Rally-ul Carpati Romania

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Catalin Gigi
Membru forum
15
Oras: Mizil
Data nasterii: 10 Mar 1971

Rally-ul Carpati Romania

Mesaj de Catalin Gigi »

Acesta este unul din noile mele proiecte pentru club care as dori sa se consemneze pentru a fi discutat la urmatoarea sedinta a CD .

Dupa cum am spus si in topicul deschis de mine cu ocazia participarii la Praga am urmarit sa retin atentia Presedintilor de Cluburi ai tarilor participante la rally in vederea atragerii spre vizitarea Romaniei .

In sprijinul ideii mentionate anterior am facut cate un pachetel cu diverse cadouri reprezentative pentru tara noastra ,pe care l-am transmis fiecarui reprezentant de tara (club).
Pe parcursul discutiei am incercat sa le explic, ca Romania inseamna cu totul altceva fata de imaginea oglindita de mass media din tarile lor .Romania ,inseamna cu mult mai mult .
In pliantele pe care le-am impartit se afla doar cateva din campingurile in care isi pot petrece un sejur frumos si ieftin in conditii rezonabile.
Le-am transmis ca daca isi doresc,imi pot trimite un mail in care sa specifice perioada,pe ce obiective ar dori sa-si axeze vizita,iar noi o sa ne oferim ca si ghid pe perioada sejurului.
La finalul schimbului de amabilitati am strecurat si intrebarea daca ii incanta ideea de a participa la un rally in Romania...s-au aratat incantati ,mai putin elvetienii, dar in cazul englezilor,nici nu am apucat eu sa le spun ca au propus ei un asemenea lucru.
Atunci am decis sa il invit in Romania pe Presedintele FICC, João Alves Pereira, spunandu-i ca ne-ar onora prezenta dansului la o AG a ClubRV-RO .
Din discutiile purtate cu domnia sa intelesesem ca nu a vizitat niciodata Romania .A fost incantat si a promis ca va ajunge numai sa il anunt din timp .

De aceea propun depunerea la FICC a candidaturii de organizare a :

RALLY CARPATI ROMANIA

In situatia in care CD este de acord cu propunerea mea,urmeaza sa stabilim detaliile necesare,sa stabilim o locatie deosebita,cu obiective turistice de interes ,in vederea transmiterii acesteia forului de decizie din FICC.
Mentionez ca am vorbit cu Nelu Predonu ,care s-a aratat incantat de ideea mea ,dar a si promis ca isi va da toata silinta pt ca Ministerul Turismului sa ne fie partener in aceasta actiune de promovare a turismului romanesc,incluzand aici si elementele de logistica necesare.
Cu toata implicarea de care este nevoie ,estimez ca din punct de vedere financiar proiectul poate aduce si beneficii nesperate clubului.Dar,sigur,nu vom pune accent pe acest lucru,vom incerca sa aratam si partea buna ,dar nevazuta a Romaniei in comentariile mass media din strainatate.

Ca promotori si organizatori a unui astfel de eveniment,CLUBRV-RO ,isi va depune candidatura sa devina un brand in randul asociatilor de turism din Romania .
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Re: Rally-ul Carpati Romania

Mesaj de Lupu Ciprian »

UN INCEPUT F BUN - NE BUCURAM - DACA IESE TREABA ASTA se va face o popularizare extraordinara a CLUB-ului RV, chiar daca n-are beneficii materiale in prima faza , se castiga notorietate , imagine , membrii .
felicitari pt initiativa !
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Asa cum ai pomenit in postare, Gigi un astfel de demers mi se pare cu adevarat o realizare demna de o asociatie de tinuta.
Nu va fi deloc usor, insa daca ne mobilizam, atat noi cat si poate celelalte cluburi existente in Romania, sunt sigur ca putem face fata acestui eveniment deosebit.
Este un proiect cu bataie lunga, probabil pentru 2013 - 2015, dar un proiect ce intradevar poate aduce mari servicii turismului din Romania.
Asa cum mentionau cativa colegi cu ocazia unei intalniri, putem sa facem pana atunci si 1-2 antrenamente organizand intalniri de proportii mai mici, gen intalniri balcanice. Acestea pot aduce suficiente date in vederea pregatirii marelui eveniment.
Din start consider ca in situatia noastra va fi necesara o locatie off camping. Inteleg ca la aceasta intalnire internationala pot fi 1500 - 2000 de echipaje.
Ma opresc aici, poate am luat-o un pic inaintea lucrurilor firesti ce ar urma acestei propuneri.
Eu va urez ca in CD sa se obtina un aviz favorabil pentru o astfel de initiativa.
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Foarte buna idee, felicitari ! Stiam eu ca trebuie sa iasa ceva din voi. Nelu tine-o tot asa si mai vorbim, felicitari pentru toti, cu orice voi putea o sa incerc sa fiu alaturi.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

De astfel de proiecte este nevoie ca rulotisti sa fie atrasi de clubrv.Trebuie dus la bun sfirsit,
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

