20 Aprilie 2011. Soare si liniste. Cafeluta savurata in terasa e o placere pe asemenea vreme... Va puteti lua si ceva haine mai subtiri. Ziua e destul de cald.
Intre timp , s-a mai marit gasca prietenilor patrupezi. A aparut un " vinator "jucaus ce era cit pe aici sa ma dea jos de pe scaun. A devorat o eugenie rapid.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ziua trece - multe sint de relatat - ( ideal e rezumat ) :) Attila cara pietris cu tractorasul , ca sa umple gropile. Termometrul , exterior, indica ceea ce vedeti :
Dupa masa, au sosit Arcadie si sotia ( vecini de nota mare ) - Pe seara, a aparut un convoi luminos, un gen de "Orient Experes" :) Cine ? Continuare miine - va urma :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
21.04.2011 - O zi deosebit de frumoasa. Soare, cald, liniste. Dupa o seara foarte placuta cu vecinii Arcadie si Jeni, am facut o tura de camping, bineinteles, pt citeva poze.
"Orient Expresul" super iluminat, sosit aseara la ora tirzie, s-a instalat linga noi. A urmat un schimb de pareri la un whisky si o cafea stins cu un sprit de Premiat demisec...
Attila, o gazda de excceptie, pregatise deja "locul de lupta" pentru zilele viitoare. La prinz, consoartele au inceput inrosirea oualelor (cumparate de la Peny) - am specificat :)
Mi-am reconfirmat o concluzie clara; bine e poti veni mai devreme - bineinteles, daca se poate - ca sa ai timp de recunoastere a locului cit si a vecinilor si in special a "lichidelor" :)
Pentru recunostinta Sarbatorilor Pascale, doamnele au realizat acest aranjament , ceea ce inseamna un Paste Fericit, dedicat tuturor colegilor indiferent de locatia acestora :)
Intre timp, au aparut din oaspeti, fam Holom - Claudiu si Mariana - Ploiesti si bineinteles organizatorul Peti, care merita o nota mare. Fotografii urmeaza, dar dupa ce se aseaza lumea.
Se monteaza corturi, se regleaza antene, se pregateste o seara de povesti ca intre vecini. Cortul rulotei Holom, ne-a fost de mare ajutor ca adapost la sedinta ad-hoc la palinca & bere :)
In citeva ore, s-a umplut centrul campingului. Au sosit si echipajele din Ungaria. Nu mai e lumina, dar incerc 2-3 foto. Deja, e alta atmosfera...Poze si descriere miine pe zi. Va urma.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------