Dragomir Gabriel scrie:Cred ca se refera la banii dati la verificare, cine e constient isi face verificarea in fiecare primavara.
Nu e vorba doar de bani;la noi spre ex.ca sa-mi fac ITP(se face la o baza RATUC) trebuie sa fac un drum de la serviciu ca sa ma programez la ITP la inginerul care se ocupa la acea institutie care e agreata sa faca ITP la rulote cu sistem de franare(pt ca in primul rand ei se ocupa de masinile bazei si doar cand nu au fac si pt.public.)Daca in ziua programata ploua,am ratat pt. ca nu pot scoate rulota din locul nde o tin,cand ploua(...se inmoaie "asfaltul" :twisted: ).Daca am noroc,oricum trebuie sa-mi iau zi libera de la serviciu ca dureaza sa ma duc sa iau rulota,sa o duc la verificare sa o duc inapoi.Ar mai fi o varianta la RAR,dar acolo sunt cozi,deci si mai mult timp pierdut,sau o alta statie ITP in celalalt capat al orasului care ar lua cam la fel din timpul meu.Cam asa sta treaba pe la noi,cel putin.Deci in loc sa ies cu rulota undeva,daca tot imi iau liber de la serviciu,ma duc la ITP :roll: ;in afara de banii aferenti(benzina+ITP,cu care poti face o deplasare frumoasa in week-end)nervi si timp perdut inutil.Oricum pentru linistea noastra,cred ca fiecare ne verificam starea rulotei inainte de a pleca undeva.Daca alte state nu considerea necesara aceasta verificare(de ex.Franta),noi trebuie sa fim mai "catolici ca Papa".Macar termenul sa fie mai indelungat.
Eu acum trebuie sa fac ITP-ul si mi-e groaza de timpul pierdut pe acolo si nervii facuti cu aceasta ocazie si de ce nu,chiar si de banii dati pe acolo.