Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
............. Propun ca cei care doresc sa se alature noua pentru a petrece Pastele la Lepsa. Titlul "Lepsa 1 MAI 2011" as dori sa fie modificat daca se poate de catre un admin in "Lepsa - PASTE 2011". Multumesc.
Locatia va fi stabilita la fata locului. Ori vizavi de manastire pe platou daca nu este aglomerat, ori la iesire din Gresu o localitate la vreo 5km de Lepsa inspre Targu Secuiesc.
Noi o sa plecam de vineri pana luni. Daca vor fi alte pareri si sugestii din partea altor doritori le vom pune cap la cap ca sa iasa cum trebuie sa fie toata lumea multumita.
Nu va sfatuiesc sa campati vizavi de manastire in aceasta perioada, in seara de paste v-a fi extrem de aglomerat, mergeti in poiana de la Gresu care este foarte mare.
Fiecare este liber sa petreaca cu cine, unde si cand vrea, de aceea eu va urez sarbatori fericite !!
In noaptea de inviere pe platoul din fata manastirii se aduna peste suta de masini cu sute de oameni ce vin la manastire, galagie, praf, pericol de disparitie a bunurilor(nu toata lumea este patrunsa de spiritul sarbatori!) de aceea v-am recomandat poiana de la Gresu.
Sarbatori fericite !
multumesc,valentin pentru sfat si vom tine cont de asta,ne vom campa undeva prin zona nici chear in fata,pe platou ca, in fiiecare an de inviere este aglomeret la toate manastirile si bisericile.sarbatori fericite si voua,de paste :D
rulota CI WILK+ golf 4 variant vreme,si vremuri bune va doresc......
tel.0741573990;0763736747;E-mail corneliliegl@yahoo.com
Iesirea la LEPSA se va tine 100%. In functie de nr. de participanti si de ceilalti turisti care vor fi in zona se va hotari unde ne campam. Asta se va face la fata locului dar cred ca mai degraba va fi in Poiana Gresu. Este mai retras si o sa fie mai putin zgomot si aglomeratie. Eventual o sa vizionam ambele locuri de campare si se va hotari atunci unde vom ramane.
Deja vad ca d-l Cornel s-a apucat de treaba. F. bine. Lista va ramane dechisa pana in momnentul plecarii. Daca cineva are vreo idee, propunere, parere privind desfasurarea organizarii si petrecerii Sarbatorilor de Paste la Lepsa poate fi scrisa pe forum si discutata. Suntem deschisi la orice dialog.
P.S.
Asteptam participanti doritori in continuare.... :D
Buna ziua.
Intrucat copiii au vacanta o saptamana, dar inaintea Sarbatorilor Pascale, ne-am hotarat sa mergem la Lepsa in perioada 14-20.04.2011.
Pentru cei ce sunt interesati de aceasta perioada, a se citi aici: viewtopic.php?f=1&t=4531.
Toata stima.
Un sfat din partea unuia care "a batut" multe locuri care nu au semnal GSM !
La apropierea de locatie, cei care au statii radio CB(27Mhz) sa le tina pe canalul 22, iar statiile PMR(466Mhz) pe canalul 1-03 , pentru a usura orientarea celor care vin spre locatie !
Ieri am vorbit cu unul din sefii de santier de la drumul Lepsa-Tg.Secuiesc si mi-a spus ca nu este gata acest tronson.Deci nu recomand sa veniti pe acolo!ma refer la ultimii 10 Km.
land rover freelander +kip solar line 420; 0741051152