In Kaprun si Zeel am See am parcat in parcarile ''orasenesti'' ca sa zic asa, nu am platit nimic(fara rulota), la cascada Krimmler sunt trei sau patru parcari dar cu plata, 4-5 eur. iar intrarea in circuitul cascadei a fost de 2 eur adult, copii sub 10 ani aveau gratuitate(acum 2 ani), lasati masina in parcare si mergeti pe jos, aveti indicatoare din parcare, traseul este fenomenal si usor accesibil si copiilor.
Din Mittersill sunt relativ aproape obiectivele de vizitat, 15km-cascada, 20-25km Zeel am See, lacul,150(aproximativ) soseaua alpina, nu o ratati, este superba(vezi imagini!) asteptati o zi senina pentru a vedea intreaga panorama, taxa de acces pentru auto(indiferent nr ocupanti) aproximativ 30 eur, dar va asigur ca merita, nu ratati ghetarul de pe aceeasi sosea, gasiti pliante la punctele de ''info turist''.
Alta atractie mai sunt lacurile de la Kaprun, se merge cu masina pana intalniti bariera, parcarti si luati un autobuz special, apoi o platforma si iar un autobuz pana sus la baraj, trei adulti a costat 80-100eur(dus-intors), copii sub 10 ani au reduceri substantiale, recomand ''gulasul'' de la muzeul ghetarului, 10 eur trei portii..hmmm, excelent !
Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere in limita cunostintelor, concediu placut va doresc !!
Daca veniti de la Graz, vedeti harta :
http://maps.google.ro/maps?saddr=Graz,+ ... 0&t=h&z=10