Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutam ClubRv... Propunerea ar infiintarea unui topic gastronomic pe pagina principala. Sandu Toma a fost de acord dar a zis sa postez ideea ca sa nu fie discutii. Cred ca avem multe de invatat unii de la altii... In camping eu fac mancare, e placerea mea si o pot confirma cei cu care am fost in campinguri. Cristi cred ca are o groaza de retete si multi altii cred ca sunt priceputi bucatari. Exista un topic la FEMINA dar cred ca ar trebui totusi pe pagina principala. Deci astept pareri pro sau contra... Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Sustin ideea lui Gabi Dragomir, cu conditia ca retetele prezentate sa fie insotite de explicatii privind prepararea si de suficiente fotografii care sa ilustreze fazele prepararii si produsul finit !
Nu trebuie postate retete copiate de pe net si neexperimentate ! Nu vrem sa avem pe cineva pe constiinta ! :mrgreen:
Nenea Sandu, nu sunt bucatar priceput, am de invatat multe de la altii, sunt sigur de asta, am facut dupa retete de pe net si am aruncat mancarea la gunoi... aici am incredere daca se va face un topic...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
Incerc sa sparg gheata cu o reteta simpla, usor de facut, la indemana oricui.
Reteta de pizza la cuptorul rulotei.
Ingrediente: una bucata blat pizza, ketchup dulce, cascaval Bobalna, sunca presata sau salam uscat, ardei gras, rosii, ceapa.
Pentru ca blatul sa nu se prinda de tava se pune o folie speciala pt copt. Se unge uniform blatul cu ketchup. Cascavalul se da prin razatoare prin ochiurile mari. Salamul (sau sunca), ceapa, ardeiul gras se taie marunt, dupa care se adauga peste cascaval. La final se adauga rosiile in rondele. Cantitatile sunt dupa gustul fiecaruia. Tava se pune la cuptor si se lasa aprox 30-45 de minute la foc potrivit (pana se rumenes marginile blatului).
Se serveste fierbinte stinsa cu o bere rece (evident, din frigiderul rulotei).
Pofta buna !
Ca sa respect in totalitatea cerintele d-ul Sandu, voi posta poze cu fazele "facerii" si a produsului final :D
Fişiere ataşate
pizza la rulota 2.JPG (90.96 KiB) Vizualizat de 3645 ori
pizza la rulota_final 4.JPG (89.44 KiB) Vizualizat de 3645 ori
Din pacate nu sunt adeptul microundele ce distrug calitatea nutritionala a alimentelor. Prefer sistemul clasic.
Dumneavoastra care sunteti un mare maestru bucatar nu postati nici o reteta?
La microunde recomand mamaliga... :D
Se pun 3 parti apa si o parte malai, se baga 10 min. la microunde, se amesteca in ea, se adauga sare si se pune iar la cuptor 10 min. Daca mai este cazul se mai repeta o data operatia de amestecare si se mai baga o data 5 sau 10 min. Simplu si eficient... Recomand, experimentata de mine.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com
PROPUN CA GABI Dragomir sa faca" un demo ' la intalmirea de la 1 DEC'11 facem si un filmultez il punem pe youtube in care se vede si sigla asociatiei si marele bucatar ;) - daca e si MASTER CHIEF de acord
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
BULZ=mamaliga fierbinte se intinde in mana,se pune branza de burduf(musai)in mijloc,apoi se face cocolos,dupa care se arunca in jar.dupa rumenire,se curata jarul de deasupra(optional)si se serveste aburind.
Adevaratul BULZ in jar se prepara!
Un "demo" despre "mamaliga rulotista" exista pe Youtube inca de la 1 Decembrie 2007 !
In rolurile "de executie" : Mariana Rusu si subsemnatul http://www.youtube.com/watch?v=BkmX8vzmY1s
lupu ciprian scrie:PROPUN CA GABI Dragomir sa faca" un demo '
Alooooo... , nu sunt bucatar priceput, nici macar bucatar, am cateva retete improvizate in camping care au avut priza la consumatori, avem alti buni bucatari si propunerea mea a fost sa invatam mai multe unii de la altii... Deci, hai sa-i provocam.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Mail- draggabi@yahoo.com