Vama veche 2011 (Toata vara)

Vasiliu Ion

Vama veche 2011 (Toata vara)

Mesaj de Vasiliu Ion »

In vizita la prietenul meu r.v. (reporter R.V. de servici)Jan omvesel.https://picasaweb.google.com/janvasiliu/Vam
Vasiliu Ion

Re: Vama veche 2011 Iunie.

Mesaj de Vasiliu Ion »

incercati aici pentru poze Vama veche.https://picasaweb.google.com/janvasiliu ... directlink Reporter R,V,Jan omvesel.
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

cum mai este cu camparea in vama? ati intampinat ceva probleme? apa de unde ati luat?
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Vasiliu Ion

Mesaj de Vasiliu Ion »

La VamaVeche in partea de sud e in costructie un hotel, acolo se poate lua apa fara probleme.
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Locatia unde am satat eu la Vama Veche, este pe plaja, la aprox. 900 m de granita cu Bulgaria, foarte pitoreasca si campare foarte ieftina, adica 0 lei 0 bani, fara utilitati ( doar apa dulce la aprox. 50 m, la un santier) dar cum eu am rulota dotata cu frigider pe gaz (zilnic faceam cuburi de gheata ) si panou solar care produce energie electrica mai mult decat suficienta pentru iluminat toata noaptea, (necesar pentru a alunga eventuali raufacatori ) televizor, video, radio, pompe de apa etc., nu am avut probleme. Am si dus exterior, nu numai interior, la 12 v, cu apa calda dintr-un bidon negru de 30 l tinut la soare cu care am dat zilnic sarea jos, iuntr-un cuvant am creeat toate conditiile ca in camping cu taxa 0. Cel mai minunat lucru este insa trezirea de dimineta cu rasaritul de soare in geam si marea linistita la 20 m de patul tau. Voi mai merge acolo de cateva ori in vara asta. Inca nu erau multe rulote si cat am stat eu acolo nu ne-a intrebat nimeni de "sanatate". Recomand zona nu numai pentru faptul ca e gratis, ci si pentru camparea la malul marii si departarea de discotecile nocturne din zona.
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Gabi Peterca
Membru forum
14

Mesaj de Gabi Peterca »

Frumos locul, am fost si eu anul trecut.
Atentie insa! Citeam in primavara pe forum ca s-a emis o hotarare a consiliului local prin care se interzice camparea rulotelor in Vama Veche. Sa nu patiti ca la fel ca colegii de anul trecut care au stat la Corbu si le-au venit acasa amenzi prin Posta.
VW Sharan, Sprinter 350
www.prietenipescari.ro
sorin constantin
Membru forum
13

Mesaj de sorin constantin »

Sperba locatia!
Din pacate din cauza lipsei utilitatilor nu e accesibil decat rulotistilor, cei cu cortul vor bea apa calda si vor face la olita ! :D
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Am inteles de la cineva din Venus ca se poate campa pe plaja cu aprobarea celor de la AR si de la APM... CD- ul ar trebui sa se intereseze... sau cineva din zona.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
stanciu andrei
Membru forum
14
Oras: Bucuresti, sector 4
Data nasterii: 08 Mai 1978

Mesaj de stanciu andrei »

Doru Bodeanu scrie:Locatia unde am satat eu la Vama Veche, este pe plaja, la aprox. 900 m de granita cu Bulgaria, foarte pitoreasca si campare foarte ieftina, adica 0 lei 0 bani, fara utilitati ( doar apa dulce la aprox. 50 m, la un santier) dar cum eu am rulota dotata cu frigider pe gaz (zilnic faceam cuburi de gheata ) si panou solar care produce energie electrica mai mult decat suficienta pentru iluminat toata noaptea, (necesar pentru a alunga eventuali raufacatori ) televizor, video, radio, pompe de apa etc., nu am avut probleme. Am si dus exterior, nu numai interior, la 12 v, cu apa calda dintr-un bidon negru de 30 l tinut la soare cu care am dat zilnic sarea jos, iuntr-un cuvant am creeat toate conditiile ca in camping cu taxa 0. Cel mai minunat lucru este insa trezirea de dimineta cu rasaritul de soare in geam si marea linistita la 20 m de patul tau. Voi mai merge acolo de cateva ori in vara asta. Inca nu erau multe rulote si cat am stat eu acolo nu ne-a intrebat nimeni de "sanatate". Recomand zona nu numai pentru faptul ca e gratis, ci si pentru camparea la malul marii si departarea de discotecile nocturne din zona.

multumesc pentru informatii!
pentru a ajunge la minunatul loc pe unde se poate lua? dupa ce se termina localitatea se face cumva un drum la stanga, sa te scoata pe faleza?
ADRIA ALTEA 542PK, Bucuresti, Berceni.[/b] Tel. 0731.041.798
Doru Bodeanu
Membru asociat
14
Oras: ploiesti
Data nasterii: 19 Dec 1960

Mesaj de Doru Bodeanu »

Pentru a ajunge in aceasta locatie se merge pe a doua strada asfaltata la stanga, dupa ce ati trecut de drumul principal cu magazine si carciumi ce duce la plaja (dupa ce ati trecut de restaurantul cu autorservire "PAPA.... nu stiu cum" care este pe colt) apoi, in capatul ei se vireaza la dreapta pe drum neasfaltat. Apele Romane au plantat o sumedenie de stalpi pe pista de biciclete pe langa care mergeti, pentru a impiedica camparea pe marginea plajei, care le apartine, dar cineva a scos unul aproape de santierul unui bloc (de unde puteti lua apa ) si acum se poate intra si acolo, chinuit, dar nu va recomand asta, daca vine primaria si pune la loc stalpul nu mai puteti iesi. Unii, care stau tot sezonul acolo, au riscat. Campati la marginea campului, pe partea dreapta si nu cred ca va va deranja cineva pentru ca este teren privat (poate doar propietarul care, dupa cate am inteles este un investitor italian ce pana acum nu a emis pretentii iar daca emite va descurcati, nu este ca o autoritate ce poate emite amenzi si nu ai cu cine te intelege ). Oricum el face blocurile de acolo si nu cred ca il deranjeaza cateva rulote. Si eu voi mai merge acolo la jumatatea lunii iulie pentru o saptamana.ci a doua strada asfaltata la stanga.
Corectat Sandu T
Autorulota FORD- HOBBY
tel. 0724670730
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Mesaj copiat(mutat) :

de Vasiliu Ion » 05 Iul 2011 23:49

https://picasaweb.google.com/janvasiliu ... linkpentru Laurentiu si nu numai_vaporase la Mangalia.Om vesel :)
Vasiliu Ion

Locaţie: Ploiesti
Mesaj privatE-mail Vasiliu IonYIM

Nenea Jan, te rog frumos(cu mai putina simpatie) sa postezi unde trebuie, nu mai esti nou pe forum, din respect pentru parul alb, nu va dau acum avertisment
(nu sunteti la prima abatere) dar va asigur ca la prima postare ''aiurea'' veti primi avertisment.
Vali Panait
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Vama Veche Iulie 2011

Mesajde Batta Mihai » 10 Iul 2011, 19:12

Pentru iubitorii si de "off camping" va prezint Vama Veche.
vama veche 1.jpg
vama veche 2.jpg
Mesaj mutat pentru Topic dublu !
Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns