Am participat la zeci de intalniri rulotistice.
Niciuna nu s-a ridicat la nivelul celei de la Boboci !!!
Locatia prin intimitate si natura inconjuratoare, participarea destul de numeroasa si din zone geografice diferite (Peste 100 de “suflete†din Braila, Brasov, Bucuresti, Constanta, Fetesti, Mizil, Pitesti, Ploiesti ), organizarea care a fost peste asteptarile mele (am avut : vreme frumoasa, loc suficient de campare si zbenguiala, apa de izvor, energie electrica, cafea la expresor, slujba la biserica, berbecut la protap, ciorba de pui, tombola swing,miting aviatic, sarbatoriti de Sf. Gheorghe, muzica, dans, foc de tabara, bancuri si multa voie buna), atmosfera de sarbatoare, destinsa si plina de “evenimente†placute, solidaritatea de care s-a dat dovada atat in cazul accidentarii lui Sorin Sava, dar si pentru ajutorarea lui Cornel.
Fiecare in felul lui s-a straduit ca totul sa iasa bine si va pot spune ca …noi toti am reusit ! :D
Multumim tuturor participantilor, dar si celor care au facut posibila aceasta intalnire MINUNATA !
P.S. Au fost si unele nemultumiri : Organizatorul nu a asigurat semnal pentru telefoanele mobile, nu a curatat masinile de cenusa depusa de la focul de tabara si mai ales nu a asfaltat proaspat ultimii 2Km de drum :lol:
IMG_8758.JPG
IMG_8772.JPG