O initiativa de nota 10, dar e musai sa avem trecere la un post de TV,care sa promoveze ideia noastra de a iesi in natuna in mod civilizat,si asfel vom avea mai multi adepti care o sa vada cum se petrece in natura cu prietenii si sa facem ca sa ajutam natura prin felul nostru de comportament.Acum totul trece prin TV.vrem nu vrem asta este adevarul.Poate cineva ne va sprijini si o sa vedem scuimbari minunate in desvoltarea RV in romania. cu stima janOmvesel.
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

De legatura cu mass media se ocupa Liviu Adrian si acest lucru nenea Jan este un alt aspect care a fost luat deja in calcul si chiar in viitorul apropiat se va concretiza .Ideea chiar ii apartine, colegului Liviu Adrian si o sa il las pe el sa va explice amanuntit.
Popa Violeta
Membru CD
15
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

BRAVO, bravo!! Ideea foarte buna, demersul pe langa FICC de asemenea. Problema va fi adunarea Off camping si in ce conditii... Totusi am putea propune o asemenea adunare in extrasezon (aprilie-mai) intr-un camping (care atunci sunt goale) cu toate utilitatile (apa, WC, dus), unde invitatii nostri se vor simti mai bine si mai in siguranta. Luati in calcul mai multe variante cand schitati planul acestei actiuni si sunt sigura ca toti membrii asociati vor sprijini ideea si vor da cu drag o mana de ajutor. Ma bucur grozav cand vad asemenea demersuri. Lasati-i pe toti sa-si spuna parerile, culegeti din ele ce-i mai bun si... DATI DRUMUL LA TREABA ! Sunt sincer bucuroasa cand vad ca se... invarte roata. Cu stima, Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Se poate si off ,am discutat acest aspect cu cativa colegi cu experienta si am ajuns la concluzia ca asta ar fi cea mai buna varianta .
Importante sunt obiectivele din jurul locatiei pt care de fapt se si vine la acest rally (Eransilvania,Dracula,castelul Peles ,Bran etc etc )....
Locatia trebuie sa contina minimul de conditii igienico sanitare .
Va atasez cateva poze de la intrunirea FICC de la Praga care a avut loc pe un aerodrom ,iar serviciile erau in niste containere.Acum 3 ani s-a tinut la Paris si a fost intr-o parcare betonata .

Imagine
Imagine
Imagine

Ca acest rally sa ramana memorabil si colegii nostri din strainatate sa revina cu drag am sa adaug cateva servicii de care nu au avut parte la nici un rally.

1.Printre echipaje pe culoar o sa se plimbe un pusti cu bicicleta imbracat intr-un tricou inscriptionat ,, SERVICE RALLY,, cunoscator de limba engleza care are asupra sa statie (walkie-talkie) si la solicitarea unui participant transmite echipei de service necesarul ...apa potabila sau rezervor pt colectarea celei reziduale ...cu siguranta acest serviciu le va aduce un confort in plus .
2.In toate hotelurile care se respecta exista cabinete de masaj,la bulgari este plaja plina de casute cu maseuri profesionisti ,ca de altfel in toate locatiile pt concedii ,iar cum un rally este un mic concediu eu propun sa incercam, sa includem si acest serviciu.
3.Contra unei taxe de participare achitata in contul clubului pot veni si diversi vanzatori de accesorii pt rulote si autorulote,diversi comercianti cu fast-food mobile sau magazinele alimentare mobile gen mic.ro (aveau cautare la Praga)
Aceasta lista poate continua si din partea dumneavoastra ,o analizam impreuna si alegem varianta cea mai buna ca aceast rally sa aiba ecou.
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Gigi, treaba trebuie demarata ca sa fim inclusi in programul lor macar in 2015... Dupa cum am scris aici, pana in 2014 este incarcat programul FICC. Dar am vazut ca se pot face si 2 raliuri in acelasi an... deci ar trebui sa ne apucam de treaba. Eu cred ca un portofoliu cu obiectivele romaniei i-ar atrage, la fel si preturile mici in comparatie cu alte tari europene. Si daca ai zis de Dracula... i-ai convins. Idei pot fi multe...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Catalin Gigi
Membru forum
15

Mesaj de Catalin Gigi »

Rally Carpati Romania se doreste a fi un rally in care membrii FICC au ocazia sa cunoasca Romania .
Asta este o modalitate prin care noi rulotistii promovam turismul romanesc.
Organizarea acestui rally o sa fie un pas premergator organizarii unei intruniri FICC organizata de CLUBRV-RO ,deci nu trebuie sa asteptam pana in 2015 decat pt o intrunire FICC si indiferent cat ar trebui asteptat acest proiect merita .
Asa cum spuneam intr-o postare anterioara estimez ca din punct de vedere financiar proiectul poate aduce si beneficii nesperate clubului ,care ulterior se pot materializa in campinguri,service rulote si autorulote,teren pt parcare pazita etc etc toate propietatea clubului, in care membri pot avea anumite gratuitati.

Eu visez la un succes MAXIM :D !!! (da stiu acum ...am tipat )
Scrie răspuns