FICC-PRAGA 05-14.08.2011 al 77 lea Rally Oferta & Inscrieri

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

Mesaj de Rusu Mihail »

Din motive tehnice si la cererea unor membrii interesati, s-a re-deschis acest topic. Am incercat a cumula aici discutiile importante referitoare la Praga.
Ramine astfel, un singur Topic la " Propuneri activitati anul 2011 ". *** Rog pe Dl Curelea de a face Prezentarea detaliilor si Oferta pt aceasta perioada.
..................................................................................................................................................................................................

AL 77 lea Rally FICC Praga august 2011
de Constantin CURELEA - Mar Feb 15, 2011 -1:11 pm

Pentru ca sunt deja membri care si-au exprimat dorinta de a participa al acest eveniment, din discutiile purtate, am convenit urmatoarele:
-sa participam la acest eveniment doar pentru perioada 05-08.08.2011 din tot intervalul 05-14.08.2011pentru ca avem putine zile de concediu sau la dispozitie si conditiile de cazare nu sunt tocmai bune.
-sa organizam festivitatea Romaniei in intervalul dupa participarea la deschiderea oficiala sau in ziua imediat urmatoare.
-cazarea sa o facem in tabara FICC si nu in alte campinguri din Praga.

Pana la acest moment s-au inscris familiile:

1. Catalin Gigi
2. Vezeteu Gheorghe
3. Daniloaia Arcadie
4. Curelea Constantin
5. Popa Violeta
6. Iordache Dan
7. Buliga Relu
8. Deliu Relu
9.

Va rog sa comentati, pe forum, cele mai de sus, ca sa aflu de la organizatorii cehi care sunt costurile cu cazarea pentru cele 3 zile de petrecut la Praga.

Constantin Curelea
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

de Gigi Catalin -Mar Feb 15, 2011- 4:06 pm

Cred ca lista va fi mult mai mare, chiar dacă Buliga face cat 4 pers...tot nu suntem suficienti ...
Haideți stimați colegi ....unde este spiritul de echipa ...Praga este fff frumoasa si merita vazuta.....perioada nu e lunga ,costurile sunt relativ mici,haideți va rog sa fim gașca mai mare
Anul trecut la Umag am făcut 1400km dus...si am fost 15echipaje....acum cred,sper,sa fim macar 20...distanta e mai mica perioada mai accesibila,timp frumos,la întoarcere vizitam Budapesta
(stiu eu cateva locuri pe care voi nu le stiti )...

Chateau Cantara 490 si Lexus IS 220D tel..0722.215.331 sau.0765.393.695
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

de Constantin CURELEA » Mar Feb 15, 2011 5:14 pm

Daca sunt doritori de a petrece toata perioada 05-14.08.2011la Praga, inscrierea se face tot prin clubrv-ro iar tarifele sunt cele cunoscute de pe site.
Ideea este de a participa la acest eveniment !

Constantin Curelea

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Copiez textul postarii dlui Ctin Curelea din 17 Martie 2011:

Am solicitat organizatorilor cehi sa-mi comunice daca se poate participa la al 77 lea rally de la Praga doar in perioada 05-08.august 2011, si care sunt costurile cu cazarea .
De asemenea am intrebat ce alte posibilitati de cazare sunt in apropiere. Pentru organizarea zilei Romaniei in data de 06.august 2011, in tabara FICC, doreste amanunte.
Dar iata raspunsul:

Dear Constantin.
It is possible to participate only between 5 and 8 August 2011 and
a) if we do have free space on site of the Rally we would place you there for a fee of EUR 70 per adult and EUR 35 per child, plus EUR 40 for electrical connection.
b) or you may find accommodation in a camp approx. 5 km from the Rally site - address : AUTOKEMPING TRIOKAMP, Obsluzna 43, Dolni Chabry, 184 00 Praha 8 - http://www.triocamp.com - owner Mr. Vlastimil NEMEC. For reservation and conditions please get in touch directly with him.

Further you are talking about a Romanian day you plan to organize on 6 of August 2011. Do let us know more details about this day. Best regards, Bohumil STARY - President - FCC CR

PS. Este necesar, pentru cei interesati, sa ne hotaram cu privire la locul camparii pentru a face rezervarea.

Constantin Curelea
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

LISTA PARTICIPANTILOT pt PRAGA FICC 5 - 14 August 2011

01- Catalin Gigi
02- Vezeteu Gheorghe
03- Daniloaia Arcadie
04- Curelea Constantin
05- Popa Violeta
06- Iordache Dan
07- Buliga Relu
08- Deliu Relu
09- Dobrovat Dragos
10- Rusu Mihail - ( aprox 3 nopti )
11-
12-
13-

Urmeaza postari cu precizarile si informatiile despre aceasta actiune. Deocamdata inscrierile sint "teoretice". Lista se va actualiza permanent pe masura inscrierilor "practice"

........
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: FICC-PRAGA 05-14.08.2011 al 77 lea Rally- Oferta & Inscr

Mesaj de Rusu Mihail »

Re: Al 77 lea rally FICC-PRAGA 05-14.08.2011
de Constantin CURELEA » Vin Mar 18, 2011 7:16 pm

Este, indiscutabil, o diferenta intre cazarea in tabara FICC toata perioada de rally si cazarea doar pentru 3 nopti, dar achitand toata suma.
Asa ca ar fi necesar sa ne hotaram in care camping stam.

