PASTE 2011 la Mustang Camping

Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

PASTE 2011 la Mustang Camping

Mesaj de Rusu Mihail »

19.04.2011.Am ajuns de 5 ore la Mustang. Ploiesti 9,30 sosire 16,30. Primul lucru dupa ce ne-am instalat, e sa-mi anunt colegii. ( in timpul redactarii, "incerc" un whisky mic ) :)
Gazda e de nota 10. Campingul ingrijit, curat si bine amplasat. Ultimii km de sosea sint asa si asa, dar nu conteaza cind ajungi undeva frumos. Sosea buna si loc salbatic mai rar
Deci traversarea a fost pe la Cheia, ok soseaua, dar multa zapada = rece. Primul popas l-am facut la Motelul Kapusi din Balauseri, la o ciorba de burta. Vreme super calda aici +20

Imagine

Imagine

Imagine

Am ratat intrarea-n curte cu citiva metri. Pe teren ne-am si gasit un "prieten vechi", roscat, aparut de o saptamina in camping. :) Am parcat linga Lori,noi fiind mai noi pe aici.

Imagine

Imagine

Imagine

Vremea incredibil de frumoasa, seara vint. Ne-am instalat si am dat turul campingului. Spatiul generos de la gratar, imi da impresia ca vom avea "zile grele" in aceasta zona... :lol:

Imagine

Imagine

Imagine

Am intrat la caldurica. Bineinteles ca am "omenit musafirul" cu o sarma si ceva costita. Whisky inca nu i-am dat, dar nu-i exclus. :) Incerc sa-l il tin pentru cei care-i asteptam :)

Imagine

Imagine

Imagine

Gata pentru asta seara. Ma duc sa aprind luminile-n camping si sa vad ce face "animalul"... Avem si TV. asa ca-i ok. Salutari tuturor ! ( se vede si-n penultima poza :) ) Va urma.
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Re: PASTE 2011 la Mustang Camping

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Super, pana venim noi Vineri, pune mielul la protap :D
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

20 Aprilie 2011. Soare si liniste. Cafeluta savurata in terasa e o placere pe asemenea vreme... Va puteti lua si ceva haine mai subtiri. Ziua e destul de cald.

Imagine

Intre timp , s-a mai marit gasca prietenilor patrupezi. A aparut un " vinator "jucaus ce era cit pe aici sa ma dea jos de pe scaun. A devorat o eugenie rapid.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ziua trece - multe sint de relatat - ( ideal e rezumat ) :) Attila cara pietris cu tractorasul , ca sa umple gropile. Termometrul , exterior, indica ceea ce vedeti :

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Dupa masa, au sosit Arcadie si sotia ( vecini de nota mare ) - Pe seara, a aparut un convoi luminos, un gen de "Orient Experes" :) Cine ? Continuare miine - va urma :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

21.04.2011 - O zi deosebit de frumoasa. Soare, cald, liniste. Dupa o seara foarte placuta cu vecinii Arcadie si Jeni, am facut o tura de camping, bineinteles, pt citeva poze.

Imagine

"Orient Expresul" super iluminat, sosit aseara la ora tirzie, s-a instalat linga noi. A urmat un schimb de pareri la un whisky si o cafea stins cu un sprit de Premiat demisec...
Attila, o gazda de excceptie, pregatise deja "locul de lupta" pentru zilele viitoare. La prinz, consoartele au inceput inrosirea oualelor (cumparate de la Peny) - am specificat :)

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Mi-am reconfirmat o concluzie clara; bine e poti veni mai devreme - bineinteles, daca se poate - ca sa ai timp de recunoastere a locului cit si a vecinilor si in special a "lichidelor" :)

Imagine

Imagine

Pentru recunostinta Sarbatorilor Pascale, doamnele au realizat acest aranjament , ceea ce inseamna un Paste Fericit, dedicat tuturor colegilor indiferent de locatia acestora :)

Imagine

Imagine

Intre timp, au aparut din oaspeti, fam Holom - Claudiu si Mariana - Ploiesti si bineinteles organizatorul Peti, care merita o nota mare. Fotografii urmeaza, dar dupa ce se aseaza lumea.
Se monteaza corturi, se regleaza antene, se pregateste o seara de povesti ca intre vecini. Cortul rulotei Holom, ne-a fost de mare ajutor ca adapost la sedinta ad-hoc la palinca & bere :)

In citeva ore, s-a umplut centrul campingului. Au sosit si echipajele din Ungaria. Nu mai e lumina, dar incerc 2-3 foto. Deja, e alta atmosfera...Poze si descriere miine pe zi. Va urma.

Imagine

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

22.04.2011 - O dimineata la fel de frumoasa cu soare puternic. Fiecare isi bea cafeluta facindu-si planul de bataie pentru pregatirea sarbatorilor. Atasez probe cit de curind.

Imagine

Imagine

Spre seara am fost invitati , toata comunitatea, de gazda Attila la focul de tabara. A aparut si Fabian, de care ne era dor sa-l revedem, un real maestru in ale filmarilor.
A inceput ceremoinia, f.frumos, palinca, foc de tabara...etc... Am petrecut seara facindu-ne planuri pt pregatirea mielului in formula Arcadie, Serpescu, Holom, si Rusu.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

23-04-2011 - La multi ani cu ocazia zilei de Sf Gheorghe. Noaptea a fost rece, dar soarele acestei dimineti, anunta o zi superba. Incep pregatirile pt seara Paste.

