topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va salut pe toți ,încep topicul prin a va transmite o poza de la fata locului făcuta acum cateva ore .
Norocul mi-a suras si a fost un moment fantastic ...după ce am campat si am înălțat steagul romanesc împreuna cu cel al Asociatiei CLUBRV-RO a aparut și soarele si curcubeul sperantei ...
Asa cum am promis, steagul nostru a fluturat alături de al celorlalte tari participante la acest eveniment important spun eu !!
Barvo Gigi si Geanina, ati promis ca mergeti si asta ati facut. Asta da presedinte, nu uita ce promite si acum pot spune ca ne pare rau ca nu suntem si noi acolo.
P.S. Vezi ca poate gasesti la vanzare sh aparatul meu foto si iPhonul. :P
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450
Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Asta este o poza la care tinem mult ...suntem impreuna cu prietenii facuti anul trecut la Umag, de care am facut vorbire in topicurile legate de acest subiect FICC,prieteni cu care tinem legatura,oameni deosebiti. O sa mai adaug poze pe parcurs ce redimensionez :D pt ca nu mai imi functioneaza ,,broscuta,,..
Datorita colegilor din clubul maghiar am avut parte de un loc la parcela VIP ,langa presedintele FICC si restul membrilor din consiliu ,asa am putut socializa si cunoaste mai bine .
Cu ocazia deplasarii la Praga am avut cu noi si un sac de materiale publicitare ala partenerilor (camping Venus,Transilvania,Mustang )materiale ce le-am intregit cu o mica atentie (suvenir) si le-am impartit in tot campingul,treaba ce ne-a luat cam o jumatate de zi deoarece am fost singuri si a trebuit sa le explicam la fiecare in parte ca aceste pliante nu sunt niste simple materiale publicitare si reprezinta anumite campinguri partenere cu noi si au conditii foarte bune .
Cateva poze din Praga ,pe noi ne-a uimit cat de frumoasa este ....
Ne gandeam la început ,cum ar putea fi ?? ...o alta tara comunista !!...sora cu noi ))) ...daaaaar soook ....nu are nici o legătura cu noi cred ca ei au avut un altfel de comunism (((( .
A fost frumos.Ma bucur ca plan-carda cu însemnele României nu a rămas jos ...asa cum sa intamplat acum un an cu cateva ...
Ne bucuram ca am fost prezenți ,chiar dacă nu am rămas pana la final ,ne-am făcut datoria .
Datorie care nu a periclitat nici măcar cu un RON bugetul clubului .
Cheltuielile cu deplasare,cazarea,recuzita,cadourile au fost din buzunarul propriu mai puțin o suta de EUR care au fost donați de Peti de la Dej pt ca asa a considerat el sa susțină aceasta participare.
Speram sa fim sănătoși si sa putem participa la fiecare astfel de întruniri .