In ce ma priveste, avand putine zile de concediu disponibile, nu pot sta la Praga mai mult de 3-4 zile.
Voi opta pentru cazarea intr-un camping, nu neaparat aproape de Letnany.
Va rog sa stabilim, cine si cum va merge la Praga, pentru a-i anunta pe organizatori.
Daca nu stam in tabara, ar fi indicat, totusi, sa stam in acelasi camping la care sa facem rezervare din timp.

Constantin Curelea

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Re: Al 77 lea rally FICC-PRAGA 05-14.08.2011
de Constantin CURELEA » Joi Apr 28, 2011 3:25 pm

Am mutat la aceasta sectiune a forumului si actiunea de la Praga.
Ultimul e-mail primit arata asa:

Rally in Prague

Laides and Gentlemen,

We just received the good news from the rally organizer that he has decided to move the deadline for the inscriptions until 31 May 2011.
Until that due date they will not apply the 20% higher prices.

Best regards

Silvia Brohl
Fédération Internationale de Camping et de Caravanning
Rue des Colonies 18-24 bte 9 - 1000 Bruxelles
tel. 0032 2 513 87 82 - fax 0032 2 513 87 83

Constantin Curelea

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Re: Al 77 lea rally FICC-PRAGA 05-14.08.2011 - TARIFE
de Constantin CURELEA » Vin Mai 06, 2011 9:43 am

Pentru perioada 05-14august 2011, pentru un echipaj de 2 persoane adulte , tariful este de 180 euro.( 70 euro / persoana + 40 euro curentul electric ).

Pentru copii , tariful este de 35 euro / perioada

Dupa 31 mai 2011, tariful creste cu 20%.

180 euro - este tariful indiferent cate zile se sta in intervalul precizat.

Constantin Curelea

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rusu Mihail
Moderator
20

Re: FICC-PRAGA 05-14.08.2011 al 77 lea Rally- Oferta & Inscr

Mesaj de Rusu Mihail »

Mai sus avem toate postarile dlui Curelea, referitoare la aceasta actiune si textele organizatorilor. Am renuntat la comentariile vechi. Studiati oferta, reluind discutii la obiect, intrebari, etc.
Pentru o mai buna intelegere a acestei actiuni, sa incepem a ne sfatui intre noi in asa fel incit sa se traga o concluzie clara cite zile stam la Praha. Doritorii, vor fi trecuti in lista de mai sus.
Poze Praga, amplasament a locatiei de baza, oferte din alte campinguri din zona si altele le vom posta aici. Fiind un tarif bun pt intreaga perioada indiferent cit se sta, asteptam parerile dvs.

Re-postez una din pozele lui Doru S, pentru a "face pofta de o excursie la Praga". Cei care au mai fost, sint rugati a da detalii " cit mai exacte ", despre drum, locatie, obiective, zona, etc ..

Imagine

....
Rusu Mihail
Moderator
20

FICC-PRAGA 05-14.08.2011 al 77 lea Rally- Oferta Circuit D

Mesaj de Rusu Mihail »

PRECIZARI si o PROPUNERE pentru a fi mai atractiva si eficienta aceasta excursie - deplasare :

Ca precizare trebuie stiut ca evenimentul are loc in Praha cod 18400 -Dolni Chabry- (CZ) si nu in Praga (Cz). Distanta din Bucuresti, este de 1320 km. Ar fi ideala o pauza intre Arad-Budapesta.
Cei ce se inscriu isi vor decide locul de popas pe traseu.. Fiind vorba de atita drum, ideal ar fi, daca s-ar realiza un gen de "excursie in circuit" pentru a se vizita si alte " obiective de interes "

De exemplu, in coborire pe D5 de la Praha 18400, se poate ajunge dupa numai 170 km in Germania prin Bayerisch Eisenstein 94252 (D)

Imagine

Excursia propusa "tip Circuit" , cu program, detalii si fotografii , numite Varianta 2 + D , o puteti gasi la Topicul : Calatorii in Strainatate . Detalii aici : viewtopic.php?f=4&t=4780
.
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Deci, fratilor cum procedam? Trimit maine 1.050 roni. c/v a taxei pentru 3 persoane, plus 40 euro curentul, prin banca, in contul clubului iar prin fax formularul de inscriere cu datele persoanelor care efectueaza deplasarea? Pe formularul de inscriere, copiii sub 12 ani nu platesc, iar copiii intre 12 si 17 ani platesc jumatate. Trebuie sa ne grabim daca vrem sa beneficiem de aceasta promotie.
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Re: FICC-PRAGA 05-14.08.2011 al 77 lea Rally Oferta & Inscri