Imagine

Imagine

Dupa activitati specifice de dimineta, spre prinz, au aparut "sacrificatii asteptati" :) Imediat incep si pregatirile solemnitatii de consum a animalului de sacrificu...

Imagine

Imagine

Jeni a facut o ciorba care a impacat burtile tuturor vecinilor apropiati. Sub aceiasi terasa a atelajului lor, s-a sarbatorit Sf. Gheorghe...(Gigi) Viata grea la Mustang Camping :)

Imagine

Imagine

La ora 19 in Mustang se inregistrau 21 grade ! Nici nu visam o asemenea vreme....In timp ce "unii barbatii" au tras un somn, ciorba si fripturile-s pregatite...(sintem salvati) :)

Un alt obicei frumos din partea gadelor, a incheiat seara zilei, cu o gustare la gratar, cirnati, slaninuta si povesti... Echipajul Holom, s-a dus la Sovata pentru a ne aduce lumina.

Imagine

Imagine
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24-04-2011 - Dimineata de Pasti a debutat cu o surpriza pentru copii. Aceastia trebuiau sa caute diverse cadouri, dulciuri, ce erau ascunse de "iepuras" in paduricea apropiata . :)

Imagine

Imagine

Imagine

Ziua de Paste a decurs minunat. Soare cald, frumos, miel, ciorbe, colesterol din greu...Pe fiecare masa, gazda a impartit cosulete frumos ornate cu oua colorate, muschi, frumos...
Pe seara se merge si pe la Tombola. Cu ocazia asta facem si un pic de miscare :) Am facut un "ornament" in cinstea tuturor colegilor si a celor ce urmaresc toipcul. PASTE FERICIT !

Imagine
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

25-04-2011- Luni - Inca de dimineata o parte din echipaje, au inceput sa-si stringa incet "extensiile" atelajelor, in scopul de a le fi cit mai usor dupa amiaza la despartire...
O zi la fel de frumoasa, insorita, cu exceptia vintului ce se mai infoaie din cind in cind. De dimineata s-a procedat conform obiceiului la "stropit". Acum se schimba impresii.

Imagine

Imagine

Primul paraseste Mustangul 2011, Cristi , dupa o foarte scurta demonstratie de iesire cu spatele cu rulota agatata de camper :) A urmat fam Holom si ceva echipaje ungare.

Imagine

Imagine

Bineinteles ca gazda a facut pe placul copiiilor prin a-i delecta cu o plimbare cu tractorasul, spre marea bucurie a acestora. Frumos, cald, incet incet, curtea se elibereaza.Trist.
Cu toate ca miine facem o saptamina, am mai fi stat sincer inca una, daca nu era programata o alta iesire. Dar vom reveni cu siguranta. Asemenea loc si gazda merita laudele.

Imagine

Fabian si sotia au plecat printre ultimii. Pupaturi, despartiri si promisiuni de revenire. Noi cit si vecinii de nota mare, Arcadie si Jeni, constatam ca se finaliza un super sejur.
Seara, Attila ne-a oferit o alta surpriza, focul de tabara si cite o palinca, cu ocazia inchiderii evenimentului....Cita experienta si pretentii ai avea, gestul te lasa fara cuvinte.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

.....................................................................................................................................................................

Multumim tuturor pt urari si -imi cer scuze daca am postat prea mult-, dar, in conditiile acestea mi s-a parut ca e normal si trebuie stiut de rulotisti , ca la Mustang e super ok .. :)

Imagine

HRISTOS A INVIAT !

.........................................................................................................................................................................

26-04-2011 - Marti - a 7a zi - Pregatiri de plecare - Soare cu vint dinspre munte. In camping am ramas numai trei echipaje. Bem cafeluta cu Arcadie si Jeni, dupa care vom decola :)

Imagine

Imagine

Imagine
Constantin Curelea
Membru CD
21

Mesaj de Constantin Curelea »

Bravo tuturor participantilor!
Complimente gazdei!
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Multumim organizatorilor, ne-am simtit Excelent!!!

Frumoase imagini Mihai, anul asta ne-ai scutit de "actul documentarii"- merci mult, frumos reportaj. :D

A fost o intalnire reusita, din toate punctele de vedere, programe variate, fiecare si-a gasit cate ceva pe plac.
Pentru noi, una dintre atractiile principale a fost excursia Off-Road, cu cele patru masini de teren, pe dealurile salbatice din apropiere.
Tot asa, ne-a bucurat faptul ca, am avut deosebita placere de a revedea si petrece cateva zile cu prieteni vechi, zile care au zburat foarte repede......
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Si una de final: Am plecat la 12 si am ajuns la ora 19 acasa , inclusiv cu pauza de masa la locul nostru preferat Motel Kapusi... Nu va spun ce am mincat si cit a costat ca nu va vine a crede ! :)
Prinz complet, "Meniul Zilei" : Ciorba taraneasca cu smintina si ardei -plus felul 2- Snitel cu piure inclusiv salata de varza si piine inclusiv (o bunatate) cu incredibilul pret de:..10 lei/pers!!! . :)

Imagine
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Imagine

Imagine

Uploaded with ImageShack.us

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Multani tuturor ce au postat si posteaza imagini super de la aceasta intilnire de zile mari . Asteptam si alte instantanee ! Si daca tot sintem la capitolul asta, un "miniclip" de 10 min :lol:

Citeva secvente din zilele petrecute in saptamina Pastelui la Mustang-Sovata :) Miniclip dedicat gazdelor si colegilor tot de nota 10 ! : :) http://www.youtube.com/watch?v=fDdp6HtYMUw
Scrie răspuns