Din motive tehnice si la cererea unor membrii interesati, s-a re-deschis acest topic. Am incercat a cumula aici discutiile importante referitoare la Praga.
Ramine astfel,
un singur Topic la " Propuneri activitati anul 2011 ". *** Rog pe Dl Curelea de a face
Prezentarea detaliilor si Oferta pt aceasta perioada.
..................................................................................................................................................................................................
AL 77 lea Rally FICC Praga august 2011
de
Constantin CURELEA - Mar Feb 15, 2011 -1:11 pm
Pentru ca sunt deja membri care si-au exprimat dorinta de a participa al acest eveniment, din discutiile purtate, am convenit urmatoarele:
-sa participam la acest eveniment doar pentru perioada 05-08.08.2011 din tot intervalul 05-14.08.2011pentru ca avem putine zile de concediu sau la dispozitie si conditiile de cazare nu sunt tocmai bune.
-sa organizam festivitatea Romaniei in intervalul dupa participarea la deschiderea oficiala sau in ziua imediat urmatoare.
-cazarea sa o facem in tabara FICC si nu in alte campinguri din Praga.
Pana la acest moment s-au inscris familiile:
1. Catalin Gigi
2. Vezeteu Gheorghe
3. Daniloaia Arcadie
4. Curelea Constantin
5. Popa Violeta
6. Iordache Dan
7. Buliga Relu
8. Deliu Relu
9.
Va rog sa comentati, pe forum, cele mai de sus, ca sa aflu de la organizatorii cehi care sunt costurile cu cazarea pentru cele 3 zile de petrecut la Praga.
Constantin Curelea
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
de
Gigi Catalin -Mar Feb 15, 2011- 4:06 pm
Cred ca lista va fi mult mai mare, chiar dacă Buliga face cat 4 pers...tot nu suntem suficienti ...
Haideți stimați colegi ....unde este spiritul de echipa ...Praga este fff frumoasa si merita vazuta.....perioada nu e lunga ,costurile sunt relativ mici,haideți va rog sa fim gașca mai mare
Anul trecut la Umag am făcut 1400km dus...si am fost 15echipaje....acum cred,sper,sa fim macar 20...distanta e mai mica perioada mai accesibila,timp frumos,la întoarcere vizitam Budapesta
(stiu eu cateva locuri pe care voi nu le stiti )...
Chateau Cantara 490 si Lexus IS 220D tel..0722.215.331 sau.0765.393.695
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
de
Constantin CURELEA » Mar Feb 15, 2011 5:14 pm
Daca sunt doritori de a petrece toata perioada 05-14.08.2011la Praga, inscrierea se face tot prin clubrv-ro iar tarifele sunt cele cunoscute de pe site.
Ideea este de a participa la acest eveniment !
Constantin Curelea
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Copiez
textul postarii dlui Ctin Curelea din 17 Martie 2011:
Am solicitat organizatorilor cehi sa-mi comunice daca se poate participa la al 77 lea rally de la Praga doar in perioada 05-08.august 2011, si care sunt costurile cu cazarea .
De asemenea am intrebat ce alte posibilitati de cazare sunt in apropiere. Pentru organizarea zilei Romaniei in data de 06.august 2011, in tabara FICC, doreste amanunte.
Dar iata raspunsul:
Dear Constantin.
It is possible to participate only between 5 and 8 August 2011 and
a) if we do have free space on site of the Rally we would place you there for a fee of EUR 70 per adult and EUR 35 per child, plus EUR 40 for electrical connection.
b) or you may find accommodation in a camp approx. 5 km from the Rally site - address : AUTOKEMPING TRIOKAMP, Obsluzna 43, Dolni Chabry, 184 00 Praha 8 - http://www.triocamp.com - owner Mr. Vlastimil NEMEC. For reservation and conditions please get in touch directly with him.
Further you are talking about a Romanian day you plan to organize on 6 of August 2011. Do let us know more details about this day. Best regards, Bohumil STARY - President - FCC CR
PS. Este necesar, pentru cei interesati, sa ne hotaram cu privire la locul camparii pentru a face rezervarea.
Constantin Curelea