Baraj Paltinu - spre Valea Doftanei

Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Baraj Paltinu - spre Valea Doftanei

Mesaj de Lupu Ciprian »

La invitatia lui Sandu M am fost 4 echipaje la locul mentionat , care m-a impresionat ca peisaj in primul rand.
Uitandu-ma-n jur dupa 2 zile de plimbare cu bicileta -n sus si -n " jos ", AM CONSTATAT CA acest loc este neexploatat din punct de vedere turistic, avand in opinia mea un potential enorm , mai ales aflandu-se la numai 120 km de BUcuresti .
Revenind la locatia " Popas Vladisor " unde se afla acest minicamping , va pot spune ca Sandu este un tip primitor , amabil , lucru care ne -a determinat sa ne planificam si pe viitor cateva iesiri in luna aug.
In limita bunului simt ( zicem noi ) am organizat si o petrecere dansanta la care s-au mai alaturat 2 echipaje GABI I + inca 2-3 pers lucru care ne a incantat...
Se ofera electricitate , este si un izvoras de apa , nu are mare debit dar iti faci treaba ...
Distanta pana la apa este o miniexcursie de 5 min ,deoarece terenul este in panta , DAR MERITA., am intrat si cu barca gobflabila .
PT doritorii de downhill sau alte aventuri ciclistice pot mentiona ca am vazut masini cu nr de germania , polonia cu bicicletele aduse pt aceasta VALE - pt asfalt .
Am si cateva fotografii ,,,,
Fişiere ataşate
poze 003.jpg
poze 003.jpg (75.55 KiB) Vizualizat de 4408 ori
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Re: Baraj Paltinu - spre Valea Doftanei

Mesaj de Lupu Ciprian »

Intr -un cuvant o iesire reusitA, am vizionat pe proiector si victoria lui BUTE
Victor Sava
Membru asociat
17
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

si noi am petrecut trei zile exceptionale la locatia mentionata,unde am fost 4 echipaje (3 rulote + 1 cort).Las imaginile sa vorbeasca
https://picasaweb.google.com/savavictor ... 8Iulie2011
Iancu Gabriel
Membru forum
16
Data nasterii: 01 Ian 1901

Mesaj de Iancu Gabriel »

Dupa ce am fost odata doar ptr o noapte,am revenit ptr 5 zile la Paltinu,unde m am simtit excelent ,chiar daca unii au zis niste chestii pe care nici nu le stiau ,ptr ca nu au înoptat acolo.
Este o gazda excelenta,ofera mai mult decit cere,acest SANDU MATEI.nu inteleg de ce unii vorbesc doar asa, ca sa se afle in treaba.
Incercati sa scrieti cat mai corect gramatical, nu suntem pe ''mes'' ! ( regulamentul forumului, 3d )
Hymer Exsis T-474
tel 0770497302,gabyiancu@yahoo.com
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

@VIctor Sava - linkul nu este vizibil / functional

@Gabi Iancu - E usor a scrie versuri , cand nimic nu ai a spune- acesti " cativa care au comentat pe chat aici pe forum CLUB RV, despre o intalnire la Paltinu la care nici macar nu au participat , nu au fost moderati de nimeni din pacate - mai multe am sa scriu la sugestii si reclamatii in atentia lui Sandu Toma sau Gigi Catalin , rog sa le dai PM cu ceea ce am discutat.

daca este off , poate fi sters DAR e BINE DE STIUT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sandu Toma
Membru forum
18

Mesaj de Sandu Toma »

