Tasnad camping termal

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Tasnad camping termal

Mesaj de Luidort Peti »

Imagine cine vine la tasnad in aprilie,sau nu va place sa va balaciti in apa calda?
teodor97

Mesaj de teodor97 »

Poate mergem, Peti.
Interesanta ideea.
eek!

Mesaj de eek! »

Mai multe detalii te rog, unde este, cand se deschide, cum e apa, daca e aglomerat, sigur ca intereseaza o baie calda :lol: :lol: :lol:
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

cauta detalii la rubrica forumul posesorilor de campinguri,ce titlu timpit si tot nu prea are legatura cu ce este in el
FlorinMircea
Membru forum
14

Re: Tasnad camping termal

Mesaj de FlorinMircea »

Campingul se afla exact langa strandul termal si este destul de mare. Pune la dispozitie tot ce este necesar camparii.
Pomii ar putea fi singurul element lipsa al acestui camping. Sunt, insa sunt mici (banuiesc ca o fi campingul amenajat recent)
Tasnadul ca statiune este o mica comoara descoperita de putini inca. Apa este termala (nu incazlita) continand sulf si bazinle frumoase atrag multi oamen atat din tara cat si din afara tarii, am vazut rulote de germania, ungaria si polonia.
Acessul este usor - drum bun. Se merge pe E81 iar la granita intre jud Salaj si SatuMare exista indicator TASNAD vreo 17 km.
Este oaza de relazare sanatoasa. Bazinele sunt vreo 4 sau 5 clasificate in funcite de temperatua apaei (apa care este in continua schimbare)
Taxele de campare sunt mici. Rulota masina si 4 prsoane cu C.E. m-a costat undeva in jur de 40 lei anul trecut daca bine imi amintesc.
Eu sunt acolo cu rulota de vinerea acesta (08.07 pe minim 7 zile) cu Fordul bleumarin CJ12MFI si rulota CJ99FMI. Daca cineva vrea sa imparta calatoria sau sa ne vedem acolo, anuntati-ma. (plec de la grainta dintre CJ si SJ-unde imi e rulota)
Numai bine tuturor si vacante frumose! :)
Ford Focus II 1.6 TDCI /Opel Astra H 1.7 CDTI 2005 + Sprite Esprit 1990 (Englezoaica)
Victor Sava
Membru asociat
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 26 Apr 1972

Mesaj de Victor Sava »

exceptionala locatia am fost si noi acolo,merita in cursul saptamanii nu este foarte aglomerat,se poate campa chiar in curtea strandului,recomand.
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Tarifele 2011 le stie cineva?
Multumesc.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Orice problema are o rezolvare practica
Scrie răspuns