanta la oamenii inteligenti,este ca par nebuni in fata prostilor"Albert Einstein.
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

felicitari lui George Marcu pentru pionierat; felicitari lui Gigi Catalin pentru initierea proiectului. Din ce-am citit aici, din ce ne-am documentat si noi, drumul este un amestec de excursie si expeditie. 600-1000 km pe zi timp de 5-7 zile pe trasee cu drumuri nationale nu-i o joaca. Proiectul e scump, greu, ambitios, provocator si promitator in frumuseti.
Proiectul ne-a incitat, ne atrage si ne gandim serios sa ne alaturam grupului celor care merg in aceasta temerara excursie. Inca nu stim cum stam cu concediul sau cu banii, stam bine acum doar cu indrazneala. CAND SI UNDE este intalnirea cutezatorilor? 29-30 ian Vatra Dornei? Cine e gazda intalnirii si, in final, cate echipaje participa? Venim si noi la intalnire, multumim.
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

Cazarea,masa si felicitarile vor avea loc la hotelul si restaurantul calimani. Pentru detalii va stau la dispozitie la telefon nr.0745357940 gigi vezeteu
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Multumim colegului Gigi Vezeteu pt amabilitate.

Mona si Octav wow ce surpriza placuta.....sa nu lipsiti la ,,sedinta,, :D 😉(poate venim cu argumente in a va convinge 100%) :mrgreen:....
La inceput si noi am gandit la fel.....,,,Proiectul e scump, greu, ambitios, provocator si promitator in frumuseti. ,,,, :lol: DAR cu gandul la frumuseti am trecut peste celelalte(scump,greu) :lol: :lol: ....

Rezervarile;
nr.1..fam Vezeteu G ..gazda
nr 2. fam Catalin G....vinovatul :-p.. :twisted:
nr 3. fam Arcadie D...reprezentat(serbeaza ziua de nastere a lui Jeni sotia lui si fiind singura lui sotie nu poate lipsi :lol: )La multi ani!
nr 4. Mona si Octav....bineveniti 😉
nr 5. Serpescu G.....participant :D
nr 6.Radu Pascu......participant :D
lista deschisa...grabiti-va :!:

ps..astept inscrieri (mesaj )pt a fi adaugate in lista sa vada lumea ca santem putini si sa rada de noi :lol:
Ultima oară modificat 31 Ian 2011, 12:01 de către Catalin Gigi, modificat de 3 ori în total.
GigiVezeteu

Mesaj de GigiVezeteu »

jeni poti sa vi la vatra dornei sa faci ziua aici . oli pregateste palinca si sarmalele.ok.
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

E ca-n reclama aia (adaptarea imi apartine):
Experienta excursiei de nepretuit, pentru toate celelalte exista VISA ..... :D
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

gigivezeteu scrie:jeni poti sa vi la vatra dornei sa faci ziua aici . oli pregateste palinca si sarmalele.ok.
are 48 de invitati si 36 de rude :mrgreen: si cica nu sant rulotisti.... :D :lol:

lasand gluma .....am vb cu Arcadie la telefon si chiar ii parea rau ca nu poate fi alaturi de noi....nu e problema ca pana plecam mai organizam vro 2 ,,sedinte,, 😉
Scrie răspuns