@ Lupu Ciprian
In primul rand nu stiu la ce discutie faci referire, deoarece eu nu am vazut-o.
Asa cum se stie, pe "chat" pot fi citite numai ultimele 25 de linii, deci intr-o discutie mai vivace, acestea pot fi inlocuite de alta discutie in 2-3 minute fara a fi salvate.
Niciun moderator nu poate fi prezent pe forum permanent, asa ca singura dovada a acestei discutii putea fi un "copy-paste" salvat de cei vizati.
Nu uitati ca munca de Administrator ca si cea de moderator sunt "benevole" !
Orice problema are o rezolvare practica
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Fratilor sincer va spun in primul rind va invidiez si in alta ordine de idei sunt mindru de voi.Nu pot sa cred ca pe acest Club RV exista acesti oameni care vad din alt unghi iesirile si intilnirile cu colegii rulotisti.Sincer va spun cind am decis sa imi iau rulota la astfel de intilniri am visat in care armonia si voia buna este la putere si in care ura si discordia si mai ales invidia nu isi au locul .
Din pacate a fost suficienta intilnirea de la Bran acolo unde atmosfera a fost nu mai spun cum fiindca nu vreau sa fiu banat din nou, si nu am inteles de ce nu se fac astfel de petreceri la toate intilnirile colegilor nostri , de ce venim sa ne intilnim? Sa invatam sa facem o noua prajitura sau alt fel de clatite ? Sunt convins ca atmosfera si buna dispozitie care este in mijlocul colegilor nostrii din aceasta postare vine din suflet si oamenii care au participat sunt su vor fi prieteni adevarati care nu vor circoti sau vor birfii cum se practica .Rog colegii care intradevar simt si le place atmosfera sa se elibereze indiferent de repercursiuni si sa treaca in rindul celor mai voiosi si bine dispusi dintre noi. Trebuie neaparat sa ne eliberam de stresul cotidian si sa ne deschidem spre activitati mai vesele si aducatoare de energie pozitiva, trebuie sa uitam rautatea care ne domina si mai ales invidia care domneste intre foarte multi membri ai acestui clubRV. Intradevar linistea trebuie sa predomine dar nu cred ca o astfel de petrecere ne-ar putea afecta in vreun fel ci mai degraba ar lega intre noi adevarate sentimente de prietenie in care sa simti ca nimeni nu este seful si toul vine de la sine intr-o atmosfera si ambianta de NEUITAT. Felicit din nou participantii la aceasta intilnire si imi cer scuze pe aceasta cale ca nu am participat, si sper ca la urmatoare intilnire vom fi din ce in ce mai multi colegi rulotisti sau cortisti care intradevar vor si doresc sa se elibereze de presiunea zilei de miine , care inteleg ca linsistea cuprinde si astfel de momente mult mai vesele si relaxante. Nu trebuie nici un moment sa uitam ca viata e scurta si trebuie traita la MAXIM.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

la Valea Doftanei . ne-am simtit bine in cele cateva iesiri pe care le -am organizat , la invitatia desigur a lui Sandu M-
Cei care eu venit s-au simtit f f bine! F multi din Club RV sunt dornici de a se distra , la fel ca si mine - dar consider ca libertatea unui om este ingradita atunci cand il deranjezi , asadar ......
...........@ NAe
imi place ca esti DESCHIS LA ORICE SI esti dornic de distractie , dar nu inseamna ca trebuie sa ii obligam ci pe ceilalti sa faca ce dorim noi sa facem ...
asa cum spunea un domn, GAbi Peterca in propuneri activitati - referitor la " NOI " cei "ascultatori "
aici ...

viewtopic.php?f=69&t=4839&start=30

se poate deschide un topic cu asa ceva si vei vedea ca VOR FI multi DORITORI - AMATORI de astfel de iesiri cu dans si muzica , distractie , voie buna , cu mai multa galagie , fara restrictii , ca si aici la PAltinu -
ASTFEL VA EXSISTA optiunea de a nu participa , sau daca particicipi stii de acasa ca nu vei putea dormi decat dupa h 00
din cauza celorlalti care au venit special pt a se distra .

IN club RV sunt oameni de distractie , am vazut-o si la Iepuresti de exemplu cand au fost multe echipaje + alte intalniri , asa ca nu sunt de acord CU IDEEA ca pe acest club sunt membrii , care se baga la somn de la h 20 , sau nu se distreaza iesind cu rulota doar pt a se relaxa in natura..... sau au inhibitii de orice natura

Nedorind sa ma indepartez de la subiect- topic iti spun ca noi cei care am fost la Paltinu , anul trecut sau in acest an si nu sunt putini din clubrv , suntem ca si tine dornici de a ne distra ..
Am fost aici si eu , ( LUPU Ciprian) , Deliu Relu , Buliga Relu , Sibiceanu Sorin , Cristi Stoica , + Fane ( cel cu Toyota), Gabi Iancu + colegul de servici ) + inca cel putin 10 echipaje pe care nu le mai enumar aici,, toti sunt ASA CUM VREI TU SA FIE !!!

