Procente de reduceri ale unor campinguri

topicuri parteneriate incheiate
propuneri de noi parteneriate
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Procente de reduceri ale unor campinguri

Mesaj de Rusu Mihail »

La camping Mustang am discutat cu Atila si am batut palma pentru mentinerea reducerii cu 10 % pentru cotizanti ClubRV cu legitimatii FICC ( ex 2012 )
Avind in vedere ca tariful de la Mustang e un tarif accesibil si in conditii normale, reducerea lui e buna o consider eu. Si o sa si explic de ce gindesc asa
Daca el de la 46 lei face o reducere de 30 % e in faliment si ar avea un tarif reord in tara. Cei cu tarife mari pot aplica 20-chiar 30 %, e cu totul altceva.
Deci, eu cred ca e bine de analizat aceste situatii in care in final platim 10 euro/echipaj cu totul inclus si sa le mentinem. Judecati analizati si decidem.
Parerea mea e ca trebuie trecut pe lista PARTENERILOR si fara a face neaparat un contract. Exista destula seriozitate si de multe ori nu-i cazul de hirtii.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Încuiat