TURCIA circuit in Iunie sau Septembrie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Rusu Mihail
Moderator
20
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Iun 1956

TURCIA circuit in Iunie sau Septembrie

Mesaj de Rusu Mihail »

Va salut. Intentionam a face si in acest an, un circuit in Turcia perioada lunii iunie - sau - in perioada 23 August - 15 Septembrie. Daca sint doritori , putem discuta detalii.
Noi am mai fost, ne-am simtit foarte bine si dorim a reveni. In plan avem sederea in 2 sau 3 campinguri, respectiv Erdek si Dereli. Nu-i batut in cuie. Puteti proune si altele.
Postarea am facut-o pentru a vedea daca sint amatori. Pentru a intelege ceva, sint necesare minim 18-20 zile din care 3-4 sint pe drum. Am impartit excursia pe 3-4 etape.
In caz ca exista amatori, dam mai multe detalii, etape, sederi, preturi, imagini,etc. Voi posta citeva fotografii din zone- si cele 2 campinguri pe care le propun a fi vizitate:

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Cine doreste a-si face idee despre traseu si cele doua campinguri, Dereli http://ro.camping.info/turcia/turcia-ve ... reli-20465 si ANT Erdek http://de.infocamping.com/campings-Erdek/ANT-Erdek

Preturile ok, se maninca bine si rezonabil, comportamentul este super. Pentru mai multe detalii , puteti viziona clipul : TURCIA 2009 : http://www.youtube.com/watch?v=XQGxxEM2pCQ

Va dorim tuturor Vacanta placuta si cit mai multe Drumuri Bune ! ( In Turcia sint f.bune cu mici exceptii - dar se lucreaza in continuare ) :)
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Re: TURCIA circuit in Iunie sau Septembrie

Mesaj de Stoica Cristian »

Nea Mihai,sti ceva despre Silivri? Vrem sa mergem o saptamina acolo la sfirsitul lui august.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Neata. Nu stiu detalii despre Silivri. Am fost intr-un camping in marginea Istambulului si ne-am simtit f bine. Curat, Gr. sanitare, impecabile. Patronul a venit special la noi pentru a sta la povesti.
Pentru vizitarea Istambulului, am angajat un taximetrist cu 100$/ zi. Ne-a dus de la 10 la 6 seara la toate obiectivele posibile. Rentabil pentru 4 pers (2 fam ) Cred ca-i cea mai optima varianta :)
Nu cred ca-i problema daca vizitati si traduceti paginile de web legate de acest nume. Ca pozitionari si posibilitati, mi s-a parut ok aceasta: http://maps.google.ro/maps?hl=ro&um=1&i ... CC0QtQMwAA
Daca vreti anumite detalii, pot intreba prietenii nostri ce locuiesc in Istambul. De retinut: Incercati sa evitati deplasarile prin Istambul in ore de virf...In nici un caz cu rulota, noi am fost, dar... :)

Imagine

Imagine

Imagine

Foto 1 - Prietenii nostri si sportul lor preferat. Foto 2 - Aveti ce vizita, bani sa fie...Foto 3 - Ce lejer se circula prin Istambul ( poze facute de Nick acum 2 luni )
Familia Rusu - Lipanesti PH - Granduca Pegaso 63 - 0722.634.800 Mail: familionrusu@gmail.com
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

La aproximativ 15 km de Istambul, este un camping "Marmara". Patronul este un tip de treaba, are restaurant ieftin si se mananca bine, mai vorbesc si putin romaneste. Este autobuz care merge in Istambul, pleaca din fata campingului. In Istambul cu rulota NEVER, iti tai venele.
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

stoica cristian scrie:Nea Mihai,sti ceva despre Silivri? Vrem sa mergem o saptamina acolo la sfirsitul lui august.
Am fost in Septembrie trecut la "Stambul" pentru concertul U2 , am stat 4 zile la Silivri; campingul este OK,nu grozav, dar OK; nu-mi mai amintesc exact cat ne-a costat, dar a fost putin...circa 15 euro Camper + 4 adulti. Campingul este foarte frumos situat, este curatel, are chiosc, gatesc si ceva mancare dar nimic simandicos; dusuri balcanice cu incalzitoare instant pe gaz, fara "gresie-faianta", intretinut si curatel fara stralucire, apa desalinizata. Gazdele sunt pline de solicitudine, ne-am simtit bine. E cam departe de Istanbul, transportul este accesibil dar trebuie sa schimbi 2 busuri pana in oras si e destul de scump.

