Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Suntem doua echipaje care vrem sa mergem la greci pe unul din cele trei brate cu rulota am fi incantati daca ni s-ar mai alatura cineva personal dar si cu impresii despre ce putem gasi acolo dar si unele campinguri in care au mai stat rulotisti de-ai nostri
Stimati tovarasi si pretini contati pe mine si cind va decideti pt rezervare sa nu ma omiteti , e foarte bine ca ati punctul pe I sa se stie cam cite echipaje am merge
Cel mai frumos brat de facut cu rulota este Sithonia ... vara trecuta a fost si am facut turul si sunt si cateva localitati unde se poate face si off camping (legal). Din pacate pretul la pensiuni concureaza cu pretul de la campig as ca am ales sa merg fara rulota.Oricum intentionez sa merg si anul acesta in aceiasi locatie si cam in aceeasi perioada ... poate ne vom vedea ... Nikiti, Livrochio, Sarti, Kardi, sunt cateva plaje care merita vazute.
Antonia, Teodora, Diana si Adrian Cocis
Vw Sharan 1.8T + Knaus Sudwind 530 M-TK
0742 129 909 - Adrian
www.distinctimobiliare.ro