Aseara au ajuns inca doua echipaje, Aurelian Tulcea si Iulica Moara Vlasiei. A urmat un gratar prelungit, insotit de diverse lichide specifice. Ne-am adunat in sufrageria XXL a lui Virgil.
Bancuri glume la o mare masa festiva ad-hoc, au facut o seara super. Virgil ne-a eclipsat cu bancurile, dar bancuri nu gluma. A urmat probarea palincilor si a vinuluide diferite neamuri
Greu ne-am despartit, dupa inca o incercare de final afara. Organizarea excelenta a lui Mihai S, ne-a facut sa ne dam seama inca odata ce bine sa ai o "pila" in zona...Sigur revenim :)
De dimineata era cam inorat, dar cald. Nici nu bausem cafeaua, cind a aparut ceaunul promis cu 4 mielusei gata fezandati. Stiti ce se intimpla in jurul focului, asa ca mai bine pun poze
Sintem ghiftuiti de Soare si la propriu si la figurat. Vremea este superba. Am nimerit ok se pare, contrar unor prognoze contrarii. Nici gasca tineretului din jur, nu ne-a afectat auditiv...
Sotia lui Mihai, pe linga bunatatile donate colectivului Dunarea 1Mai, a mai suplimentat grupul cu o mare tava de placinta Dobrogeana, de m-am lins pe degete incit am primit supliment
Doamnele au pregatit o saramura fara cuvinte, iar Aurelian, a facut scrumbii proaspete la gratar, de m-a facut sa maninc peste, eu care nu le aveam. Daca stiam, nu mai luam mincare :)
Ne-am gindit si am inchinat cite un paharel si cinstea colegilor de prin alte locatii... Acum e timpul sa ies la "adunarea de seara" - caci e seara principala si avem citeva obiective de realizat :)
Simbata seara s-a finalizat cu focul de tabara. Ne-am strins i jurul focului la povesti rulotistice, dupa care a urmat ca de final un gratar ce a reunit marea majoritate. A fost o seara frumosa...
Cu toata prohibitia, tot s-a mai incercat la cite un pestisor...Mai rar cite o barca cu motor strabate canalul. Zona e super, mai ales pt pescari, dar nu numai. Salciile din jur dau un aer aparte.
Pe mine m-a luat friguletul si m-am retras intr-un tirziu in camper. Difernta de virsta se simte... :) Acum Duminica dimineata e soare dar cu ceva rafale de vint. Greu e ca azi ne destramam
Noi vom pleca miine. A fost prea scurt acest 1 Mai...Locatia e de luat in seama pentru intilniri mari de viitor. Mihai bun organizator. Sigur mai venim. Voi lasa colegii sa posteze in continuare.
...........................