Va rog mult...NU MAI SCRIETI EXCLUSIV CU MAJUSCULE !!! :D
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

in ce priveste mersul in oras, nu-l recomand nici cu autoturismul, darmite si cu rulota in spate; circulatia pare haotica in multe locuri, dar este ordonata dupa niste reguli stiute de localnici, fara incordari de orgolii cum vezi in Bucuresti; locuri de parcare insa ... ioc, vorba turcului. transportul in comun sau taxiul e singura solutie de vizitare a superbului oras fara ca soferul outsider sa-si ''taie venele de stress''
Mona si Octav Pop
Acum avem un camper facut dintr-un Iveco Daily si o rulota Dethleffs Beduin 510V
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

Asa este, regula nescrisa de a conduce a turcilor in Istambul, este claxonul si mina pe geam, in semn de " lasa-ma sa intru eu " :) Si culmea, nu am vazut accidente .... :)
Initial am turbat. Dupa aprox o ora am trecut la stilul " care pe care " si a mers perfect. Cind vedeau ca am mai mult tupeu, cedau ei...si niciunul nu-ti arata "o zi buna " :)
Serpescu Gheorghe
Membru forum
16

Mesaj de Serpescu Gheorghe »

Dar in afara de magazine, alte puncte de atractie nu sunt? Sincer nu sunt interesat de magazine, fie ele cu inox si marmura. Auzisem ca acolo ar fi o biserica Sfanta Sofia, transormata in moschee ( de pe vremea Imperiului Bizantin si ulte altele...).
Opel Insignia Sport Tourer+Chateau Chiara 450

Când ești mort, nu știi că ești mort. E greu doar pentru ceilalți... la fel și când ești prost. "Philippe Geluck"
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

Daca totusi va-ncumetati sa conduceti, nu va fie frica de haos, acceptati-l, nu devine violent ca-n Bucuresti. Si mersul pe strada si intratul in bazar este foarte in regula, am trecut printre mii de vanzatori ambulanti foarte insistenti dar niciodata obraznici; nici un moment nu m-am simtit agresat nici macar din priviri. N-am surprins pe nimeni sa se uite insistent la portofelul meu dar am avut grija sa nu-l port flendurind pe afara, sa nu provoc nimic. ORASUL este superb, cum spuneam, mai multe amanunte cititi descrise foarte frumos de Popescu (eu n-am locuit acolo); Este atat de pitoresc incat trebuie vazut; E ceva impresionant de vazut pe gustul tuturor; si daca vrei sa intrati in mol si daca vreti bazar si daca vreti doar sa jucati o tabla la un ceai sau sa pescuiti de pe pod; alege fiecare ce vrea; TREBUIE AJUNS IN ORAS.
Mona si Octav Pop
Mona si Octav
Membru forum
15

Mesaj de Mona si Octav »

stoica cristian scrie:Multumesc mult pentru informatii.Mai spune-mi cum a fost vremea si daca prin prejur mai erau campinguri? Aici la Silivri aveau iesire la mare din camping?
Campingul este, practic, pe plaja; plaja e frumoasa, marea prietenoasa, n-am prins-o agitata, nu e cu nisip fin ca la Mamaia, dar nici cu pietre sa te temi. e un fel de pietris marunt; e util sa aveti niste slapi cu bareta la spate cu care sa intrati in apa.
VREMEA a fost cat se poate de frumoasa toata saptamana (am fost in jurul datei de 6 septembrie), soare, cald placut (25-27 grade ziua, 15-18 grade noaptea); toata coasta de la Silivri si pana la Istanbul este batuta constant de vant; mai erau inca doua campinguri mai apropiate de oras decat Silivri, dar ne-am oprit in primul si nu ne-am mai mutat. poate e bine de incercat si la celelalte; noi plateam autobuze (4 adulti dus-intors) cam 60 euro intr-o zi si asta pana la o utogara marginasa din oras; de acolo luam taxiul. orasul este absolut imens, eu nu m-as incumeta cu masina in Istanbul fara un gps cu harta actualizata.
Mona si Octav Pop
Rusu Mihail
Moderator
20

Mesaj de Rusu Mihail »

E cineva amator de o Mini excursie "practica" intre 21 si 1 Iunie ? Deja de noi e pusa 66 % pe "rol"...In caz de interes, postez traseul si cele 3 etape.
Nu intelg de ce nu postati pozele si filmuletele dvs, pt a se edifica si colegii :) Re-postez linkul : http://www.youtube.com/watch?v=XQGxxEM2pCQ

Cam asa e in Turcia. In clip traseul a fost mai lung, pina in Marmaris. Se vad conditiile Camping Dereli, Camping ANT Erdek si Omur camping Edirne.
Stoica Cristian
Membru asociat
15
Data nasterii: 28 Iul 1957

Mesaj de Stoica Cristian »

Am auzit ca turci ar fi putin mai pretentiosi la vama.Avem cumva nevoie de ceva in plus fata de alte vami ,copii traduse ale actelor masinii sau rulotei? Poate este o intrebare timpita nu va suparati.Stiam ca=ti trebuie imputernicire doar daca ai masina in leasing.
Skoda Octavia Scout 4x4 si rulota Sterling Eccles Diamond stoica_cristi2007@yahoo.com . tel:0723536215
Scrie răspuns