Poze din concediu

impartasiti cu noi imagini care le considerati deosebite
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Chirila

Poze din concediu

Mesaj de George Chirila »

Aici mi-a placut cel mai mult

:roll:
Imagine
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Re: Poze din concediu

Mesaj de Dan Iliescu »

Nu credeti ca e nevoie de ceva mai multe detalii?
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
George Chirila

Imi cer scuze ,am apasat mai repede pe butonul "trimite". Deci ma numesc George Chirila ,sunt din Bucuresti [nu sunt rulotist dar sper ca in viitorul apropiat sa devin ],si doresc sa va impartasesc cateva impresii din concediul din 2009. Ziua 1: Bucuresti-Pitesti-Curtea de Arges-Rm. Vilcea-Tg.Jiu-Defileul Jiului-Petrosani. am campat linga Petrosani pe soseaua spre Voineasa pe valea unei ape pe care un localnic mi-ar fi spus ca se numeste Jiet. Cateva fotografii:ImagineImagineImagineImagine[/img]Imagine[/img][/img][/img][/img][/img].De aici,dupa bautul cafelei de revigorare am strans cortul mai repede decat l-am montat cu o seara inainte in timp ce sotia si fiica mea ma "ajutau" cu indemnurile "hai ca l-ai dovedit" am luat cap compas Beba Veche via Timisoara. Cum spunea un mare patriot roman "Pe cai ostenii mei,dar n-avem maria ta ,atunci pe curand" Ziua 2: Petrosani-Hateg-Caransebes-Lugoj-Timisoara-Sannicolau Mare-Dudestii Vechi-Cheglevici-Cherestur-Beba Veche. Cateva fotografii :Imagine[/img]http://dl.fisier.ro/files/fmjc85d4npe7m ... g.html[img][/img][/img][/img][/img][/img][http://dl.fisier.ro/files/k2mnjb7ocbma8 ... 4.jpg.html[/img][/img][/img][/img]/img][/img] Dupa ce am vazut cele trei granite ale Serbiei,Ungariei si Romaniei si dupa ce mi-am linistit fetele ca nu este nici-o problema ca am ajuns chiar pe granita cu auto ne-am deplasat retur pana la sannicolau Mare de unde am virat stanga spre Cenad. Iata probele :Imagine[/img][/img][/img][/img]. Am parasit teritoriul tarisoarei noastre dragi si am intrat pe teritoriu strain. Vom petrece noaptea in orasul Mako. De cum am intrat in Ungaria toti ocupantii autoturismului Audi A6 cu numarul de inmatriculare B-71-B I N,au avut un soc !!! Soselele sticla fara nici-o gropita,pe marginea lor nici-un gunoi sau chistoc de tigare,chiar nimic. Socul si mai mare l-am avut cand amn intrat in Mako si ne-am cazat la un motel camping care cred ca se numeste chiar Mako,unde ordinea se afla la ea acasa. O noapte de cazare la casuta cu toate conditiile doar 39 euro. Priviti si va minunati !!!!Imagine[/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img] Voi reveni cat de curand cu continuarea acestui periplu,daca nu am devenit plictisitor
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am incercat sa reeditez fotografiile caci sunt superbe. Sper sa nu fi suparat pe nimeni pentru indrazneala.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
De aici,dupa bautul cafelei de revigorare am strans cortul mai repede decat l-am montat cu o seara inainte in timp ce sotia si fiica mea ma "ajutau" cu indemnurile "hai ca l-ai dovedit" am luat cap compas Beba Veche via Timisoara. Cum spunea un mare patriot roman "Pe cai ostenii mei,dar n-avem maria ta ,atunci pe curand" Ziua 2: Petrosani-Hateg-Caransebes-Lugoj-Timisoara-Sannicolau Mare-Dudestii Vechi-Cheglevici-Cherestur-Beba Veche. Cateva fotografii :
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Dupa ce am vazut cele trei granite ale Serbiei,Ungariei si Romaniei si dupa ce mi-am linistit fetele ca nu este nici-o problema ca am ajuns chiar pe granita cu auto ne-am deplasat retur pana la sannicolau Mare de unde am virat stanga spre Cenad. Iata probele :

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Am parasit teritoriul tarisoarei noastre dragi si am intrat pe teritoriu strain. Vom petrece noaptea in orasul Mako. De cum am intrat in Ungaria toti ocupantii autoturismului Audi A6 cu numarul de inmatriculare B-71-B I N,au avut un soc !!! Soselele sticla fara nici-o gropita,pe marginea lor nici-un gunoi sau chistoc de tigare,chiar nimic. Socul si mai mare l-am avut cand amn intrat in Mako si ne-am cazat la un motel camping care cred ca se numeste chiar Mako,unde ordinea se afla la ea acasa. O noapte de cazare la casuta cu toate conditiile doar 39 euro. Priviti si va minunati !!!!

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Voi reveni cat de curand cu continuarea acestui periplu,daca nu am devenit plictisitor
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Am senzatia ca pozele sunt numai jumatati.
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Se poate intampla asa,daca mai intai a fost redusa dimensiunea pozelor si dupa aceea au fost dimensionate la 800/600 !Daca se procedeaza invers,ramane imagnea originala intreaga.Prin reeditare (ele fiind micsorate deja),au fost doar reduse la 800/600 si astfel s-au "injumatatit". :!:
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
George Chirila

Nu stiu ce se intampla dar nu reusesc si gata. Am incercat aseara pana la 2 noaptea,dar degeaba.m-a invatat cineva sa le bag pe un program care se numeste www.fisier.ro le prelucrez prin niste chestii le micsorez si iata ce a iesit. Teoretic foarte simplu,dar practic deosebit de greu.Voi mai incerca o data dar daca si de aceasta data nu reusesc ma las pagubas. Imi pare rau ca nu puteti vedea ceea ce am vazut si eu,sunt niste fotografii foarte frumoase. Cred ca sunt alte persoane care au vazut mult mai multe si frumoase peisaje dar consider ca si aceste poze sunt interesante .Aceste fotografii sunt facute in zona Beba Veche :Imagine
Adrian Sisu
Membru forum
16

Mesaj de Adrian Sisu »

incercati cu http://picasaweb.google.com creativa un album acolo si postati linkul,pozele o sa fie in intregime
nobody is perfect..........i am nobody
Liviu Covaci
Membru forum
16

Mesaj de Liviu Covaci »

Ca o gluma,e posibil sa ne impartaseasca si jumatatea cealalta a pozelor,cand apare si rulota,si ne imprietenim mai mult... :lol:
Oricum,dragut din partea ta ca ai vrut sa ne impartasesti ceva placut si sa ne binedispui cu comentariile.
George Chirila

Am reusit pe jumatate ce vroiam sa fac. Am pus unele fotografii pe http://picasaweb.google.com. Va multumesc pentru intelegere si pentru rabdarea aratata !!!
George Chirila

Buna,

Sper sa fi reusit de data asta sa le incarc.
http://picasaweb.google.ro/lia.vasilesc ... -uaDse-ZOw

Mai exersez :)
Scrie răspuns