Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
am cumparat un teren si l-am imprejmuit cu plasa de sarma dar as vrea sa il imbrac cu acel gard de plastic verde.
de fapt e impropriu spus gard e un material plastificat in forma de rulou care se leaga de gard
am gasit ceva in strainatate si as fi vrut sa stiu daca cineva a vazut aici in tara ceva asemanator
multumesc anticipat
@marian:
daca este ce cred eu, adica un fel de plasa de plastic(gen ca sacul de rafie ,dar cu ochiurile mai mari si poate trece vantul), de culoare verde-inchis, eu am luat de la Dedeman; este la val, dublu-lat de 2m si 4m desfasurat; pretul nu il mai stiu, insa daca te intereseaza ma duc si ma uit pt. ca este in capatul strazii la mine! Poate fac si poze, dar cu telefonul ca aparatul mi l-a faramat fimea!
Uite am gasit o poza! Eu am pus-o deasupra ca sa mai tina un putin de umbra, si pe linga asta, vara cind este foarte cald, dau cu furtunul apa pe ea si se mai racoreste atmosfera putin!