Bucuresti-Nisa 12-28 august

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Mircea Paduraru
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Dec 1974

Bucuresti-Nisa 12-28 august

Mesaj de Mircea Paduraru »

Traseul va fi urmatorul : Bucuresti - Belgrad - Zagreb - Triste - Venetia - Verona - Milano - Nisa .In functie de frumusetile locale vom zabovi in fiecare oras mai mult sau mai putin. Daca sunt doritori , oricine este binevenit .
Am aprecia daca cei care au vizitat deja aceste locuri, ne-ar ajuta cu recomnadari privind campingurile de pe traseu.
Noi si 2 "talibani" 9 ani si 12 ani

Tel 0745 669 450
Sandu Toma
Membru forum
17

Re: Bucuresti-Nisa 12-28 august

Mesaj de Sandu Toma »

O sa pun cateva link-uri cu calatoriile colegilor ...
viewtopic.php?f=4&t=3667
viewtopic.php?f=4&t=4541
Orice problema are o rezolvare practica
Radu Pascu
Membru forum
15
Oras: Brasov
Data nasterii: 11 Sep 1958

Mesaj de Radu Pascu »

Cel mai convenabil camping este

Camping Du Père François **
Logis de Bonneau
06270 Villeneuve-Loubet (Côte d'Azur)
France

N 43° 37' 32,9" E 7° 7' 44,5"

Tel: +33 (0)4-93200644
Fax: +33 (0)4-93201904
e-mail: perefranc@aol.com

Acum 5 zile am plecat de acolo. Este cel mai convenabil dpdv distanta fata de Nisa, Monaco, Monte Carlo, Cannes si alte repere turistice. Nu este lux, dar este liniste si foarte accesibil. Fara mofturi, fara fite, fara intenet, dar cu multa bunavointa din partea proprietarului care este si "marita" si "conita" Am platit 18 euro cu reducerea de pe cardul FICC
invata repede si aplica... tot repede.

RENAULT Megane IV TCE140
Rulotă T.E.C. Siena Saphir 390T
tel. 0742044570
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Orice problema are o rezolvare practica
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Mircea, nu rata Gardaland-ul de langa Verona, http://www.gardaland.it/resort/ sunt destule campinguri in zona, dar vor fi aglomerate in acea perioada, cu putin noroc gasesti loc si este pacat pentru copii sa nu vada asemenea loc de basm.
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Mircea incerc sa explic cat mai multe pentru a-ti face o idee :
-Am circulat cu viteza legala pe soselele sarbilor (fara autostrada ,sau cum spun ei Autorut ),cred ca D.N si D.J ( cum ar fi la noi ),si nu am simtit niciodata ca sunt " vanat " de ei .
-Sunt foarte saritori in a te ajuta ( nu numai politistii lor care sunt foarte haiosi -au niste pantaloni ,foarte , foarte scurti ,cred ca au avut inundatii in casa ,sau asa o fi uniforma la ei )
- Incearca sa fii calm cand iti explica in "sarbafrangleza " lor,( nu stiu o boaba engleza ,eu am intrebat ,cred vreo 15 -20 persoane ,si nimic ),si discuta cu ei ,avand la indemana harta . Pierzi mai putin timp asa .
- Indiferent de " limba pe care o vorbesti cu ei " ,spunele la sfarsit , Hvala care inseamna multumesc in sarbeste . Sa le vezi carisma fetei ,dupa hvala . Pur si simplu raman blocati . Sau Hvala mnogo - multumesc mult .
- Daca vizitezi Belgradul ( si ar fi pacat sa nu-l vezi daca esti in zona ),vei ramane placut impresionat . Mai ales Belgradul vechi ,nu cel nou ,Novi Beograd ,care este plin de blocuri . Cred ca esti satul de blocurile noastre. Viziteaza Kalemegdan-ul ( un parc si cetate ) ,se vede frumos ,de sus de pe colina , varsarea Savei in Dunare ,si Catedrala Sf. Sava . Sunt convins ca iti va placea ,iar copii sigur vor fi incantati sa vada o gramada de tunuri ,tunulete ,tancuri si tot felul de arme in parcul cetatii Kalemegdan .
Nu stiu modul tau de campare ( hotel ,motel ,cort ,sau rulota )dar poti dormi in zona Drobeta Turnu Severin .
Cu speranta ca am putut sa-ti fiu de folos ,te salut !!!
George Chirila

Mesaj de George Chirila »

Salut Mircea . Vignieta pentru soselele din Serbia nu iti trebuie . Platesti ,numai pentru autostrada ( autorut ,cum spun ei ). Nu stiu de unde se cumpara deoarece nu am folost autostrada la ei ! Probabil la intrarea pe autostrada .Pentru alte tipuri de drumuri nu ai nevoie de vignieta . Sa ai cartea verde la tine ,adica asigurarea obligatorie ,care este valabila pentru Europa.Cu respect
Mircea Paduraru
Membru forum
15
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 05 Dec 1974

Mesaj de Mircea Paduraru »

Multumesc mult tuturor pentru informatiile postate.
Noi si 2 "talibani" 9 ani si 12 ani

Tel 0745 669 450
Mihnea Donescu
Membru forum
16

Mesaj de Mihnea Donescu »

am stat de curind aici http://www.camping-lacigale.fr/index.html si am fost multumiti
Mercedes W124.019,Audi A3 quattro +Hobby Prestige 545,si ultima achizitie,o veche remorcuta de 750 cu suspensie McPherson...
Scrie răspuns