Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
cine vrea sa vina asta vara la balaton? cit de repede se misca lucrurile e bine sa incepem deja discutiile.cine doreste o intilnire la balaton cu clubul rv din ungaria?
nu am fost,vreau sa ma duc cu voi,nu am avut cu cine sa ma duc,doar in vara 2006 am facut prima data baie in balaton,dar era foarte placut si surprinzator de curat,totdeauna treceam linga si spuneam,lasa,la anu
am fost putin la balaton,sa ma uit cum arata iarna,cam asa,dar am mai fost undeva,sa va aratceva trebuie sa comentez,am primit si un catalog,aproappe la ori ce m-am uitat exis are preturi mai buneeu mi-am cumparat un tv pentru rulota,
Salutare, misto la Balaton!Peti zi-mi si mie cat ai dat pe lcd si daca merge la 12v? tocmai mi-am luat si eu unul de pe comenzi .ro dar este cam mic 7" :)