Mesaje mutate de la :
Re: CE DORESC EU / TU DE LA CLUB RV ?
de Sorin.Sibiceanu » 27 Sep 2011, 12:34
Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective.
Cand am fost in concediu am avut ceva discutie cu responsabilul locatiei , si ar fii interesat de acest parteneriat dar din cate am inteles ar vrea sa facem publicitate si pentru cabana Cumpana , maine vorbesc mai multe despre aceasta problema sa vedem cum facem sa fie bine acest pentru clubul nostru .
Drumul de acces este destul de greu mai ales cand ploua sau ninge , se poate intra din 2 parti , prima intrare este la barajul Vidraru cum se ajunge la intrarea pe baraj nu se face dreapta pe baraj , se va merge inainte pe forestier 8 km pana la locatie , iar a2a se merge pe drumul spre cabana Capra cca 22 km unde se face intrare cu indicator Cabana Cumpana 16 km tot forestier .
Pana maine cand vin cu mai multe detalii va doresc multa sanatate .
de Nelu Predonu » 27 Sep 2011, 13:26
Ciprian, nu sunt convins ca ar trebui mutat. Este o dovada a ceea ce poate face un membru pentru club.
Sorin.Sibiceanu scrie:Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective...
Bravo Sorine!
Daca te intelegi cu el si ai la tine, lasa-i si cateva autocolante cu Clubrv de pus in geam la receptie. Asa trebuie practicat peste tot, sigla clubului sa isi faca si ea datoria. Ati vazut ca sunt cca.14.200 de RV-uri inmatriculate, va dati seama cati dintre proprietari habar nu au de existenta cluburilor de rulotisti ?
Ar fi bine daca membrii CD ar stabili de comun acord o propunere tip, scrisa, pentru astfel de colaborari in ideea de a axista o oferta cadru de colaborare.
Aceste propuneri scrise ar trebui sa existe la membrii ce incearca benevol astfel de demersuri.
Asta ma refer, pentru a evita avansarea unor oferte de catre cel ce face astfel de intreprindere, ce nu ar fi in total acord cu cele stabilite la nivelul conducerii clubului.
Nelu PredonuMembru asociat de lupu ciprian » 27 Sep 2011, 14:29
@Predonu , @ Sibiceanu
nu neaparat mutat , cat zic ca ar mai trebui facut un topic in care sa enumeram astfel de treburi care se vede cu ochiul liber ca sunt constructive , bune si pe care astept si de la GIGI C sa le negocieze in numele clubului sau cine se ocupa...
E bun si un topic referitor numai la asa ceva ., iar in unele locuri exsista chiar si gratis chiar daca nu s-au dus mai mult de 10 echipaje intr un an din cateva sute de forumisti. ma refer la un topic in care sa fie trecute si locuri care inca nu sunt implicate din punct de vedere contractual cu CLUB RV dar sunt dispuse , sa ne primeasca in conditii avantajoase .
Ma pot oferi in acest sens sa printez , benevol , pe hartie glossy autocolanta in prima faza 100 stickere pe care sa le propunem spre afisare unor astfel de locatii si sa facem si un topic separat pt asta cu lista , chiar daca acestia nu sunt neaparat parteneri club rv ,acum.
intentia mea nu a fost sa spun ca postarea lui Sorin nu are ce cauta aici - poate nu m am exprimat asa cum trebuie , vreau sa spun ca trebuie dezvoltata ideea separat - amplu- Eu salut ceea ce vrea el sa faca si invit si pe altii sa faca asta la fiecare iesire asa se ramifica ideile si actiunile noastre. !
de stoica cristian » 27 Sep 2011, 19:14
Cred ca Soe are dreptate.Facem ce facem si ne indepartam de subiect.Cred ca subiectul se adreseaza in special celor care nu sunt inca membri cotizanti si se asteapta niste raspunsuri de la acestia.Ce ar vrea ei sa vada ca face ClubRV pentru rulotisti sau pentru membrii sai(ai clubului) ca sa fie tentati sa devina membrii cotizanti,si daca ar deveni membri cu ce ar pute ei ajuta clubul ca sa se dezvolte? Cred ca pe marginea acestor idei ar trebui sa discutam.Cipriane gresesc cumva? Daca da corecteaza-ma daca nu sa-i dam bataie, spuneti toti ce aveti de zis(bineinteles la subiect )
de CICA OVIDIU » 29 Sep 2011, 18:47
Sorin.Sibiceanu scrie:Va salut , acum sint la Sibiu in delegatie , maine cand vin ma opresc la Cumpana unde am facut o parte din concediu . Acolo chiar la cabana Cumpana este si camping cu 20 ron /zi + curent , peisajul minunat pe marginea lacului de acumulare Vidraru . Vreau sa vorbesc cu responsabilul locatiei sa fim parteneri cu preturile de rigoare si utilitatile respective.
Cand am fost in concediu am avut ceva discutie cu responsabilul locatiei , si ar fii interesat de acest parteneriat dar din cate am inteles ar vrea sa facem publicitate si pentru cabana Cumpana , maine vorbesc mai multe despre aceasta problema sa vedem cum facem sa fie bine acest pentru clubul nostru .
Drumul de acces este destul de greu mai ales cand ploua sau ninge , se poate intra din 2 parti , prima intrare este la barajul Vidraru cum se ajunge la intrarea pe baraj nu se face dreapta pe baraj , se va merge inainte pe forestier 8 km pana la locatie , iar a2a se merge pe drumul spre cabana Capra cca 22 km unde se face intrare cu indicator Cabana Cumpana 16 km tot forestier .
Pana maine cand vin cu mai multe detalii va doresc multa sanatate .
te salut Sorin!
o mica rectificare:pe drumul forestier care ajunge la Cumpana prin tunelul din stanga barajului sunt 15 km de la baraj
anul trecut am fost cu rulota pe acest drum
este suficient de tzopait drumul ,sa vrei si nu poti merge mai repede de 10-15km /h
avantaj:nu urci,nu cobori,urmaresti practic conturul lacului
poti campa la vreo 3-4 km langa cabana forestierilor exact la 3 m de lac :peisaje superbe,liniste,drumetii,pescuit
cat priveste campingul(din padure) din stanga cabanei Cumpana are un acces un pic mai mult in panta,este parasit,nu are curent si nici apa
eu am urcat pt liniste si am campat fara sa ma intrebe cineva de sanatateCICA OVIDIU Mesaje: 140Membru din: 22 Apr 2010, 10:48Locaţie: craiova