CONCLUZIA : urmarind pe forum atat la imagini si impresii , cat si la propuneri activitati , poti alege sa iesi cu unii sau altii din aceasta mare FAMILIE CLUB RV .
astfel, participand doar acolo unde-ti este locul sau unde te regasesti cu siguranta te vei simtii bine , nu vei fi deranjat de atitudinea altora , si nici tu nu vei mai deranja pe nimeni.
VOi posta la propuneri o iesire de acest fel ........la CARE PREZENTA TA VA FI OBLIGATORIE !!!!!!!!!!!!!

locatia pe care am sa o propun cred ca va fi chiar cea de aici din acest topic pt 9-10 -11 sept , data la care va avea loc si festivalul CASCAVELEI in localitatea Valea Doftanei

zona este una din cele mai frumoase din Romania , in opinia mea, ca peisaj si posibilitatea de a te plimba cu bicicleta in aceste locuri unice + f aproape de Bucuresti.

in continuare propun sa revenim la o stare amicala , de prietenie , de familie a rulotistilor si trimit video dedicatie pt NAe - un link cu un minidemo ;)

video
http://www.facebook.com/video/video.php ... 2&comments

si poze

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater

Va salut pe toti si va urez drumuri bune !!!!!!!!
Popescu Niculae
Membru forum
14
Oras: alexandria
Data nasterii: 14 Sep 1959

Mesaj de Popescu Niculae »

Ciprian vad ca ai inteles gresit , stiu si eu ca sunt destui oameni care ar dori sa se distreze in acest clubRV dar sincer nu am vazut vre-o activitate in afara de gatit si tombola pentru copii.Si inca un amanunt pe unde am fost m-am incadrat strict in programul locului si am respectat intocmai orele de odihna.Din ce am vazut la Bran unde am fost peste 75 de echipaje am primit sfaturi sa imi pun casti fiindca oamenii vin la astfel de intilniri sa se odihneasca indiferent de respectarea timpului de odihna ei doresc doar odihna non stop. Deci ce sa cred? Distractia este care face cele mai bune clatite sau cele mai bune sarmale sau cele mai bune savarine in rest la ora 20 liniste totala , cu toate ca ar mai fi 2 ore pina la ora limita respectata de toti nimeni nu misca . Am tot cautat peste tot casti pentru 2 parteneri sa ni le punem si sa putem dansa darrrrrrrrr nu am gasit pe nicaieri, rog daca are cineva asa ceva adica casti pentru 2 parteneri care sa poata dansa sa imi spuna si mie sa imi iau si eu.
COMPASS RALLYE GTE 400/2-1998-- Mercedes Vito+AUDI A6
NAE - 0761211081
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Cred ca aici gasiti ceva casti wireless 😉
http://www.sono.ro/casti-wireless-278.html
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

lasa Nae ca facem o inltanire fara casti , daca vrei chiar acum in acest weekend , astept si alti doritori de muzica si distractie , chiar aici la Paltinu . am sa scriu si la propuneri activitati cu mentiunea ca se va asculta muzica pana la h 0 , uite asa , in loc de h 22, eventual h 1 am. am discutat acest detaliu si cu Sandu si se poate , nu se va deranjka , nimeni , va fi anuntata toata lumea care doreste sa intre in locatia respectiva ca sa va fi si vineri si sambata .
SINGURA CONDTITIE AR FI SA NU PLOUA , pt ca anulez, nu vin..
Lupu Ciprian
Membru CD
14

Mesaj de Lupu Ciprian »

din pacate pana la anu' nu va mai fi posibila conectarea la curent decat in acest ultim weekend9-11 sep
Scrie răspuns