Asa cum am planificat excursia lunii august, am trecut si la fapte. Prezente 3 echipaje, noi, Stefan Iuga si Gigi Ionita, Mizil. Drumul a fost o placere - exceptie Focsani.
Aici ca sa urmaresti soseaua de Lepsa e mai dificil. Am strabatut Focsani - Lepsa cu o deosebita placere. Cred ca la anul aceasta sosea va fi una din cele mai frumoase.

Cu exceptia a citorva ultimi km, care efectiv nu ne-au deranjat pt ca sint in lucru, soseaua e facuta la standarde Europene. Bravo celor ce au aprobat aceasta investitie.
Peisajele sint de exceptie. Drumul are si pante ce ajung chiar si la 11 grade, dar fiind perfect, nu se pune nici o problema. A fost pur si simplu o placere de a conduce :)

Cele citeva zone in lucru, se trec fara nici o dificultate cu rabdare, caci vazind cita munca se depune pt noua sosea, uiti ca trebuie sa mergi cu 20 km/h, pt ca merita...

Ajunsi la Cabana Cascada Putnei am ramas surprinsi impresionati de cit de frumoasa poate fi locatia. Din prima am achitat suma de 45 lei campare de echipaj pt 3 nopti...
Singurul lucru de remarcat este intrarea, care este din DN si e ceva cam in panta, dar fiind asfalt nu se pune nici o problema. La iesire trebuie sa stea cineva la DN, atit.

A iesit o dupa amiaza super. De la cabana se poate procura lapte proaspat de la vacuta gazdelor primitoare. Deasemeni si o bere, un vin, in caz ca depasim consumul zilnic.

Mara cea mica a lui Stefan si Ioana poate alerga desculta. E atit de curata curtea incit umblam desculti. Din apropiere se aude cascada. Cu Gigi si Olga zici ca ne stim de 5 ani.
Cabaniera ne-a dat si ceva lemne pt focul de tabara. Gigi a dat o plinca binevenita. Au urmat gratarul si ceva povesti linga foc. A iesit o seara super. Si vremea tine cu noi...

Recomand oricui aceasta locatie. De aceea trebuie deschis separat Topicul LOCURI DE CAMPARE DE LINGA PENSIUNI sau CABANE. Sint destule cazuri in tara si trebuie promovate.

Cu focul de tabara s-a incheiat prima seara, foarte reusita, dupa cum spun si pozele. Azi program de voie, vizitarea cascadei, etc. Miine asteptam al 4lea echipaj, Cristi Anghel.