ITP rulote -3 ani

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
George Chirila

ITP rulote -3 ani

Mesaj de George Chirila »

Daca nu ati aflat ,in cel mai scurt timp ,se va aproba legea ( daca o pot numi asa ),ca perioada intre inspectiile ITP ,va fi marita de la 2 ani ,la 3 ani !! Toate aceste lucruri au fost posibile ,datorita incapatanarii si perseverentei unui om ,care s-a luptat pentru drepturile tuturor rulotistilor din Romania ,indiferent de coloratura asociatilor din care fac parte . Acest om este Nelu Predonu ,care merita toate multumirile noastre ! Cred ca unii colegi ma vor catadixi de partizanat ,pentru acest om ,dar doresc sa va spun ca nici nu-l cunosc personal si nici nu am vorbit vreodata cu acesta . Inca odata merita toate multumirile tuturor rulotistilor !!!
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Re: ITP rulote -3 ani

Mesaj de Odenie Sergiu »

Foarte buna initiativa;felicitari daca va fi asa.Sa speram ca acesasta vafi curand.Sunt curios daca se va aplica si ITP-urilor facute inainte de a aparea legea,sau doar la cele facute dupa aparitie.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Marius Beldiman

Mesaj de Marius Beldiman »

Felicitari si pe acest forum lui Nelu pentru initiativa lui!
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

george chirila scrie: Cred ca unii colegi ma vor catadixi de partizanat
Eu nu am inteles ce ati vrut sa spuneti in citatul de mai sus?
Oare o fi bine ca se vor face verificarile din 3 in 3 ani?
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Dragomir Gabriel
Membru asociat
14
Oras: Ploiesti- Prahova
Data nasterii: 08 Oct 1968

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Cred ca se refera la banii dati la verificare, cine e constient isi face verificarea in fiecare primavara.
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com
Nelu Predonu

Mesaj de Nelu Predonu »

Multumesc celor care considera acest demers ca un lucru pertinent.
Serpescu Gheorghe scrie: ...Oare o fi bine ca se vor face verificarile din 3 in 3 ani?
Domnule Serpescu, este vorba de inspectia tehnica obligatorie.
Verificari si revizii puteti face si lunar, asa cum se fac reviziile tehnice la autoturisme, la 10k, 15k de km sau la un an de zile, acestea nu au legatura cu periodicitatea inspectiei tehnice obligatorii (ITP).
P.S. In Franta acest ITP, la remorcile pana in 3,5t nu este obligatoriu. Directiva 96/96 a UE nu prevede obligativitatea ITP-ului pentru remorci de pana in 3,5t.
Ultima oară modificat 10 Apr 2011, 01:18 de către Nelu Predonu, modificat 1 dată în total.
Odenie Sergiu
Membru forum
15

Mesaj de Odenie Sergiu »

Dragomir Gabriel scrie:Cred ca se refera la banii dati la verificare, cine e constient isi face verificarea in fiecare primavara.
Nu e vorba doar de bani;la noi spre ex.ca sa-mi fac ITP(se face la o baza RATUC) trebuie sa fac un drum de la serviciu ca sa ma programez la ITP la inginerul care se ocupa la acea institutie care e agreata sa faca ITP la rulote cu sistem de franare(pt ca in primul rand ei se ocupa de masinile bazei si doar cand nu au fac si pt.public.)Daca in ziua programata ploua,am ratat pt. ca nu pot scoate rulota din locul nde o tin,cand ploua(...se inmoaie "asfaltul" :twisted: ).Daca am noroc,oricum trebuie sa-mi iau zi libera de la serviciu ca dureaza sa ma duc sa iau rulota,sa o duc la verificare sa o duc inapoi.Ar mai fi o varianta la RAR,dar acolo sunt cozi,deci si mai mult timp pierdut,sau o alta statie ITP in celalalt capat al orasului care ar lua cam la fel din timpul meu.Cam asa sta treaba pe la noi,cel putin.Deci in loc sa ies cu rulota undeva,daca tot imi iau liber de la serviciu,ma duc la ITP :roll: ;in afara de banii aferenti(benzina+ITP,cu care poti face o deplasare frumoasa in week-end)nervi si timp perdut inutil.Oricum pentru linistea noastra,cred ca fiecare ne verificam starea rulotei inainte de a pleca undeva.Daca alte state nu considerea necesara aceasta verificare(de ex.Franta),noi trebuie sa fim mai "catolici ca Papa".Macar termenul sa fie mai indelungat.
Eu acum trebuie sa fac ITP-ul si mi-e groaza de timpul pierdut pe acolo si nervii facuti cu aceasta ocazie si de ce nu,chiar si de banii dati pe acolo.
Volkswagen Golf+Dethleffs Nomad RD3/in general...OFF CAMPING

Ești considerat geniu nu numai prin ceea ce ai scris, ci și prin ceea ce ai evitat să scrii.
Gavriil Stiharul
Panait Valentin
Membru asociat
16
Oras: Fetesti
Data nasterii: 22 Dec 1969

Mesaj de Panait Valentin »

Facand abstractie de discutia intre cei doi colegi,pe care o pun pe seama orei inaintate la care s-a purtat, gasesc ca aceasta modificare este binevenita tinand cont de numarul de km pe care un astfel de vehicul îi face.
Felicitari celui/celor care au facut posibila aceasta modificare !!
VALI,
Skoda Octavia & KIP Grei Line 41KG
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

Felicitari domnule Predonu! Este o treaba buna, de care vom beneficia cu totii si pentru care personal, va multumesc pentru implicare.
Ninel Gavanescu
Membru forum
15
Oras: ALEXANDRIA
Data nasterii: 02 Oct 1972

Mesaj de Ninel Gavanescu »

Felicitari , Nelu Predonu pentru implicarea de care da-ti dovada ,si consider ca lucrurile mari nu se obtin usor 😉 este de bine si ma bucur cand constat ca mai sunt oameni care gandesc la ,,al nostru " si nu la <<al meu>> multumesc.
Te doare, osteanul meu?
Numai cand rad, Maria Ta!
Tel. 0770992575
Hobby Prestige 580 + Mitsubisi Pajero
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Felicitari Nelule, pentru pasul facut IN FOLOSUL TUTUROR RULOTISTILOR !
Postarile off-topic vechi le voi sterge eu, cat despre altele noi, cred ca va dati seama ca aici s-a tras linia ! Ajunge !!!
Orice problema are o rezolvare practica
Silviu Ghete
Membru forum
14
Oras: Jugureni PH
Data nasterii: 26 Mar 1969

Mesaj de Silviu Ghete »

Vin si eu cu o intrebare tehnica:
Ultima revizie am facut-o in moiembrie 2010, valabila pana in noiembrie 2012. Urmatoarea o fac in 2012, sau in 2013?
Multumesc.
MCV+Hobby Prestige 425
Imi place sa gatesc cu vin. Uneori pun si in mancare.
Scrie răspuns