Seimeni 1 Mai 2011

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Seimeni 1 Mai 2011

Mesaj de Panait Valentin »

Dat fiind felul cum ''pica'' aceasta sarbatoare, la o saptamana dupa Paste si intr-o duminica, am ales impreuna cu colegul Virgil Boglea sa facem o ieseala pe malul Dunarii langa localitatea Seimeni la circa 5-6 km de Cernavoda pe drumul catre Capidava.
Daca mai sunt doritori din zona si nu numai, ne gasiti de sambata dimineata pana duminica seara la o partida de leneveala si povesti pescaresti(este prohibitie, prindem la portofel :D )

Atasez si cateva imagini cu o parte a locului in care avem de gand sa campam.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Mihai Gheorghe

Re: Seimeni 1 Mai 2011

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Daca in aprilie arata asa bine, sunt convins ca este o locatie de luat in seama. :D Sa ne spui te rog, daca este aglomerat in week-end-uri, dar mai ales de 1 Mai si de catre cine... :idea: (ceva manele, gunoaie etc.) Oricum, din cate stiu primar este un coleg, Mihai Soare care ne poate inlesni o adunare in perspectiva pe cinste , "fara evenimente" . Multumesc pentru poze , sunt relevante! :!:
Panait Valentin
Membru asociat
16

La sfarsit de saptamana nu este prea aglomerat, de 1 mai nu am mai fost dar, la cat este de intinsa pajistea(in a doua poza se vede doar jumatate din locatie) in mod sigur gasim si noi un loc sub soare 8) La data cand am fost eu(2010) era curat, se vede si in foto, cat despre colegul nostru Mihai Soare este primar prin apropiere,in loc. Silistea,5-6 km si daca are timp il asteptam la o berica rece !
VALI,
Panait Valentin
Membru asociat
16

Pentru Ninel si nu numai o alta locatie pe care am ''calcat-o'' acum doi ani tot pe malul Dunarii, nu intrebati de peste ca nu sunt pescar !
viewtopic.php?f=2&t=2934
VALI,
Panait Valentin
Membru asociat
16

In Cernavoda, dupa ce traversati podul Sfanta Maria de peste canal faceti dreapta(aveti indicator cu galben ''ocolire'') traversati primul sens giratoriu tinand drumul cu patru benzi si dupa 200m aveti pe dreapta un Rompetrol si indicator dreapta de ''drum de centura''. Acest drum are cateva portiuni deteriorate dar se trec fara probleme iar la capatul lui aveti indicator ''STOP'' si virati stanga catre Seimeni. La intrarea in localitate se face dreapta,ind. catre Harsova, dupa circa 3 km aveti din nou indicator Harsova la stanga, coborati o panta si se vede locul de campare.
Pentru relatii dati ''clic'' pe numele meu si veti gasi nr. de tel.
Imagine
podul din oras, la capat faceti dreapta
Imagine
ind. drum centura ; veti gasi la fiecare intersectie importanta a centuri
Imagine
capatul centurii ; virati stanga
Imagine
in varf de panta intrarea in Seimeni ; virati dreapta
Imagine
dupa 2-3km la ind. Harsova virati stanga
Imagine
la coborare se vede locul(pajistea) unde campam
VALI,
Panait Valentin
Membru asociat
16

Locatia la care face referire Mihai este imediat dupa taxarea de la Fetesti pe malul drept al bratului Borcea, sunt locuri si catre Cochirleni pe drumul catre Adamclisi dar necunoscandu-le nu ma pot pronunta, stiu ca avem unul sau doi colegi din Cernavoda, poate citesc pe aici si ne dau detalii !
Harta cu locatia de la Seimeni : http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=11
VALI,
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

De obicei de 1 Mai se poate pescui dar ce prinzi musai sa mananci la fata locului.Drumul de centura are cateva locuri unde s-au facut gauri dar sunt astupate cu pietris.Nu se poate campa intre plopi pentru ca ocolul silvic a delimitat padurea cu un sant de 1/1m. Pe aceasta pajiste pot campa peste 100 de rulote. Problema este cu apa de baut pentru cei care nu beau altceva si nu pot bea apa din Dunare.Aici este locul unde o parte a cernavodenilor petrec weekend-urile. Acum este apa Dunarii crescuta . Dupa amiaza am sa ma duc la fata locului si am sa vin cu mai multe amanunte.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Asa cum am promis am fost la fata locului si am constatat urmatoarele :
-datorita ploii intrarea pe teren are putin noroi iar in partea stanga se poate campa doar de la jumatate pana la mal si de la drum cam 50 m in stanga.In rest este apa . I partea dreapta a drumului se poate campa pina la santul de langa padure si chiar in padure dar este terenul putin denivelat si nu stiu daca pe drumul facut incape rulota.Daca nu mai creste apa se poate intra in padure prin capatul santului pe mal.Eu am umblat pe jos prin iarba si desi era dupa ploaie nu m-am murdarit pe adidasi.Daca reusesc voi pune cateva poze si poate filmul cu drumul pana acolo.
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Imagine drumul de intrare pe teren si drumul spre locul din stanga Imagine locul de campare pe mal Imagine loc de pescuit Imagine cel mai cautat loc de campare"in dreapta celor trei salcii" Imagine acelasi loc vazut din partea opusa Imagine loc de lansat barci la apa Imagine pe aici se trece santul spre padure Imagine aici se poate campa in padure Imagine locul de campare din dreapta drumului de acces,aproape de padure
Panait Valentin
Membru asociat
16

Multumim Viorel, se pare ca nu sunt probleme, locatia arata ca si anul trecut in aceiasi perioada, ne orientam la fata locului.
Te asteptam si pe tine, daca timpul iti permite, la un pahar de vorba despre rulotit si nu numai :D
Harta cu drumul catre locatie : http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=11
VALI,
Viorel Grosu

Mesaj de Viorel Grosu »

Drumul pana la locul de campare.Dupa ce se face dreapta la statia peco Rompetrol se intra pe soseaua de centura a Cernavodei si de acolo conform filmului. http://www.youtube.com/watch?v=B2_qkwMWMoY
Mihai Soare
Membru forum
15
Oras: Silistea CT
Data nasterii: 17 Aug 1972

Mesaj de Mihai Soare »

imi cer scuze ca nu am participat si eu pana acum la initiativa lui vali panait. am fost plecat in ucraina, tocmai la donetsk, la meci, sahtior - fc barcelona. cu masina. am ajuns, va jur, sa-mi fie dor de drumurile din romania. o experienta interesanta, pe care, cred ca o sa o postez pe forum clubrv.
acum am vorbit cu primarul de la seimeni si nu este nici o problema. putem sa campam fara nici o grija. sper sa ajung si eu. deja am contramandat alte activitati in acea perioada. oricum, vreau sa va ajut, ca aceasta iesire sa fie reusita. spuneti-mi de ce este nevoie si eu ma implic. :mrgreen:
Mihai Soare, elddis vogue + suzuki sx4,
tel:0762247085
e-mail:mihaisoare@zappmobile.ro
"Omul sfinteste locul"
Încuiat