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Doamna Popa, stati toata perioada sau doar 3-4 zile cum a propus domnul Curelea? Ca asa se stabilise, doar cateva zile in alt camping... sau am inteles gresit? 3-4 zile doar pentru Praga si apoi pentru vizitarea altor obiective turistice ar fi mult mai interesant...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Popa Violeta
Membru CD
16
Oras: Iasi
Data nasterii: 06 Oct 1949

Mesaj de Popa Violeta »

Domnule Dragomir, ne vom ralia grupului si, daca va fi nevoie, vom sta mai mult (7-8 zile) pentru a duce la bun sfarsit sarbatorirea zilei Romaniei. Nu este nimic batut in cuie, de aceea detaliile le vom discuta la Bran. Acum urgenta este de trimis banii si formularele de inscriere la Praga, pana pe 31 mai 2011, pentru a beneficia de aceasta reducere. Eu am trimis deja d-lui Curelea, prin Email, formulartul de inscriere, iar maine trimit si banii. Noi nu ne-am inscris la excursiile organizate deoarece sunt scumpe si cred ca pot vizita Karlovy Vary cu masina mea (avem un Renault trafic de 9 locuri in care intra trei familii). Daca stam doar 3-4 zile (3 pers.250 euro) pentru mine nu este rentabil. Dar putem sta o zi in tabara iar a doua zi sa facem o excursie, nemaipunand la socoteala vizitarea Pragai (macar doua zile).
Cu stima,
Violeta Popa
Familia Popa, Violeta si Stefan.
Rulota Hobby Prestige 495 / 1999.
Masina Renault Trafic.
Tel: 0232252600.
0722686928
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Saptamana trecuta cand am vorbit cu domnul Curelea asa am stabilit, sa stam in Praga 3-4 zile pentru salutari si vizitat orasul si sa stam in campingul lor daca ne permit sa platim cat stam, daca nu, cautam un camping apropiat... In aceste conditii am stabilit ca merg si eu, dupa aceea sa plecam mai departe in alte locatii...Eu pot pleca de pe 1 august dar pe 15 august trebuie sa fiu neaparat in Ro... Asteptam niste lamuriri de la seful mare. Stima...
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Re: FICC Praha 5-15 Aug + Excursie combinata in Circuit - O parere de a lui Peti - ( subiect mutat aici unde este vorba de prezenta noastra la Praga )

de luidort peti » Mar Mai 17, 2011 10:00 am

mai baeti...si fete

de la inceput am spus ca noi nu participam si am spus si de ce...este vorba de o familie,dar acuma este vorba de un club,care reprezinta o tara si un popor(sau mai multe)
a parasi o intrunire,este o jignire odata pentru organizatori,a doua jignire pentru gazde.
mai bine nu mergeti nicari,ca nimeni nu va observa ca nu sunteti acolo,dar daca parasiti deja e ...
nu este obligatoriu participarea.
scuze pentru deranj..

tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Peti - iti spun parerea mea -... personala. Nu contest ca nu ai si tu dreptate- ai, dar nu chiar in totalitate. E vorba de 10 zile, cind un angajat are 15 zile concediu / an... :)

Atit timp cit ne platim intreaga taxa de participare 180 euro/ echipaj, tehnic-financiar nu-i deranjam. Psihic nici atit, ca nu sughita ei vesticii, ca nu-s romanii in x seara...
Programul lung de 10 zile al acstei intilniri ii va deranja pe multi altii. Sigur. Sint ferm convins ca nici de la ei nu vor sta toti toata peroada, decit pensionarii cred, asa ca :)
Trebuie vazut insa programul exact al acestor 10 zile, ca sa vedem cind sint cele 3-4 zile interesante de a fi prezenti...Ori asta e o chestie complicata si nu vad cine o stie..
Avind in vedere ca majoritatea au un concediu normal si nu le convine a sta atit de mult intr-un loc, o sa vedem reactiile fiecaruia. Eu prefer o excursie in locul unei sederi...

De aceea aici, se vor purta discutii pe aceasta tema. Ca sa nu mai incurc eu cu parerea mea despre o excursie combinata, o sa o denumesc "Excursie in prelungirea Praga"
Este postata o la Excursii 2011. In caz ca trebuie stat toata perioada, noi nu vom participa. Toate cele bune si sa ne regasim in curind la Vampire si pentru alte dezbateri...:)
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Desi nu avem inca o certitudine, sunt cateva familii care doresc sa ajunga la Praga.
Astfel:
Fam. Popa Violeta este hotarata sa ajunga si sa stea 7-8 zile sau chiar toata perioada si sa achite contravaloarea de 250 euro.
Fam. Curelea Constantin este in discutii cu fam. Dragomir Gabriel, privind modul de deplasare pana in Olanda de unde sa revina la Praga, pentru 2-3 zile in perioada rally-ului.
Sunt echipajele care se reintorc din circuitul nord european dar care nu au precizat cand doresc sa ajunga la Praga.
In calitate de presedinte al asociatiei voi prezenta oficialilor FICC precum si organizatorilor, mesajul rulotistilor romani.Voi inmana insemnele asociatiei noastre si mici atentii protocolare.
Este o obligatie morala de a fi prezenti la Praga.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Scrie răspuns